Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו גרנדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלטתי לקחת את הגרנדה, כמה שאלות:

*ידוע שערך הפיאט בארץ יורד משום מה..אבל זה אמור להשפיע על המחירון, רציתי לדעת למה רכב שנתון 2008 שמחירון שלו גם ככה נמוך יחסית 33-36אלף, מוכרים כמעט 10אלף מתחת למחירון ב25?

*אומרים שהדגם הרובוטי עושה הרבה בעיות, אני לוקח ידני, זה אומר שאין דגם אוטומט ברכב זה ומה שבעצם מפרסמים "אוטומט" זה רובוטי?

ואם יש איך הוא?

*שאלה אחרונה: יש לי תקציב של עד 30k אחרי חיפוש מעמיק של רכב חסכוני בדלק ובהוצאות הרכב, (צעיר/סטודנט) בשנתון הכי חדש שאפשר עשיתי בחירה נכונה?

תודה לעוזרים!

פורסם
שלום, החלטתי לקחת את הגרנדה, כמה שאלות:

*ידוע שערך הפיאט בארץ יורד משום מה..אבל זה אמור להשפיע על המחירון, רציתי לדעת למה רכב שנתון 2008 שמחירון שלו גם ככה נמוך יחסית 33-36אלף, מוכרים כמעט 10אלף מתחת למחירון ב25?

*אומרים שהדגם הרובוטי עושה הרבה בעיות, אני לוקח ידני, זה אומר שאין דגם אוטומט ברכב זה ומה שבעצם מפרסמים "אוטומט" זה רובוטי?

ואם יש איך הוא?

*שאלה אחרונה: יש לי תקציב של עד 30k אחרי חיפוש מעמיק של רכב חסכוני בדלק ובהוצאות הרכב, (צעיר/סטודנט) בשנתון הכי חדש שאפשר עשיתי בחירה נכונה?

תודה לעוזרים!

לרוב האבזור חלש, והבטיחותי עם 2 כריות אוויר

פורסם

ניראה לי מוגזם ל2008 25,בדקת שזה באמת המחיר שעיסקה מבוצעת?

אכן מי שכותב פיאט אוטומיטית מתבלבל או לא יודע,אבל יש רק רובוטי.

כן הרכב מאוד חיסכוני,אם מדובר על ה 1.4 אז גם בטיחותי עם 6 כריות אוויר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה נפח מנוע 1200 יכול להיות שזה הגיוני. עדיפות ל-1400.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
ניראה לי מוגזם ל2008 25,בדקת שזה באמת המחיר שעיסקה מבוצעת?

אכן מי שכותב פיאט אוטומיטית מתבלבל או לא יודע,אבל יש רק רובוטי.

כן הרכב מאוד חיסכוני,אם מדובר על ה 1.4 אז גם בטיחותי עם 6 כריות אוויר.

כן, ביד 2 יש הרבה פרסומים על רכבים 2008 בתווך 25-28K .

קצת לא קשור לנושא... מה לגבי פולו 2005? הם באותו המחיר בארך והרבה המליצו לי עליה היום בגלל שזה "גרמני" ועל הדרך קטנה וחיסכונית- מה שאני מחפש.

אשמח לייעוץ קטן והשוואה בין הרכבים.

תודה!

פורסם

מצטער אבל יש לך טעות. ראשית מחיפוש עדכני ביד 2 יש רק גרנדה פונטו אחת משנתון 08 שמבקשים עליה 27000 אבל שים לב זה חשוב: הרכב יד 4 עם עבר ליסינג ו140000 ק"מ. הבאה בתור היא מסוחר עם יד 2 מהשכרה ו146000 ק"מ ד"א שניהן עם המנוע הקטן יותר.

שאר הרכבים הנורמאלים (יד, עבר פרטי וק"מ) מבקשים עליהם די קרוב למחירון. אני לא אומר שזה יהיה גם המחיר בעת חתימת העסקה אבל על פניו זו התמונה. בטח לא 10000 מתחת למחירון והאמת אם תמצא כזו: פרטית, ק"מ סביר ו1400 ב10000 מתחת למחירון ועדין תתלבט אתה מוזמן לכתוב לי, יש לי כמה חברים שמחפשים.

שנית, גרנדה פונטו אפילו רובוטית תהייה כנראה אמינה יותר (אם התחזקה הייתה "לפי הספר" עם עדיפות למוסכים מורשים), חסכונית יותר ובטיחותית יותר מאשר פולו (גרמנית-ספרדית) 05. אז למה לקנות רכב "זקן" בשלוש שנים במחיר של רכב צעיר יותר כאשר אין שום יתרון אמיתי לפולו, האמת רוב היתרונות הם של הגרנדה: חיסונית יותר, בטיחותית יותר, מרווחת יותר, זולה יותר להחזקה, ובדגמי הדיינמיק והלאה, מאובזרת יותר.

באמת שאין בעיה עם הפולו, אבל אין לדעתי מה להשוות בין פולו 05 לגרנדה פונטו (מנוע 1400 ולא משנה הגיר) 08 באותו הסכום. זה רק מראה כמה מגוחך כל עניין המחירון הזה.

למען הסר ספק אין ברשותי גרנדה פונטו וגם לא הייתה (לשני חברים מבסוטים, יש), פולו 04 כן הייתה לי.

מקווה שזה עזר לך להסתכל על הדברים אחרת,

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
מצטער אבל יש לך טעות. ראשית מחיפוש עדכני ביד 2 יש רק גרנדה פונטו אחת משנתון 08 שמבקשים עליה 27000 אבל שים לב זה חשוב: הרכב יד 4 עם עבר ליסינג ו140000 ק"מ. הבאה בתור היא מסוחר עם יד 2 מהשכרה ו146000 ק"מ ד"א שניהן עם המנוע הקטן יותר.

שאר הרכבים הנורמאלים (יד, עבר פרטי וק"מ) מבקשים עליהם די קרוב למחירון. אני לא אומר שזה יהיה גם המחיר בעת חתימת העסקה אבל על פניו זו התמונה. בטח לא 10000 מתחת למחירון והאמת אם תמצא כזו: פרטית, ק"מ סביר ו1400 ב10000 מתחת למחירון ועדין תתלבט אתה מוזמן לכתוב לי, יש לי כמה חברים שמחפשים.

שנית, גרנדה פונטו אפילו רובוטית תהייה כנראה אמינה יותר (אם התחזקה הייתה "לפי הספר" עם עדיפות למוסכים מורשים), חסכונית יותר ובטיחותית יותר מאשר פולו (גרמנית-ספרדית) 05. אז למה לקנות רכב "זקן" בשלוש שנים במחיר של רכב צעיר יותר כאשר אין שום יתרון אמיתי לפולו, האמת רוב היתרונות הם של הגרנדה: חיסונית יותר, בטיחותית יותר, מרווחת יותר, זולה יותר להחזקה, ובדגמי הדיינמיק והלאה, מאובזרת יותר.

באמת שאין בעיה עם הפולו, אבל אין לדעתי מה להשוות בין פולו 05 לגרנדה פונטו (מנוע 1400 ולא משנה הגיר) 08 באותו הסכום. זה רק מראה כמה מגוחך כל עניין המחירון הזה.

למען הסר ספק אין ברשותי גרנדה פונטו וגם לא הייתה (לשני חברים מבסוטים, יש), פולו 04 כן הייתה לי.

מקווה שזה עזר לך להסתכל על הדברים אחרת,

בהצלחה.

פה הבעיה, שילוב בין רכב איטלקי לבין תחזוקה של ליסניג/השכרה.

פורסם

הפונטו מתבססת בכול הדגמים על רכיבים מאוד מאוד אמינים ומיושנים.

אומנם ההספק שלהם נמוך משל אלטרנטיבות מודרניות(TSI ושאר ראשי תיבות), אבל מבחינת אמינות הם לא מאכזבים.

עניין תחזוקת הליסינג עם הפונטו ספציפית פחות היה מדאיג אותי.

מה שכן לא מדובר בכזו מציאה, עם קצת סבלנות תוכל למצוא פונטו עם נתונים הרבה יותר טובים.

מילת המפתח היא סבלנות כי המחירון אכן לא בשמיים.

צריך גם לזכור שברכבים מהסוג הזה הירידה במחירון נהיית פחות דרסטית עם השנים כי המחיר הופך לנגיש יותר לקהל היעד, חברה צעירים עם תקציב לא גבוה שרוצה רכב חדש ואמין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני אישית לא מכיר פונטו שנמכרה ב-10K מתחת למחירון. רכבים שמורים נמכרים במחירון ואולי טיפה מעל, כולל רכבי השכרה לשעבר שנמכרים במחירון משוקלל.

• תוכן חדש...