Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כמובן פתרונות אחרים שגם הם הוצעו לי בהתקנה, שבאים בצורת פלאחים למיניהם.

אישית, העדפתי את המיקום הזה.

אגב, אחד המתקינים שהתקינו לי את המכשיר ברכב הוא עובד לשעבר ב- BOMB BASS, והיה הבעלים של הקליאו ששימשה לפרסומות שלהם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
Keyserאני לא יודע אם המכשיר נועד רק ללקוחות אורנג', אני סבור שניתן לקנות מהם גם בלי להיות לקוח.

המכשיר כמכשיר יכול לעבוד בכל הרשתות (סים פרי),

אך מותאם לעבודה ברשת אורנג'.

כמו כן, פיצ'ר ה-HD VOICE (שהוא ממש יעיל - התפלאתי שלא רשמת על זה כלום בסקירה) פעיל רק בחברת

פרטנר.

פורסם

נאמר לי בשיחה הראשונה עם נציגת אורנג' שהמכשיר תומך בשיחה באיכות HD, אך לא פירטה שזו תכונה של הרשת, והאמת זה נשמע לי כמו סתם פרט שנשמע מפוצץ ואין מאחוריו שום תוכן.

בהדרכה שקיבלתי על המכשיר, לא ציינו בפני שום דבר בנוגע לפיצ'ר.

וגם עכשיו, כשאני שמעתי ממך שזה קיים, עדיין אין לי מושג מה עומד מאחורי זה ברמת פעולה, כדי שאאמין שזה קיים רק באורנג'.

האם לדבריך המכשיר נמכר כסים פרי כברירת מחדל? אם כן זהו חידוש מרענן אצל חברות הסלולר הותיקות.

פורסם

מתן, ציפיתי ממכשיר כזה ליותר.

כיום, אם יש לך מכשיר בסדר גודל של גלאקסי 4 ודיבורית BT מובנת ברכב, המכשיר הזה לא שווה גרוש.

למה?, לגלאקסי מסך ענק, ומעבד הרבה יותר מהיר (תופס גם לG2 ולנקסוסים).

לכל מכשיר אנדרואיד יש תוכנות מותאמות לרכב, לאנצ'רים, בין עם זה בא עם תוכנה מוכרת (TUNE IN לדוגמא), ובין אם זה תוכנה בפני עצמה.

GPS, הקליטה באנדרואידים הישנים היא מצויינת, ולא מפרקים חצי דשבורד כדי לשים אנטנה.

פשוט לקבע את הסמארטפון על מעמד, וליסוע לשלום.

היתרון העיקרי בו, לא יפרצו לרכב בגלל המראה שלו.

פורסם

כמו כל שאר החברים בשרשור.

אני מזמין אותך לנסות לנווט עם גלקסי S1 ("אנדרואידים ישנים")

כמובן שלא פירקו חצי דשבורד, וגם לא רבע, סה"כ השחילו כבל והדביקו את האנטנה בצמוד לשמשה.

כמו שכבר ציינתי, גם לא קדחו לי שום חור בדשבורד, ההתקנה נעשתה על חורים שנקדחו אי שם בסוף שנות ה-90/תחילת שנות ה-2000.

את חוות דעתי על הדיבורית, כתבתי אחרי ניסיון ארוך עם מערכת מולטימדיה עם BT של רנו פלואנס, וניסיון ארוך עם רדיו דיסק BT של LG.

וכניסת RS232.

אני מופתע שעדיין לא הופיעה שאלה בנושא :lol:

פורסם
נאמר לי בשיחה הראשונה עם נציגת אורנג' שהמכשיר תומך בשיחה באיכות HD, אך לא פירטה שזו תכונה של הרשת, והאמת זה נשמע לי כמו סתם פרט שנשמע מפוצץ ואין מאחוריו שום תוכן.

בהדרכה שקיבלתי על המכשיר, לא ציינו בפני שום דבר בנוגע לפיצ'ר.

וגם עכשיו, כשאני שמעתי ממך שזה קיים, עדיין אין לי מושג מה עומד מאחורי זה ברמת פעולה, כדי שאאמין שזה קיים רק באורנג'.

האם לדבריך המכשיר נמכר כסים פרי כברירת מחדל? אם כן זהו חידוש מרענן אצל חברות הסלולר הותיקות.

HD VOICE היא תכונה של הרשת (במכשירים תומכים). השיחה מועברת בתדרים גבוהים יותר (עד 7000 הרץ במקום עד 3000 הרץ בשיחה רגילה בדר"כ)

מאשר בשיחה קולית רגילה, ולכן השמע נקי יותר עם סינון רעשים מתקדם.

כרגע התכונה הנ"ל קיימת רק ברשת אורנג', והפיצ'ר קיים כל עוד מדובר בשיחה על גבי אותה הרשת, בין שני מכשירים תומכים,

לכן אם הנך בשיחה עם מכשיר תומך (לדוג' - אייפון 5) מרשת אחרת - לא תבוצע

שיחה באיכות HD.

הVOYAGER כמובן תומך בפיצ'ר הנ"ל, ניתן לראות זאת כאשר אתה בשיחה במחוון קטן במסך השיחה בצבע כחול שרשום HD.

המכשיר נמכר כסים פרי כברירת מחדל - למעשה, כל מכשיר שנמכר ברשתות הסלולר החל מ1.1.2011 נמכר כמכשיר סים פרי,

בהתאם למדיניות משרד התקשורת (כחלק מעידוד מהלך הניודים בין חברות - שאז היה בחיתוליו).

פורסם

ראשית, תודה השכלתי.

לא זכור לי ששמתי לב לכיתוב hd במסך פעם. אם אייפון 5/5s הם היחידים שנתמכים כרגע חוץ מה voyager אז גם ברור מדוע. אם גם גלקסי s4 נתמך, אז כנראה שאני לא מסתכל על המכשיר מספיק תוך כדי נהיגה כדי לשים לב.

בכל מקרה, לפי מה שאתה אומר, הסיכוי להנות מהשירות הוא נמוך. מכיוון שיש צורך בשיחה עם לקוח אורנג שיש לו מכשיר תומך.

ידעתי שיש חוק שאוסר על נעילת מכשירים. אבל גם ידעתי שספקיות הסלולר מצפצפות על זה וממשיכות לנעול. ורק מי שמטריח עצמו למרכזי השירות יזכה במכשיר חופשי אחרי שישחררו לו אותו.

לפני שנה נזקקתי לשירות הנ"ל לשיחרור נעילה ממכשיר פשוט שקיבלתי במתנה מחבר. ולא רצו לשחרר את הנעילה עם יפוי כח או באישור טלפוני. רק שהבעלים של המכשיר יגיע לסניף.

כמובן שלא אבקש מאותו חבר גם לחכות בשבילי בתור אחרי שנתן לי מכשיר ישן שלו במתנה.

פורסם

ערב טוב,

רשימת המכשירים התומכים (למיטב זכרוני, אולי אני שוכח מכשיר או שניים) :

Iphone 5, 5c, 5s

Samsung Galaxy S3, S4, NOTE II, NOTE 3

HTC One X, 8X

Nokia Lumia 820, 920, 520

Infinity From Orange, Infinity X

LG G2, Nexus 4

פורסם

דבר מיותר לחלוטין.

לי יש ספיריט ללא מסך צבעוני ומקשים גדולים וברורים יותר נוח מזה לא צריך.

בשביל GPS ודברים אחרים או שיש בסמארטפון או במכשיר GPS יעודי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לבעל הפונטו האדומה:

אני מבין את ההתלהבות, קראתי את ההתרשמות וראיתי את התמונות - עדיין לא השתכנעתי.

אני לקוח אורנג' עוד מעט 10 שנים, את הטלפון הראשון רכשתי מהם ומאז המשכתי איתם עד היום. אני מאוד אוהב לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה, אבל אין לי דיבורית ונוהג 60 ק"מ ביום. פעם דיברתי עם אוזניות חוטיות או שמתי את הטלפון על רמקול ושמתי אותו על המושב ליד, אבל לא שומועים טוב. אני גם משתמש בטלפון להרצת WAZE כשאני לא מכיר אזור מסוים. מעבר לכך, אצלי יש כרית מיוחדת בדיוק במקום שהתקינו לך את המכשיר, כך שאם אני בוחר לרכוש מכשיר כזה, לא יקדחו לי חור אחד... ועדיין, לא מוצא למה לרכוש את המכשיר.

לשלם 1900 ש"ח על מכשיר כזה זה לא ריאלי, לדעתי. לקבל אותו בחינם + התקנה חינם זה נחמד מאוד גם מצד אורנג' וגם מצד הפורום, אבל לשלם על דבר כזה זה לא בא בחשבון בשום צורה. המכשיר עצמו נחמד, לא שיא היופי, פשוט נחמד.

הייתי רוכש את המכשיר במידה והרכישה שלו יחד עם ההתקנה לא היו עוברים את ה- 500 ש"ח, אחרת אין שום בעיה לקדוח על הכרית של הרכב ולקבע את הטלפון הסלולרי הרגיל שלי במקום המכשיר הנ"ל.

עם זאת - קיבלת מתנה, תתחיל לחפור בטלפון :)

פורסם

TurboMan, בכל השיחות היום חיפשתי את האייקון המדובר הנושא את הכיתוב HD, ולא מצאתי.

לאור רשימת המכשירים שפירסמת, אני מבין שפשוט אין לי אנשי קשר באורנג'.

stio, אין פה שום התלהבות. כתבתי בצורה אובייקטיבית לחלוטין וממש לא ניסיתי לשכנע כאן אף אחד. איש הישר בעיניו יעשה.

ועצה למי שכן מתכוון לרכוש את המכשיר: תחזיקו סיכת ביטחון ברכב.

המכשיר הצליח להתקע לי באחת הנסיעות, מבלי שאשתמש בו כלל.

כשנגמרה הנסיעה והגיע הזמן לעזוב את הרכב, המכשיר לא נכבה יחד עם המנוע כהרגלו. לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי לא עזרה.

התחלתי לחפש עם מה ללחוץ על כפתור הריסט ולא מצאתי.

כצעד של ייאוש, פתחתי את תיבת הפיוזים והוצאתי את הפיוז של המכשיר.

פורסם

ידעתי שיש חוק שאוסר על נעילת מכשירים. אבל גם ידעתי שספקיות הסלולר מצפצפות על זה וממשיכות לנעול. ורק מי שמטריח עצמו למרכזי השירות יזכה במכשיר חופשי אחרי שישחררו לו אותו.

הרשה לי לנחש שמדובר בפלאפון, שמשחררים מכשירים רק במרכזי השירות, או עשו כך עד לפני מספר חודשים. אורנג' דווקא ליברליים מאוד בנושא, מדריכים אותך לשחרור בשיחת טלפון. הדרישה היחידה היא דרישת ההזדהות כבעל המכשיר (מס. ת.ז. ו-4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי), כמו בכל פעולה אחרת בעלת משמעות כספית.

לבעל הפונטו האדומה:

אני לקוח אורנג' עוד מעט 10 שנים, את הטלפון הראשון רכשתי מהם ומאז המשכתי איתם עד היום. אני מאוד אוהב לדבר בטלפון תוך כדי נהיגה, אבל אין לי דיבורית ונוהג 60 ק"מ ביום. פעם דיברתי עם אוזניות חוטיות או שמתי את הטלפון על רמקול ושמתי אותו על המושב ליד, אבל לא שומועים טוב. אני גם משתמש בטלפון להרצת WAZE כשאני לא מכיר אזור מסוים. מעבר לכך, אצלי יש כרית מיוחדת בדיוק במקום שהתקינו לך את המכשיר, כך שאם אני בוחר לרכוש מכשיר כזה, לא יקדחו לי חור אחד... ועדיין, לא מוצא למה לרכוש את המכשיר.

לשלם 1900 ש"ח על מכשיר כזה זה לא ריאלי, לדעתי. לקבל אותו בחינם + התקנה חינם זה נחמד מאוד גם מצד אורנג' וגם מצד הפורום, אבל לשלם על דבר כזה זה לא בא בחשבון בשום צורה. המכשיר עצמו נחמד, לא שיא היופי, פשוט נחמד.

הייתי רוכש את המכשיר במידה והרכישה שלו יחד עם ההתקנה לא היו עוברים את ה- 500 ש"ח, אחרת אין שום בעיה לקדוח על הכרית של הרכב ולקבע את הטלפון הסלולרי הרגיל שלי במקום המכשיר הנ"ל.

עם זאת - קיבלת מתנה, תתחיל לחפור בטלפון :)

stio - לפי התאור שלך אתה משתמש בטלפון בצורה מסוכנת וגם צפוי לקנס ונקודות על שימוש בטלפון בזמן נהיגה שלא לפי הכללים. אם יש לך טלפון שיוצר בשנים האחרונות הוא תומך בחיוג קולי - קנה לך דיבורית עם קליפס לסך השמש, עולה $10 למכשיר גנרי באיביי ועד כ-300 ש"ח למכשירים איכותיים של מוטורולה ודומיה.

לגבי עלות המכשיר - מסכים אתך שהיא מוגזמת. עם זאת אני רואה כמה מכשיר ברכב נוח לשימוש (יש לאשתי מכשיר קבוע ברכב), ולמי שמדבר הרבה בנהיגה אני בהחלט ממליץ להתקין מכשיר כזה. והמתקינים פיתחו שיטות להסתיר את הקידוחים כך שלאחר פירוק המכשיר לא נותרת עדות לקיומו בעבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת היא שדווקא היה מדובר באורנג', הצעתי לנציגה כל מידע שתבקש בתמורה לשחרור המכשיר מהנעילה, אבל היא סירבה לבצע את הפעולה ללא נוכחות פיזית של הבעלים הרשום של המכשיר.

וכניסת RS232.

מצאו את ההבדלים בין הסרטון של אורנג', לסרטון של יצרנית הפלאפון:

http://www.youtube.com/watch?v=42q_x5O6SAI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=KQiT2ldUqbY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

די מפתיע אותי, אני שחררתי דרך הטלפון לפחות חצי תריסר מכשירים בסשן טלפוני אחד. אבל זה היה די מזמן כיון שבינתיים כל מכשירי הסלולר שלי הוחלפו למכשירי sim free מלידה.

נסה את מזלך שוב, אבל הפעם עם הזדהות סטנדרטית של הבעלים הרשום של המכשיר. או שתצליח, או שיתברר שאורנג' למדו טריק מלוכלך מפלאפון, מסוג הטריקים שלא אופיניים לאורנג', חברה עם רפרטואר אחר (בעבר חיבור לשירותים מיותרים וכיום מחירים חצופים לחבילות ומכשירים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...