Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוכרים את השרשור הזה? אז עכשיו כבר אפשר לספר...

אורנג' משיקה היום בהשקה עולמית את הסמארטפון הראשון לרכב, ה-Voyager. הסמארטפון החדש של אורנג' משלב את כל היתרונות לחווית נסיעה מושלמת:

• סמארטפון בעל מערכת ההפעלה מבוססת Android בגרסא 4.04 עם יכולת עדכון ישירות מהמכשיר – FOTA(over the air)
  • מנוע חיפוש של Google
  • מסך מגע בגודל 3.5" + מקשים פיזיים לחיוג נוח וקל
  • מעבד חד ליבה במהירות 1Ghz
  • חריץ USB במכשיר להטענת מכשירים/טאבלטים ולפטופים
  • Aux – בלחיצה אחת על אייקון AUX תוכלו ליהנות מכל האפליקציות הפועלות בסמארטפון ולהאזין להן ישירות ממערכת השמע ברכב.
  • אפליקציית My Beat ייחודית -להאזנה למאות פלייליסטים,אלבומים ושירים מהארץ ומהעולם באיכות גבוהה בטכנולוגיית streaming
  • שיחה באיכות שמע HD
  • שירות הקפצת שיחה מהטלפון הנייד לטלפון הנייח ולהפך
  • My box- אפליקציית הגיבוי של Orange המאפשרת לסנכרן את כל אנשי הקשר בטלפון הנייד והטלפון ברכב
  • ב - WiFi Hotspot in Car- הסמארטפון לרכב מאפשר חווית גלישה לכל נוסעי הרכב.
  • אפליקציות לרווחת הנהג והנוסע" אפליקציית pango,אפליקציית טיולי,just park it ועוד
  • מנגנוני בטיחות – בעת היציאה מהרכב מופעלת הודעה קולית לתזכורת לבדוק שלא נשכחו נוסעים, הודעה פתיחה עם השימוש בטלפון לנהיגה בטוחה. כמו גם בשימוש במנוע חיפוש, במיילים, או ביומן קופצת הודעה המבקשת לאשר כי המשתמש אינו הנהג.

attachment.php?attachmentid=361143&stc=1&d=1384089915

מכשיר ה-Voyager מותאם ללקוחות אורנג' ומחירו 1,899 ש"ח בפריסה ל-12 תשלומים. ההתקנה ללא תשלום, בנקודות ההתקנה המורשות ברחבי הארץ.

פרטים נוספים על המכשיר אפשר למצוא באתר האינטרנט של אורנג': http://www.orange.co.il/voyager

שלושה חברי פורום קיבלו את המכשיר במתנה מחברת אורנג'. במהלך השבועות הקרובות הם יתנסו במכשיר ויחזרו לעדכן אותנו בהתרשמות שלהם מהמכשיר ותכונותיו.

attachment.php?attachmentid=361142&stc=1&d=1384089917

voyager.jpg

voyager 1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניראה לי מיותר לחלוטין.

מספיק לבצע התקנה קבועה של מעמד לפלאפון ולהנות

מאותם הדברים בלי לשלם פעמיים. היום, כשהסלולרים יודעים

להתנכרן עם המערכת ברכב ולכל אחד יש סמארטפון, אני לא רואה שום יתרון.

בנוסף, אני הייתי נמנע מלהחנות את האוטו בכל מיני מקומות

ולהשאיר סמארטפון ברכב, זה ניראה ממש כמו פירצה הקוראת לגנב.

פורסם

באמת דבר מיותר.

מה גם שהמחיר מופרז, בכל מקרה מדובר בסמארטפון די חלש ולא מהמכשירים המתקדמים שיש היום,

עלות של מכשיר כזה צריכה להיות גג 1000 ש"ח וגם זה בהגזמה.

פורסם

המחיר ממש לא פרופורציונלי למכשיר.

זה בעצם משלב בין דיבורית לטלפון סלולרי עכשוויי, לרוב האנשים יש היום פלאפון שיכול להריץ את וויז ויש בו חיבור AUX,

במחיר כזה עדיף כבר לקנות דיבורית איכותית של PARROT ומחזיק לפלאפון.

הנוחות של מכשיר כזה לא מצדיקה את המחיר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כפתורים פיזיים בטלפון נוחים לאין שיעור מכל טלפון חכם שישנו כיום וזאת אולי הסיבה היחידה לשקול רכישת כזה מכשיר.

חוץ מזה אני מסכים שהמכשיר די מיותר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בתור מכשיר לרכב הכפתורים הפיזיים של הספרות הם היתרון המובהק.

אבל... מי זוכר היום בעל פה טלפונים? ואם צריך להיכנס לספר טלפונים זה כבר הרבה פחות נוח.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בקיצור, זה עוד נסיון לדחוף לאנשים קומודו. למה שמישהו ירצה לשלם 1900 שקל, על משהו שכבר יש לו?

כל המאפיינים של המכשיר הזה קיימים כבר בכל סמארטפון.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני גם משדרג לחברי הפורום את הסמארטפון - לכל המעוניין, צריך רק להפקיד את הסמארטפון הישן ולקבל כזה חדש - כמובן, בתוספת של 1000 ש"ח על השירות. והכפתורים, אין נוחים מהם בעולם:

motorola-microtac-led-1_.jpg

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

הצגת הדברים כאן היו כאילו זה הולך להיות מכשיר מהפכני (כבר חשבתי על פקודות קוליות שבאמת עובדות).

נראה קטן מדי ולא נוח. סמארטפון פשוט לא מתקדם אבל קבוע?

אחד הדברים הנוחים בדיבוריות הישנות הקבועות (שאותן אני לא מחליף) הוא שאני יכול לחייג בלי להסתכל על המסך כי הכפתורים גדולים.

במכשיר הזה הכפתורים קטנים מאוד וצמודים אחד לשני, יהיה קשה להבחין בין כפתור אחד לשני וכן לדעתי תוכנות ניווט צריכות להיות בקו העין עם הכביש (על הדשבורד או עם מתקן) ולא באזור ההילוכים שם צריך להוריד את הראש למטה.

והמחיר? מה נסגר?

פורסם

מוזר.... מאד מוזר מה שקורה כאן.

מישהו בשיווק של אורנג' יצא מידעתו. מעניין כמה אנרגיות בוזבזו על הפרוייקט הזה.

חסר ערך לחלוטין. בשניה שראיתי את זה, הדבר הראשון שעלה לי בראש זה, ל-מ-ה ?

טוב, כנראה שיש להם כסף לבזבז.

נוהג על: Leon SC FR 1.8 TSI צבע לבן

לשעבר: SEAT IBIZA 1.2TSI SC

פורסם

לדעתי המכשיר הזה מיותר לחלוטין!!

היום אפשר לקנות מעמד לפלאפון ולהתקין אותו ברכב ולהשתמש

בסמרטון שלנו כGPS או לשיחות בלי לשלם את הסכום המוגזם שמבקשבים

בשביל הסמרטפון הפשוט הזה שנשאר ברכב ויכול למשוך צומת לב של גנבים ואת האמת בגלל המחיר שלו

הוא ימשוך הרבה צומת לב של גנבים.

פורסם

יש לי הרגשה טובה שזה יהיה כמו המכשיר Alcatel Carfone CP-100

מקישים מספר, לוחצים על SEND נהנים מהקול התקוע של החיוג :lol:

מי שעובד ונוסע הרבה יעדיף דיבורית קבועה רק בשביל השיחות, שאר נהגי משפחה כמובן שלא.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...