Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מכשיר מיותר בתמחור מוגזם. אפילו הנוקיה 5800 שלי מריץ WAZE בקלילות (עכשיו נסעתי לכפר סבא וחזרה דרך כביש 6).

הייתי קונה 1001 דברים אחרים ולא את המכשיר הזה. לדעתי יהיה מדובר בכישלון מוחלט, אבל ימים יגידו.

פורסם

השוק היחידי שאני רואה למכשיר הזה זה לקוחות הפרימיום (לקוחות עסקיים עם כמות גדולה של מכשירים) אשר לא איכפת להם להוציא עוד כמה גרושים על גאדג'ט שיראה מגניב ברכב היוקרתי שלהם, או שידחפו אותו בטוענה שזה מכשיר מתקדם וטוב במקום דיבוריות BLUETOOTH.

לדעתי אף אחד שפוי בדעתו שלא בא לו סתם להוציא כסף לא ירכוש את זה.

פורסם
השוק היחידי שאני רואה למכשיר הזה זה לקוחות הפרימיום (לקוחות עסקיים עם כמות גדולה של מכשירים) אשר לא איכפת להם להוציא עוד כמה גרושים על גאדג'ט שיראה מגניב ברכב היוקרתי שלהם, או שידחפו אותו בטוענה שזה מכשיר מתקדם וטוב במקום דיבוריות BLUETOOTH.

לדעתי אף אחד שפוי בדעתו שלא בא לו סתם להוציא כסף לא ירכוש את זה.

ברכבים "יוקרתיים" לא צריך גאדג'ט צד ג' בשביל ניווט וטלפוניה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מיותר לחלוטין. היה מכשיר מוצלח אחד לרכב - וזה היה הספיריט, שהיו לו שני יתרונות:

1. התפעול באמצעות המקש בראש המכשיר - אפשר לענות לשיחה או להפעיל את החיוג הקולי בטפיחה "עיוורת".

2. מנגנון חיוג קולי מוצלח במיוחד (פרי פיתוח של מוטורולה - ישראל, כך שתמך היטב בעברית).

לאשתי יש אלקטל קבוע ברכב שתוקע אותי בלפאפון עם מחירה המופרזים, אבל היא לא מוכנה לוותר על המקשים הגדולים לחיוג בנהיגה. והיא מדברת הרבה מאד מהרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סתם אתה מתלוננים. אחלה מכשיר.

רק שמו את הנקודה העשרונית במחיר שלב 1 ימינה, זה כל הטעות. טוב ואולי דפקו איחור אופנתי של חצי עשור בערך בהשקה. חוץ מזה, מי מאיתנו לא היה רוצה את האחות הקטנה והמכוערת של הגלקסי 1, במחיר של גלקסי 3 נכון להיום, וגלקסי 4 בתחילת 2014.

רגע, זו פרסומת או מתיחה?

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

קניתי לפני חצי שנה מוטורולה ספיריט, אחרי שהיה לי אלקטל ארור. ברוך בורא הספיריט.

מחייג בפקודות קוליות, מקשים ענקיים וברורים, תצוגה צבעונית ונוחה. עלה 800 ש"ח.

ביתר הכסף אפשר ללכת ל-4 מסעדות עם אשתי.

פורסם

סלקום כבר הוציאו מזמן בולשיט דומה:

comodo_372x759_bigpicture.png

אם אני לא טועה ראיתי אולי אחד כזה מורכב ברכב.

לדעתי אין תחליף לסמארטפון במעמד שמודבק לשמשה/דשבורד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הגיע הזמן להיחשף: אחד משלושת המכשירים נמצא בפונטו שלי.

כמו שבטח הבנתם, מדובר במכשיר אנדרואיד שעבר הסבה להיות מכשיר קבוע לרכב.

מבחינת תצורה:

הוסיפו שני כפתורים בראש המכשיר, אחד לחיוג קולי ואחד לכניסה מהירה ל-GPS. הוסיפו לוח מקשים נומרי.

בצד המכשיר הוסיפו שקע USB (מתח בלבד - נועד לטעינת מכשיר אחר), חריצים לכרטיס SIM (בגודל רגיל) וכרטיס זיכרון (עד 32 ג'יגה). והוסיפו כפתור ריסט פצפון שניתן ללחוץ עליו עם סיכה כשהמכשיר נתקע, הרי אין שום סוללה להוציא.

בנוסף, למכשיר יש אנטנה חיצונית שמותקנת מחוץ לרכב, אנטנת GPS שמותקנת על הדשבורד, יציאת AUX, מיקרופון חיצוני, וכניסת RS232.

מבחינת תוכנה:

למכשיר יש לאנצ'ר משלו, עם אייקונים גדולים מאוד באותיות קידוש לבנה (6 אייקונים בכל מסך).

ללאנצ'ר יש ווידג'טים מיוחדים משלו: מעבר בין יציאת AUX לרמקול חיצוני והפעלת רשת WIFI ברכב.

הסירו מהמכשיר את חנות האפליקציות של גוגל, והתקינו במקומה את ה- Vstore, שהיא בעצם סוג של גרסת מרקט ישנה שעברה סירוס.

עוד הוסיפו הודעות קוליות בהדלקת ובכיבוי המכשיר, שאותן ניתן לבטל. ויש גם הודעת טקסט בתחילת כל נסיעה שאותה לא ניתן לבטל, ובשלב מסוים כבר הפסקתי ללחוץ בה "אישור" עד שאזדקק למכשיר.

והשאלה הגדולה, איך כל זה פועל?

מבחינת נוחות שימוש כדיבורית, אין מה להשוות לדיבוריות BT מובנות/לא מובנות, הרבה יותר נוח בצורה משמעותית.

אין שום בעיות של חיבור/ניתוק/סוללה. אין צורך להוציא את המכשיר מהכיס בכדי להוציא שיחה, או כדי לראות מי מתקשר.

ניתן להעביר שיחה מהמכשיר הקבוע אל הנייד ולהיפך באמצעות שירות "הקפצת שיחה" של אורנג', באמצעות הקשת ** (פעמיים כוכבית), הפעולה גורמת למכשיר השני לצלצל, ברגע שעונים בו, המכשיר הראשון מתנתק.

הבעיה שהפעולה דורשת סבלנות, לוקח כמה שניות שנראות כמו נצח בזמן שרוצים להניח את הנייד ולהתחיל נסיעה.

ייבוא אנשי הקשר מתבצע בקלילות מחשבון הגוגל, אם יש כזה, כולל תמונות ופרטים אחרים של המשתמשים. בכל מקרה אחר, אורנג' מציעים איזשהו שירות לגיבוי אנשי הקשר, וניתן להיעזר בו להעברת אנשי הקשר אל המכשיר.

החיוג הקולי מפתיע לטובה, מלבד שמות מסויימים שהמכשיר פשוט מסרב להבין, כנראה בגלל החוסר בניקוד קשה לו לבצע התאמה. עברית שפה קשה.

בכל מקרה, ניתן לחייג באמצעות לוח המקשים לאיש קשר בזיכרון באמצעות T9, בשביל להתקשר למישהי בשם חן, יש ללחוץ פעם אחת על הכפתור שמכיל את האות ח' ופעם אחת על הכפתור שמכיל את האות נ'. כמובן שבתור אופציות לחיוג, יוצגו כל הצירופים האפשריים עם שני המקשים האלה בספר הטלפונים שלכם.

איכות השיחה טובה מאוד, והקול נשמע ברור ומובן לשני הצדדים.

כפתורי ההגבהה וההנמכה ממוקמים בצידו השמאלי של המכשיר, שכמובן פונה לכיוון הנהג, וכך קשה מאוד ללחוץ עליהם,

אני מוצא את עצמי לעיתים קרובות מחפש אותם/לוחץ על הכפתור הלא נכון. הבנתי שהמכשיר הושק בעולם, אז אפשר להתנחם בכך שהבחור בבריטניה נאבק בכל הפאנל של הצד השני (סים, כרטיס זיכרון, יציאת USB לטעינה, כניסת USB לנתונים)

כ-GPS המכשיר מתפקד נהדר, בזכות אנטנה טובה שממוקמת בצורה אסטרטגית הנעילה מתבצעת במהירות.

בקבלת שיחה באמצע ניווט, ניתן לענות לשיחה ובמהירות ללחוץ על כפתור ה-GPS בראש המכשיר ולחזור אל הניווט.

השימוש במכשיר כסמארטפון הוא מעט מעורפל: לא הצלחתי להבין לפי מה החליטו איזו אפליקציה תהיה בחנות האפליקציות, ואיזו לא.

כך למשל, יש בחנות משחקים :shock: ואני לא מצליח לדמיין את הסיטואציה בה משחקים במכשיר הזה.

אבל אין בה את אפליקצית TAPTALK או אפליקציות שימושיות נוספות שאפשר להתעסק בהם בחניה.

או מוזר מכך: למקלדת מסוימת יש את הגרסה בתשלום, אבל אין את החינמית.

אני בספק אם יש חוקיות כלשהי למה שהולך שם.

ההקלדה במכשיר נוראית, מסך 3.5 אינצ' עם מקלדת מלאה במרחק די גדול מהפנים ומהיד, מצריך הרבה ריכוז, מוטוריקה עדינה ואצבעות דקיקות בכדי להקליד. ואני מוצא את עצמי מתכופף אל המכשיר כדי להקליד בו.

חשבתי שבטח אפשר להקליד עם מקשי הספרות, אבל לא.

אמנם לחיצה על הספרה 3 תראה את האות א', אבל 2 לחיצות לא יראו את האות ב', אלא פעמיים את האות א'.

לחיצה רצופה על הספרה 3 תריץ את כל התווים הגלומים בה, נראה אתכם עוצרים על האות הנכונה.

הייתי מצפה לפחות שבזמן הקלדה יהיה אפשר להשתמש בלוח המקשים לשימוש במספרים.

יש לי עוד מה להגיד, אבל נשמור קצת לאח"כ.

אם לסכם עד כה:

כדיבורית המכשיר מצויין, אבל דיבוריות לא חסר.

כסמארטפון לרכב יש עוד הרבה מה ללטש.

הרעיון טוב, הביצוע סביר. והמכשיר כולו הוא too little too late.

וזה בלי להתייחס לתג המחיר.

מתן.

20131114_161701.jpg

20131114_161628.jpg

20131114_161751.jpg

20131114_162120.jpg

20131114_161843.jpg

20131114_161809.jpg

20131114_162214.jpg

20131117_094127_שדרות אורי צבי גרינברג.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

בקיצור, הם קופצים על עגלה שהם כבר פספסו לפני 5~ שנים בערך :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ב2007 אולי הייתי קונה את זה, אבל עכשיו? אני לא רואה את זה תורם לי שום דבר שהאייפון 5 שלי ביחד עם הדיבורית בלוטוס לא מסוגל.

וההפך הוא הנכון - לדעתי זה רק יחסיר. הGPS בתחתית הקונסולה נראה לי לא בטיחותי. המקשים גם נמצאים שם בגדר בדיחה. מי יכול ללחוץ על כאלה מקשים קטנים, ועוד בזמן נסיעה? היה עדיף כבר לוותר עליהם לטובת מסך גדול עם אותיות רחבות.

עוד חסרון גדול זה שצריך להתקע באורנג' ולהיות כפוף לגחמות שלהם, שזה כלכך 2010.

מזמין גנבים? כן, ולא רק. גם סתם ילדים סקרנים בשכונות פחות סימפטיות יכולים לשבור חלון בשביל זה.

במחיר של 300 שקל אולי עוד היה לזה שוק, אבל ב1900? :|

ממליץ לחכות. בטח עוד שנה יצוצו מכשירים כאלה באתרי הקופונים במחיר 100 שקל כמו הmodu, וגם אז זה יהיה מיותר.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

Keyser, אפשר להתווכח על המספר המדוייק, אבל אני מסכים איתך באופן כללי.

djyakini, המקשים ממש לא קטנים ודווקא נוח להשתמש בהם ברכב. (דיברתי על המקלדת כשהתלוננתי שהכפתורים קטנים ולא נוחים, וכמובן לא אמורים להשתמש בזה בזמן נהיגה.)

אני לא יודע אם המכשיר נועד רק ללקוחות אורנג', אני סבור שניתן לקנות מהם גם בלי להיות לקוח.

מיקום המכשיר כמובן משתנה בין רכבים, ואפשר לבחור אותו. אצלי היו חורים בדשבורד מדיבורית שהייתה שם פעם, אז ביקשתי מהמתקינים להתחבר עליהם כדי לא ליצור חורים חדשים במקום יצירתי משלהם.

אני לא חושב שזה יותר מזמין גנבים מאשר מכשירים אחרים לרכב, שהרי הם נראים בערך אותו דבר כשהמסך כבוי.

חוץ מזה שתהליך הפירוק קצת יותר מסובך מאשר לגנוב דיבורית BT מסך השמש.

אני מניח שירידת המחיר הולכת להיות תלולה, כי עם המחיר הזה הם פונים לנישה מאוד מאוד ספציפית, ובתוך זמן קצר יגמרו הלקוחות בנישה הזאת.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

matansab, לא הייתי רוצה שיקדחו לי חורים בחלק העליון של הדש בורד (ובכלל).

במה אני צריך להשתמש במקשים אם לא בנהיגה? השימוש היחיד הוא אולי להקלדה אבל בזה הם לא נוחים גם בעמידה, לדבריך.

לא שולל את המכשיר לגמרי. אבל המחיר צריך להתכווץ ביותר מ70 אחוז בשביל להתחיל להיות רלוונטי - בשביל הכמה אנשים הלא מודעים שאולי יתעניינו בו.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...