Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

 

לא מזמן אבא שלי רכש את הרכב הנ''ל לעסק ומאז הוא שמם לב לעשרות אנשים שמהבהבים לו עם האורות גבוהים כי הוא מסנוור אותם.

הרכב עבר טסט לפני חודשיים ומכאן אני מסיק שהפנסים מכוונים כראוי ועוצמתם תקינה, החלפתי היום גם שתי נורות חדשות אבל זה לא עזר. בנוסף האור גבוהה מאיר לנק' אחת בכביש, כאילו שני הפנסים מכוונים באור הגבוהה לנק' אחת ונמוכה בכביש שלא תורמת לכלום בעצם.

מה אתם אומרים? בגלל שהרכב גבוהה נגרם הסינוור או שכדאי ללכת לבדיקה במוסך?

 

תודה לעוזרים ושבוע מצוין שיהיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עש כפתור כיוון גובה אלומת אורות ראשיים באוטו? או שזה אוטומטי?

 

אם יש כפתור, והוא נוסע עם הרכב עמוס, צריך להזיז את הכפתור בהתאם לעומס ברכב, אלומת האור תופנה יותר למטה למניעת סינוור.

 

 

פורסם

אוטומטי זה לא כי הרכב ברמת גימור הנמוכה ביותר ואני לא רואה מתג של כיוון אורות כמו שיש לי בקיה. לדעתי החברה שאבזרה את הרכב בארץ נפתרה מהמתג לטובת בורר עוצמת מזגן אחורי.

 

אבל מה דעתך לגבי האורות גבוהים? הם מכוונים לנק' אחת נמוכה במרכז הכביש ותורמים מעט מאוד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

×
×
  • תוכן חדש...