Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה זה ממשיך.... :popcorn:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדיין לא הבנתי איפה רשום שההכנסות זה כולל מיסים.

להבנתי היבואן הוא הצינור של הכסף לכיס של המדינה והוא משתמש בכסף במאזנים שלו

אלעד

כי ככה רושמים הכנסות. אלה כללי החשבונאות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סבבה, אז תראה לי איפה זה כתוב.

תודה על העזרה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בכללי החשבונאות רושמים מס עקיף כהכנסה?

[יש רו"ח באולם?]

את המס אתה לא גוזר מההכנסה ליבואן, אלא מהעלות שלו. לכן אתה לא מגיע ל-140 אלף מחיר לצרכן, אבל ההכנסה שאתה רואה מדווחת בדוחות לא סביר לי שכוללת סכומים שמועברים למדינה, אלא הכנסה נטו (ממנה צריך לקזז את העלויות: מחיר הרכב, שינוע, אחסנה, תקורות...).

תחשוב עוד פעם מה אתה טוען: שהליסינג קונה רכב בחצי מחיר (כולל מע"מ) ממה שקונה לקוח פרטי. זה אם על כל שני רכבים שמוכרים לפרטי מוכרים אחד לליסינג (מחיר לצרכן 120, מחיר לליסינג 60, ממוצע - 80, שוב... כולל מע"מ).

זה לא יכול להיות...

זה אומר שההכנסה לקרוז שנמכרת לליסינג קרובה למחיר עלות הרכב ליבואן. זו מכירה בהפסד מוחלט.

לסבסד את הליסינג בהפסד?!

נו...

נו!

תפעיל את הראש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם תפנה אותי לדוחות הכספיים אני אשמח להעיף מבט. לגופו של עניין - לו היו מוכרים את הרכב מראש במחיר של, נניח 100, במקום ליישר קו עם ה- 130 המופלצים של היצרנים האחרים, אז אולי היה להם יותר רווח ולא היו צריכים להעביר את זה לליסינג ב- 80.

בכל מקרה, היה פה גם את השרשור של הבחור שלמד על מחירי "צדיק" אחר בתחום, היבואן של VAG. לא שונה בהרבה.

וכן - אני מתרעם על חוסר אכיפה, חוסר הוגנות וחזירות, מצד שוק קרטליסטי (אם תתעקש לקרוא לו אוליגופול - גם בסדר), שאינו מפוקח וחוגג על חשבון הצרכנים, שאני ביניהם. ואגב, לו המחיר היה המחיר האמיתי, אז גם אלה שמקבלים רכבי ליסינג היו משלמים פחות. כ- 25% פחות!

מדוע, אתה לא מתרעם על המיסוי המנופח של כלי הרכב והדלק?

פורסם

המחזור הכספי אינו כולל מיסים, בדוק.

מיסי הקנייה עוברים ישירות לקופת האוצר, ואילו על המע"מ, שכולל גם את רווח היבואן מתקזזים.

שום מכונית משפחתית אינה נמכרת לציי רכב ב 60K ולא בסכום שמתקרב לזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רכב לא יוצא מהבונדד עד שלא שולמו עליו המיסים. היבואן מעביר את המס על הרכב ומשאיר לו את ההכנסה.

כאשר הרכב לא נמכר לאחר שנה שהוא יושב בבונדד, היבואן משלם את המיסים על הרכב ואז הרכב נמכר כיד ראשונה מיבואן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חן, גם החישוב שלך לא הגיוני. הוא קובע מחיר ממוצע של 120, וזה הרי לא הגיוני כי אפילו פרטיים שילמו פחות רוב הזמן...

יש נתונים ל2011? 2010?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, ברשותך ישנו פגם יסודי בחישובים שלך, ההתייחסות לעלות הרכב הגולמית (ואני בכוונה מתעלם מענייני המס שכבר נטחנו כאן עד דק) אל מול המחיר הממוצע (שנגזר מההכנסות) - ממש לא מחזיק מים.

איפה אתה משקלל את עלויות אולמות התצוגה, שכר אנשי מכירות, שכר אנשי המשרדים, הנהלה והוצאות כלליות נוספות?

את אלה בנון ישלם?

החישוב הזה משול לאחד שמגיע למסעדה, רואה כמה דורשים על מנת העוף שלו, מחשב כמה עולה לו אותו הנתח בשוק בתוספת תבלינים - וצועק חמס שעושקים אותו.

הוא צודק - הרי כל האופרציה של המסעדה מתקבלת בחינם, לא ככה? :roll:

פורסם

עזוב. זה נגמר בנוק אאוט.

רק שזה שעל הריצפה מקשקש.

עוד מעט הוא יראה איך הוא מחשב מחיר לצרכן מהכנסה נטו, ואז נסיים את הסאגה סופית.

פורסם
איפה אתה משקלל את עלויות אולמות התצוגה, שכר אנשי מכירות, שכר אנשי המשרדים, הנהלה והוצאות כלליות נוספות?

את אלה בנון ישלם?

זה לא הפגם.

הוא אפילו לא הגיע עדיין לרווחיות הגולמית של המוצר. אפילו לא למחיר הממוצע לצרכן.

• תוכן חדש...