Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הליסינג רע. ".

נמק והסבר למי רע למי טוב ואם הוא רע איךכ400K לערך משתמשים /בוחרים ברע הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה, הליסינג בצורתו , עלותו וממדיו בארץ הוא תופעה "נורמלית"?

אני בטוח שבר וגם פאלו שניצים בסוגיה ספציפית, יסבירו טוב ממני.

הנה כמה נקודות[שגם אני יכול לבקר בעצמי או לתקן אי דיוקים] למה הוא רע.

מבחינתי הליסינג בדמותו המקומית אינו החוליה הראשונה בשרשרת, אינו מקור הבעיה.

מקור הבעיה במיסוי בלתי אפשרי. העוות הזה יצר עיוותים בדפוסי צריכה, בנידות, ברמת ואיכות חיים ובמה לא. יחד עם עוותים נוספים הוא יצר גם מחיר תחזוקה גבוה לרכב מזדקן, נטייה לקומבינות בתחזוקה וכדומה.

זה, יחד עם הטבות שונות גורמים נוספים היה כר פעולה נוח לצמיחת הליסינג. אני מבין שהליסינג תורם להצערת צי הרכב ולתעסוקה וזה טוב. הנה מה מפריע לי, בערבובייה של רמות שונות.

אנשים מקריבים מעתידם כפנסיונרים לטובת רכב ושרות יקר שאינם זקוקים לו בהווה. הם ישלמו מחיר וכך גם המשק.

אנשים לוקחים רכב יקר ובזבזני ממה שצריך כי אפשר.

הם מרבים בנסיעות כי אפשר, כבר "שילמתי".בזבוז דלק, פקק, איכות סביבה ו..מייקר את הצימרים בצפון.

חלק מהציים מביאים כלי רכב פחות בטוחם ממקביליהם הפרטיים.

הם מתקינים צמיגים שאדם שפוי לא יתקין כי במכפלת אלפים זה חוסך.

חלקם מתוחזקים תחזוקת שבר. לא אמין, לא בטיחותי, מוריד את רמת אנשי המקצוע שלא כדאי להם להתעסק עם פרטיים.

בעלי רכב בחלקם לא רואים בו רכוש. להם ולילדיהם ניתן להתעלל ברכבם וודאי ברכבי אחרים, זה מוצר"חד פעמי".

משלמים על שרות עוטף, לא רק רכב. בפועל שרות רע בחלק מהמקרים.

מי שאין לו ליסינג חדש, גם הוא רוצה "חדש". הוא ירכוש, ברכב שאין לו כי לכולם יש וגם לו מגיע. האיש הזה יהיה נטל על קופת המדינה בהמשך.

אותו איש ירכוש רכב כמעט חדש מליסינג? הרכב נראה חדש, עם התחזוקה שלו- אינו חדש כלל , אך הוא יקבל צמיגי לינג לינג חדשים.

הליסינג יוצר ענף שלם של כלום: מנהלים, מוכרנים ושאר מתווכים שמיצרים כלום. החברות שלהם מגייסות אג"ח והלוואות שמשרתות כלום. כל זה יכול היה להיות מופנה למשהו אחר: הכסף, האנשים, הידע.

המנגנון הזה עולה כסף: הוא פוגע ברכב לפרטיים וגם הרכב מ0 קילומטרים לפרטיים. יש לו השפעה מעוותת על המחירון.

הוא גם יוצר קבוצת לחץ על יבואנים ועל פקידות בכירה- לא לפוצץ את הבלון.

בעקרו, זה עסק של אשלייה: אשליית "יש לי" שמעכבת רפורמה במיסוי, פוגמת בדגש המכירתי והשרותי לצרכן הפרטי וגורמת לאדם להוציא כסף שאינו יכול להרשות לעצמו- על ליסינג או רכישת חדש או מליסינג רק כדי לעמוד בקצב. עשרות אלפים או יותר שלמעשה"אין להם", גם לא יהיה.

הליסינג נולד במציאות מעוותת והוא מסייע לעוות אותה אף יותר. היכן הוזלות על רכב? היכן תחבורה צבורית? מי צריך? ממילא יש לי רכב, אז אסע בו.

מבחינתי הליסינג יוצר נחיל גדול של מכוניות אפורות לבנות אוטומטיות לא מתוחזקות של אנשים שאינם אחראים לעתידם, אין להם כבוד לרכושם[אכן לא רכושם]והם חיים בעולם של מוצרי צריכה וקומודיטיז.

ודאי שכחתי דברים חשובים וגם עירבבתי מיקרו ומאקרו, אם יסדרו לי רכב ליסינג, אגיש ניר עמדה מסודר יותר על הבועה הזו.

פורסם

רק הערה אחת פנדוב, אני ופאלו לא ניצים כלל. אנחנו רק חלוקים בשאלה כמה האזרח הפרטי נדפק, לא סביב העקרון. וגם נבדלים בתרבות השיח, אולי :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ודאי שכחתי דברים חשובים וגם עירבבתי מיקרו ומאקרו, אם יסדרו לי רכב ליסינג, אגיש ניר עמדה מסודר יותר על הבועה הזו.

רכב הליסינג בחניה ליד הבית אבל כדי שתכתוב פוסט על בעד הליסינג

יהיה מעניין

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, לו היה רכב כזה ליד הבית עם דלק חופשי הוא כבר לא היה ליד הבית ואני לא הייתי בבית. הייתי נוסע.

אז שוב הליסינג לא מילא הציפיות, אך הבטחות שווא לא יוצא דופן בענף.

ולבקשתך, יש הרבה בעד מודל הליסינג הישראלי, נותר רק דבר אחד, להרחיבו ולהפיצו:

זה היה למבינים, בשביל העמך יש הסבר עממי:

פורסם
ישה, הליסינג בצורתו , עלותו וממדיו בארץ הוא תופעה "נורמלית"?

אני בטוח שבר וגם פאלו שניצים בסוגיה ספציפית, יסבירו טוב ממני.

הנה כמה נקודות[שגם אני יכול לבקר בעצמי או לתקן אי דיוקים] למה הוא רע.

מבחינתי הליסינג בדמותו המקומית אינו החוליה הראשונה בשרשרת, אינו מקור הבעיה.

מקור הבעיה במיסוי בלתי אפשרי. העוות הזה יצר עיוותים בדפוסי צריכה, בנידות, ברמת ואיכות חיים ובמה לא. יחד עם עוותים נוספים הוא יצר גם מחיר תחזוקה גבוה לרכב מזדקן, נטייה לקומבינות בתחזוקה וכדומה.

זה, יחד עם הטבות שונות גורמים נוספים היה כר פעולה נוח לצמיחת הליסינג. אני מבין שהליסינג תורם להצערת צי הרכב ולתעסוקה וזה טוב. הנה מה מפריע לי, בערבובייה של רמות שונות.

אנשים מקריבים מעתידם כפנסיונרים לטובת רכב ושרות יקר שאינם זקוקים לו בהווה. הם ישלמו מחיר וכך גם המשק.

אנשים לוקחים רכב יקר ובזבזני ממה שצריך כי אפשר.

הם מרבים בנסיעות כי אפשר, כבר "שילמתי".בזבוז דלק, פקק, איכות סביבה ו..מייקר את הצימרים בצפון.

חלק מהציים מביאים כלי רכב פחות בטוחם ממקביליהם הפרטיים.

הם מתקינים צמיגים שאדם שפוי לא יתקין כי במכפלת אלפים זה חוסך.

חלקם מתוחזקים תחזוקת שבר. לא אמין, לא בטיחותי, מוריד את רמת אנשי המקצוע שלא כדאי להם להתעסק עם פרטיים.

בעלי רכב בחלקם לא רואים בו רכוש. להם ולילדיהם ניתן להתעלל ברכבם וודאי ברכבי אחרים, זה מוצר"חד פעמי".

משלמים על שרות עוטף, לא רק רכב. בפועל שרות רע בחלק מהמקרים.

מי שאין לו ליסינג חדש, גם הוא רוצה "חדש". הוא ירכוש, ברכב שאין לו כי לכולם יש וגם לו מגיע. האיש הזה יהיה נטל על קופת המדינה בהמשך.

אותו איש ירכוש רכב כמעט חדש מליסינג? הרכב נראה חדש, עם התחזוקה שלו- אינו חדש כלל , אך הוא יקבל צמיגי לינג לינג חדשים.

הליסינג יוצר ענף שלם של כלום: מנהלים, מוכרנים ושאר מתווכים שמיצרים כלום. החברות שלהם מגייסות אג"ח והלוואות שמשרתות כלום. כל זה יכול היה להיות מופנה למשהו אחר: הכסף, האנשים, הידע.

המנגנון הזה עולה כסף: הוא פוגע ברכב לפרטיים וגם הרכב מ0 קילומטרים לפרטיים. יש לו השפעה מעוותת על המחירון.

הוא גם יוצר קבוצת לחץ על יבואנים ועל פקידות בכירה- לא לפוצץ את הבלון.

בעקרו, זה עסק של אשלייה: אשליית "יש לי" שמעכבת רפורמה במיסוי, פוגמת בדגש המכירתי והשרותי לצרכן הפרטי וגורמת לאדם להוציא כסף שאינו יכול להרשות לעצמו- על ליסינג או רכישת חדש או מליסינג רק כדי לעמוד בקצב. עשרות אלפים או יותר שלמעשה"אין להם", גם לא יהיה.

הליסינג נולד במציאות מעוותת והוא מסייע לעוות אותה אף יותר. היכן הוזלות על רכב? היכן תחבורה צבורית? מי צריך? ממילא יש לי רכב, אז אסע בו.

מבחינתי הליסינג יוצר נחיל גדול של מכוניות אפורות לבנות אוטומטיות לא מתוחזקות של אנשים שאינם אחראים לעתידם, אין להם כבוד לרכושם[אכן לא רכושם]והם חיים בעולם של מוצרי צריכה וקומודיטיז.

1. תחזוקת שבר של ליסינג היא בגדר אגדה אורבנית, חברות ליסינג כמו גם ציי רכב מקפידים על טיפולים מסודרים במועדם, ודאי יותר מאדם פרטי שמחזיק מכונית משומשת זולה ( שעד לא מזמן היתה אלטרנטיבה כמעט יחידה לשכיר עם כיס רדוד ). וגם אם הסיבה היא רצון לשמר את הרכב במצב סביר לצורך מכירתו, התוצאה היא אותה.

2. יש לא מעט מעבידים ומספרם גדל והולך שמגבילים את הקצבת הדלק החינמית לעובדיהם המחזיקים ברכב ליסינג. בכל מקרה בעומסי התנועה שקיימים היום אני מתקשה לראות מישהו שיוצא לו לנסיעות כיף, רק בגלל שהדלק לא עולה לו.

3. אשליית ה״יש לי״ אינה אשליה, היא ענין שנובע מיכולות כספיות קיימות שמתרגמות ע״פי בחירת העובד לרכב ליסינג. מדובר אחרי הכל בענין כלכלי טהור, של אופן מימון, כזה שקיים כבר שנים רבות בארצות אחרות, נפוץ מאוד בארה״ב ולא זוכר משם מיסוי גבוה או תחבורה ציבורית מחורבנת בגלל הליסינג. בכלל הסטת האחריות מהמדינה על התחבורה הציבורית הדפוקה והמיסוי העצום על רכב והטלתה על שוק הליסינג, אינה הוגנת בצד היותה לא נכונה, שהרי מיסוי שכזה ותחבורה ציבורית מחורבנת למדי היו בנמצא עוד כשלא כולם הבינו את פרוש המילה הלועזית המשונה הזו.

4. הפגיעה הפנסיה ובעתיד העובד קיימת מעצם העובדה ששכרו יורד בשל תירגום חלקו למכונית צמודה, על כך אין חולק, אלא שהפגיעה בשכר היתה קיימת באופן טבעי גם לו היה מחזיק במקום הרכב הצמוד רכב פרטי ואם הדאגה לעתידו היתה מענינת את המדינה, ניתן למצוא מנגנון להחרגת מרכיב הפנסיה מחישוב עלות הליסינג ובכל מקרה פנסיה של שכיר ממוצע נפגעת הרבה יותר מדמי ניהול מטורפים מאשר החזקת רכב ליסינג.

5. העובדה שמכוניות יד שניה נמכרות במחירים נמוכים יחסית גם בגילים צעירים, נזקפת כמעט כולה לזכות שוק הליסינג ועל כך יש לברך. יש בכך השפעה ממתנת על המחירים, גם כשמדובר ברכב חדש ומבצעי מכירות של מכוניות חדשות עם הנחות מסיביות הן תופעה יחסית חדשה שנועדה כל כולה להתחרות בשוק של רכב יד שניה, חדש יחסית וזול.

6. אי אפשר להתעלם מכך שממוצע הגיל של כלי הרכב בארץ ירד ובעקבות כך עלתה רמת הבטיחות וירדו עלויות האחזקה. את אלו ניתן בהחלט לזקוף, ובאופן משמעותי לזכות הליסינג.

6. אפשר לעשות יופי של דמוניזציה לעניין הזה של הליסינג ולתלות בו ״תרבות צריכה״ מקולקלת או ציי עובדים שלא עושים כלום ( מה שנכון כמובן גם לפקידי בנקים, יחצנים, פירסומאים, מתווכים, כל מיני יועצים, בעצם כולם, אולי למעט אנשי יחידות לוחמות ושרי אוצר שמתגייסים להציל את מעמד הביניים ), עם כל מגרעותיו, יתרונותיו גוברים, לפחות לדעתי ולא ״רק״ לעובד שמשתמש בו ( לגביו היתרון הכלכלי די מפוקפק ממילא )

פורסם
1. תחזוקת שבר של ליסינג היא בגדר אגדה אורבנית, חברות ליסינג כמו גם ציי רכב מקפידים על טיפולים מסודרים במועדם, ודאי יותר מאדם פרטי שמחזיק מכונית משומשת זולה ( שעד לא מזמן היתה אלטרנטיבה כמעט יחידה לשכיר עם כיס רדוד ). וגם אם הסיבה היא רצון לשמר את הרכב במצב סביר לצורך מכירתו, התוצאה היא אותה.

בוודאי זו אגדה, בגלל זה הם שמים על הרכבים צמיגים שהייתי ממליץ רק לאויבים שלי.

פורסם

רועי, יכולת לתקן אותי גם בכך שלא כל הליסינג אפור ולבן.

כתבתי בנקודות. ודאי שניתן לדייק יותר ולהאריך עד בלי די. חורים בדבריי? כמו מסננת, גם אני יכול למצוא.

יש חברות עם תחזוקת שבר וחלפי זבל. נכון, לא כולן, אך השיטה מעודדת זאת. בפועל משלמים גם על שרות ונוחות שלא תמיד מקבלים.

אמרתי- הליסינג אינו החטא הקדמון אך בדמותו הציונית הוא כרוך בו.

אולי הוא כרוך במסורת עמוקה יותר של עסקי אויר. היתרון בו בהקשר זה היא בשמירת מסורת ויכולת פרנסה במקרה חלילה של חורבן בית שלישי. בינתיים זו אופרציה שלמה של כלום. אבל יש כסף וגם כוח והשפעה. יש עוד מגזרים כאלו? אז מה? ניצור עוד?

זו אימפריה של גלגול חובות, גם ברמת הפרט- גלגול חובות הוא המלך.

דלק חופשי? כבר לא לכולם. ועדיין, שילמנו אז ניסע.

לתחזק? לשמור? יש גם כאלה. בהכללה: ניסע בליסינג100 קילומטר כדי למצוא כלים חד פעמיים זולים יותר בשקל, נקבע מסיבה בחור

רחוק כי יש דלק ונביא מפעיל. אם נתעייף, נמצא עובד זר שיחיה את חיינו במקומנו, דווקא נראה לי שבזה הבנת אותי, למרטת שאיני מצפה שהרוב יבינו בהקשר זה. זה הרי לא ניתן לכימות מיידי.

אני בכלל ליקר הכל לפרט ולהעניש אינדיבידואליסטים על עצם היותם כאלה, הם רק מפריעים.

אשליית שפע? ועוד איך. מכוניות יקרות? יש ליסינג. דירות יקרות? יש משכנתא. פתרונות קסם של יש מאין. מאז הכלכלה הנכונה לא היה הדבר הזה. וכל היופי? הבועה לא מנפצת מיד, פנסיה זה דבר רחוק, יותר רחוק מהגלגול הבא שבו מבינים ועליו מדברים יותר.

פורסם

פנדוב

אתה טועה בגישה שלך

לא מדובר בעסקי אוויר כי עסקי אוויר לא מחזיקים לאורך זמן

הליסינג נותן פתרון למעביד ובוא נראה היכן הוא התפתח ולמה הוא התפתח

ההתפתחות הגדולה שלו נולדה מעסקי ההיטק

חברה צעירה שזקוקה לכוח אדם איכותי ברובם חננות , כאשר החברה רוצה שראשם יהיה פנוי מדאגות מחד כדי לקבל את התפוקה הגבוהה ביותר מהם , ומצד שני מקורותיה הכספיים של החברה אפסיים או שואפים לשם מאידך ומעדיפה להשקיע את המעט כסף בליבה העיסקית היא פיתוח המוצר /השירות שלשם כך היא קמה.

היא אוספת את החננות הללו לא רק ממקום אחד בארץ אלא מפוזרים לה בין הרבה מקומות, והיא צריכה לדאוג להם לתנאים טובים.

הבחור שאמר בוא ניתן להם רכב נשחרר אותם מדאגות ונשחרר את החברה מחיפוש אחר מקורות כספיים שאין להם הוא גאון.

הגאון היותר גדול הוא זה שהגה את הרעיון גם להוריד לעובדים מהשכר ובכך לשתף אותם בתשלום החודשי על הרכב.

ועל זה צמחה תעשיית הליסינג

בהתחלה רכבי הליסינג היו רכבי השטח הנפוצים ביותר מאז חלפו הרבה מים בשלולית, יש מגבלות , מסוגים שונים כדי להקטין את הרעות החולות שיש בשיטה.

אבל להגדיר את זה כעסקי אוויר ??

העובד מבחינתו עושה את השיקול שלו מה כדאי לו בהתחשב גם באובדן הפנסיה וכו' ווכו' ורואים היום לא מעטים שלאור המגבלות המוטלים על הליסינג מגיעים למסקנה ,לא טוב לי וחוזרים לבעלות פרטית שלהם על רכב , חלקם בהגיע סיום ההסכם רוכשים את הרכב שעד עכשיו לא היה שלהם כי ההיסטוריה שלו ידועה להם. עיסקה מעולה מבחינתם.

אחזקת שבר וכל החרטטה הזו קיימת בעיקר בחברות קטנות ולא בגדולות, אשר יודעות שמחר הם צריכים למכור את הרכב הלאה, ועדיף להם לטפל במוסכי יבואן מה עוד שיש אחריות ל 2-3 שנים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בנקודות:

כידוע לך דברים מתפתחים. ההגיון שתיארת הוא של חברת צמיחה. זו לא תיתן דיבידנד אלא תגייס כסף על סמך העתיד. החברה וכן עובדיה מסתכלים על עתיד מבטיח.

הליסינג כבר לא שם, כלומר לא רק שם. אלא אם תאמר לי שכל מי שנוסע בליסינג הוא כוח אדם איכותי בחברה ללא כסף. השיטה התרחבה מאוד, צברה כסף ועצמה .רציונל הקיום משתנה במהלך חייה של תופעה.

אנשים לוקחים או מוותרים על ליסינג? יופי, איש איש ושיקוליו.

אחזקה ירודה ישנה.

עסקי אויר? כן, במימדים הנוכחיים, במובן של תשומות ותפוקות. כן, אני יודע שמרוויחים מזה. אין לי מושג לאן תלך הרגולציה.

לסיכום: הערתי הערת אגב ושאלת עליה. עניתי והמשכתי אך אין לי עניין נוסף. אם אכתוב מגילה, אם אני צודק או טועה, זה לא משנה דבר. מעדיף לדון במה שמשעשע או מועיל.

מבחינתי הליסינג מבטא עוות בהקצאת משאבים, עד כאן.

פורסם
רועי, יכולת לתקן אותי גם בכך שלא כל הליסינג אפור ולבן.

כתבתי בנקודות. ודאי שניתן לדייק יותר ולהאריך עד בלי די. חורים בדבריי? כמו מסננת, גם אני יכול למצוא.

יש חברות עם תחזוקת שבר וחלפי זבל. נכון, לא כולן, אך השיטה מעודדת זאת. בפועל משלמים גם על שרות ונוחות שלא תמיד מקבלים.

אמרתי- הליסינג אינו החטא הקדמון אך בדמותו הציונית הוא כרוך בו.

אולי הוא כרוך במסורת עמוקה יותר של עסקי אויר. היתרון בו בהקשר זה היא בשמירת מסורת ויכולת פרנסה במקרה חלילה של חורבן בית שלישי. בינתיים זו אופרציה שלמה של כלום. אבל יש כסף וגם כוח והשפעה. יש עוד מגזרים כאלו? אז מה? ניצור עוד?

זו אימפריה של גלגול חובות, גם ברמת הפרט- גלגול חובות הוא המלך.

דלק חופשי? כבר לא לכולם. ועדיין, שילמנו אז ניסע.

לתחזק? לשמור? יש גם כאלה. בהכללה: ניסע בליסינג100 קילומטר כדי למצוא כלים חד פעמיים זולים יותר בשקל, נקבע מסיבה בחור

רחוק כי יש דלק ונביא מפעיל. אם נתעייף, נמצא עובד זר שיחיה את חיינו במקומנו, דווקא נראה לי שבזה הבנת אותי, למרטת שאיני מצפה שהרוב יבינו בהקשר זה. זה הרי לא ניתן לכימות מיידי.

אני בכלל ליקר הכל לפרט ולהעניש אינדיבידואליסטים על עצם היותם כאלה, הם רק מפריעים.

אשליית שפע? ועוד איך. מכוניות יקרות? יש ליסינג. דירות יקרות? יש משכנתא. פתרונות קסם של יש מאין. מאז הכלכלה הנכונה לא היה הדבר הזה. וכל היופי? הבועה לא מנפצת מיד, פנסיה זה דבר רחוק, יותר רחוק מהגלגול הבא שבו מבינים ועליו מדברים יותר.

אתה רואה בליסינג רעה חולה באופן כללי, עם חריגות לטובה בשוליים, אני להפך, זה הכל. לא מחפש אצלך פירכות בגירסה בכדי למוטטה, גם לא חורים ומיותר לסחוב את הענין הזה למגרש ההוא, אני בכלל לא משחק שם.

פורסם

לדעתי בענף הרכב יש בעיה בולטת שלא ניתן לייבא רכבים משומשים בכמויות. אם היה ניתן ליבא זה היה מעמיד תחרות אמיתית ליבואנים ומוזיל את המחירים של היבואנים כי למותג מזדה היתה תחרות מצד מזדות כמעט חדשות מיובאות. כיום אין לו תחרות והרווחיות שלו עצומה. כך עצומה הרווחיות גם של יבואן טויוטה ושל יבואן יונדאי מיצובישי מרצדס ושל יבואן הונדה וולוו משאיות -מאיר ושל עוד יבואנים שאני לא כל כך מכיר.

בתחום של הליסינג השכרה יש יותר תחרות וככל הידוע לי הרווחיות יותר נמוכה בהרבה.

פורסם

אסכם זאת ב מספר מילים פנדוב

חברת ליסינג היא מקור מימון כמו בנק או בורסה היא מוסיפה לזה ערך מוסף בדמות מוצר ושירותים נלווים לאותו מוצר.

משחררת את ההון של העסק למקום בו ההון יכול להביא לעסק את התשואה הגבוהה ביותר ומשחררת את העסק מכל הברדק הזה שנקרא רכב חברה מבחינה ניהולית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...