Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדים זה אומר שלוש ושנה וחצי, חופשה זה אומר בערך שבוע, וחורף, את זה אתם כבר מכירים.

קדימה, אני פתוח לרעיונות.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ואם לא בא לי סודנים ובסטות בטיילת :-) ?

מישהו מכיר יעד לחופשה חורפית כזאת באיזה עיירת סקי באלפים? קצת שותים, קצת אוכלים, קצת הליכה בשלג, קצת מזחלת, קצת שותים, קצת אוכלים, יושנים, שותים, אוכלים, שלג, אוכלים, שותים, סאונה, שותים, אוכלים ומכאן כבר תמשיכו לבד.

מישהו היה, ניסה, ראה, שמע?

פורסם

אף פעם לא נסענו כמשפחה, ככה שאני אפילו לא יודע להעריך עלויות.

מה שכן, כמה שהטיסה קצרה יותר, טוב יותר. לא הכי כיף להטלטל עם ילדים בדרכים כמה שעות וזה כנראה יהיה החלק הקשה.

פורסם

חופשה ראשונה עם ילדים דווקא בחורף - לא פשוט. יצאתי ללא מעט טיולים עם ילדים, אבל התחלתי כשהצעיר היה בן 3.5 ותמיד יצאנו בקיץ. בכל מקרה - כדי להמנע מטלטולים רבים עם ילדים קטנים הייתי מחפש חופשה עירונית ומקווה לטוב מבחינת מזג האויר. עדיפות לדרום אירופה (איטליה, ספרד) כיון שהסבירות לספוג מזג אויר גרוע מאוד יותר קטנה (אבל אי אפשר לדעת - לפני 3 שנים הייתי בניס ביוני, חברים שהיו צריכים להגיע לטיסה למרסיי נאלצו לשכור רכב ביוקר כיון ששבוע קודם שטפונות סחפו את מסילת הרכבת).

אם אתה מתכנן רכישת כרטיסים ברגע האחרון נסה לחפש את התחזיות ארוכות הטווח באתרים כמ accowaether, למרות שמעבר ל-5 ימים דיוק די נמוך.

ועוד הערה - איני יודע מתי אתה נוסע, אבל לפני כחודש הזמנתי כרטיסי טיסה לחופשת חורף. בהמשך עלה רעיון לצרף גם את הבן הצעיר (הגדולים ישארו בבית בכל מקרה) - אבל בינתיים מחיר הכרטיסים באותן טיסות כמעט הוכפל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לונדון אני חושב תהיה בחירה מעולה, מדובר בעיר גדולה שידידותית לכל הגילאים (החל מצעירים שמחפשים מסיבות ועד לסבתות בנות 60) יש לא מעט אטרקציות שהילדים יאהבו (אקווריום המים/העין של לונדון/מאדאם טוסון) המלון מעט יקר אבל הבזבוזים שם זולים משאר אירופה (כך לפחות ההשוואה שיש לי אל מול יוון והולנד)

והכי חשוב

אני הייתי שם בדצמבר לפני שנה, המזג אוויר היה קר אך הממוצע גשמים שם נמוך משל תל אביב, ברוב שעות היממה יש טיפטוף קליל שלא דורש מטריה או מציק בהליכה, ומחשיך יחסית מאוחר (ב8 בערב עוד מואר שם ברחובות) כך שהימים ארוכים

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הבחור לא ציין תקציב - ולונדון יעד יקר במיוחד. השנה זו הפעם השלישית שבחנתי את לונדון כיעד הראשון לחופשת חורף - וויתרתי עליה בגלל העלויות והביקורות הקטלניות על כל מלון בטריפאדוויזור. של פחות מ-4 כוכבים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוסטרליה. שם חם.

לגופו של ענין, לא פשוט בכלל, אולי קפריסין אם יש שבוע חמים או דרום איטליה. שלג עם הקטנים? לשבוע? מרוב שכבות שאשתך תעטוף אותם, הם לא יוכלו לזוז...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

איני יודע לגבי קפריסין, אבל חלק נכבד מאתרי יוון נסגרים למשך החורף - יש מעט תיירים וגם מעט עובדים (חלק גדול מהעובדים הם סטודנטים שחורי ללימודים). לכן לא מעט אתרים שפעילים בקיץ יהיו סגורים בחורף.

פורסם
הבחור לא ציין תקציב - ולונדון יעד יקר במיוחד. השנה זו הפעם השלישית שבחנתי את לונדון כיעד הראשון לחופשת חורף - וויתרתי עליה בגלל העלויות והביקורות הקטלניות על כל מלון בטריפאדוויזור. של פחות מ-4 כוכבים.

אם לומר את האמת הסוכנת נסיעות דפקה אותי, המלון היה בשכונה של פקיסטנים, הארוחת בוקר היתה מביישת, כי פריסה צהלית נראית עשירה יותר, אבל אם לומר את האמת את מי זה מענין, אינני אוכל לא כשר והכל שם על טהרת הלבן. חוץ מזה קמים בבוקר עולים על הרכבת התחתית ליעד וחוזרים בערב רק לישון זה לא חופשה בסגנון אילת או יוון שחלק נכבד מהטיול זה בטן גב בבריכה.

אפרופו עליוית, לא עשיתי קניות של בגדים וכאלה אבל אכלתי אך ורק בחוץ, כל ערב הייתי משתכר בפאבים וחזרתי עם עודף מ200 פאונד על 5 ימים נראה אותך עושה את זה בישראל.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...