Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו נהג שניתפס על 290 מיקרו יקבל הזמנה לדין ופסילה מנהלתית כמו זה שניתפס 400 מיקרו. מה שכן אני יכול להגיד לך זה שנהג שיתפס על 290 מיקרו אפשרי להוציא אותו עם ביטול כתב אישום .

יש סימוכין למקרה שכזה?

פורסם
שלום לך,

אין שום קשר בין בדיקת נשיפה לבין בדיקת דם ואסביר לך. כתב כאן ישה כי על פי חוק מותר 240 מיקרו והמשטרה אוכפת מ-290 מיקרו. זה לא בגלל שהמכשיר לא מדוייק אלא בגלל שאלו נהלים של המשטרה, מכשיר הינשוף משקלל לפי כפולות של 5. אין ספק שבדיקת דם היא הבדיקה הכי אמינה והכי מדוייקת, אך כמו שציינתי קודם השוטר לא חייב לקחת את הניבדק לבדיקת דם.

אותו נהג שניתפס על 290 מיקרו יקבל הזמנה לדין ופסילה מנהלתית כמו זה שניתפס 400 מיקרו. מה שכן אני יכול להגיד לך זה שנהג שיתפס על 290 מיקרו אפשרי להוציא אותו עם ביטול כתב אישום .

אתה מסתכל על הנוש מהפן המשפטי. אני מסתכל מהפן המדעי. TheTool הביא קישור למחקר מדעי שהראה מתאם יוצא מהכלל בין רכיוזי האלכוהול בדם ובאויר הנשוף. אני חייב לומר שלטעמי התוצאות יותר מדי טובות. מכל מקום - אם נחזור לצד המשפטי הרי שפירוש הטבלה האחרונה הוא שבריכוז אלכוהול 295 מגק\ליטר באויר הנשוף יש סבירות של 2% שרת האלכוהול בדם פחותה מ-50 מ"ג\ד"ל. מבחינה משפטית השאלה היא האם מה שבובע הוא ריכוז האלכוהול באויר הנשוף או ריכוזו בדם, ואם הקובע הוא הריכוז בדם - האם ההסתברות של 2% למבחן חיובי כזוב (כך נקרא מצב שבו הבדיקה מראה תוצאה חיובית כאשר הבעיה אינה קיימת) הינה ספק סביר כדי לזכות נאשם מהאישום נגדו. שוב איני יודע אם ההתאמה בין קביעת בית השמפטי לגבר סף האכיפה לבין ממצא אותו מחקר הוא מכוון (כומר בית המשפט היה מודע לממצא) או מקרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש מקרים לא מעטים בהם הורשעו נהגים גם כאשר נמצא אצלם 290 מק"ג

אני מביא לך קישור להכרעת דין בה הנהג יצא זכאי מחמת הספק

http://www.court.gov.il/BookReader/getbook.asp?path=%5C%5CIDCNFSV01%5Cidc_repository2%5C644%5C771%5Cf7ca5acba4e8460597660cdf0e117146&OlvDataProto=file&Language=Hebrew&Hebrew=1&ReaderStyle=ILCourts&h=4FE523E161047CE4FFE7182761ABCF56&OnePageMode=1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רוב רובם המוחלט של נהנגים שזוכו במשפט שכרות, לאחר הסערה שהייתה, זוכו בגלל רשלנות של מילוי דוחות על ידי השוטרים או טיפול לא נכון של שוטרים או תפעול לא נכון של מכשיר הינשוף (כיול).

לא שמעתי על זיכוי עקב טענה אחרת.

העדתי בכמה כאלה והפעם ביחידה שהיה "זיכוי" (האשמה הוחלפה לנהיגה תחת השפעה) הייתה בשל אי הופעה של חלק מעדי התביעה.

בית המשפט נתן את דעתו לעניים False Positive ולכן קבע את הסף ל 400, לאחר שחבט כהוגן במשטרה. המספר 290 הוא סוג של פשרה.

היחס כאמור בין ריכוז אלכוהול בליטר אויר נשוף וריכוז אלכוהול בדם הוא אכן סטטיסטי. נדמה לי שראיתי את המספר 3600 אבל זכרוני בוגד בי

פורסם

הסתכלתי עכשיו בניסוי קובי-פלג וראיתי כי המקדם הוא 2230+-240 וכי באיזור המדידה של 295 בינשוף, מרווח בר-סמך של 98% מכיל כמעט מלא את הערך 50 מיליגרם אלכוהול ל 100 מילילטר דם.

נראה שהנושא מוצה

• תוכן חדש...