Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצאתי רכב שכרגע במגרש, יד 2 פרטית. בעלות קודמת ליסינג.

איך ניתן לברר אם מדובר בהשכרה למשל?

הבנתי שברישיון הרכב זה מופיע בשני המקרים אותו דבר. החכרה / השכרה. לא?

אז איך ניתן לדעת?

תודה רבה !

פורסם

לא אותו דבר.בהחכר הכוונה היא לליסינג.הנה ציטוט ממסמך של רשות הרישוי:

אופן הרישום לגבי רכבים אשר בעברם היו "השכרה" "השכרה/החכר" ונמכרו

א. רכב אשר בעברו היה "השכרה" ולאחר מכן הפך ל"השכרה/החכר", בשדה רישום קודם יירשם "השכרה".

ב. רכב אשר בעברו היה "החכר" ולאחר מכן הפך "השכרה" בשדה של "רישום קודם" יירשם "השכרה".

ג. רכב אשר בעברו היה רק "החכר", בשדה רישום קודם יירשם "השכרה/החכר".

דהיינו, כל רישומי ה"החכר" הקיימים יוחלפו ברישום "השכרה/החכר".

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
פרטים נוספים אודות הרכב (דגם, שנתון) היו עוזרים לתת לך תשובה מדויקת יותר.

לפני שנה וחצי לערך שינו במשרד הרישוי את ההערות הרשומות ברישיון הרכב המתייחסות לרכבים שהיו רשומים כליסינג (החכר)/השכרה.

השינויים שכתבתי הם מתוך המסמך המעודכן של רשות הרישוי ואין תשובה אחרת שאפשר לתת.

יש כאן 3 אפשרויות: הרכב פרטי לחלוטין/(אם כי צריך להיזהר כי עד שנה מסויימת אאל"ט תחילת 2009 לא רשמו ליסינג ברישיונות וצריך לבדוק במשרד הרישוי),הרכב היה בליסינג (החכר שהפך להחכרה/השכר)/היה בהשכרה ונשאר תחת רישום השכרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תודה!

מדובר בI30 שנת 2008

כיוון שמדובר ברכב יד שנייה שנרכש ממגרש, כנראה שלעולם לא תדע את האמת.

יכול להיות שהרכב היה רכב השכרה, למרות שברישיון כתוב ליסינג. ב-2008 עוד הייתה נפוצה קומבינה בחלק מחברות הליסינג, שאפשרה להם לרשום רכבי השכרה כרכבי ליסינג. אם היית קונה את הרכב ישירות מחברת הליסינג, הייתי יכול לנסות לברר לך את זה. אבל עכשיו, כשהרכב כבר החליף בעלים, לחברת הליסינג כבר לא ממש אכפת.

אבל בתכלס, מה זה משנה? הרכב במצב טוב ונמכר לך במחיר טוב? תקנה. הרישום ברישיון הוא לא יותר מעניין פסיכולוגי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...