Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOKIA LUMIA 920 מול NOKIA LUMIA 1020

מרק10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

לאחר חודשים עם נקסוס 4 ו-4 שנים עם אייפון 3GS הגיע הזמן להרים ידיים ולזרוק לעזעזל את נקסוס 4 והמערכת 'הפתוחה' אנדוראיד הצולעת.

דרישות

1. מערכת הפעלה יציבה ואפליקציות שרצות ללא בעיות.

2. מצלמה איכותיית (חשוב ביותר).

3. אפשרות חיבור של אוזניות עם כפתורי שליטה מובנית באוזניות על הווליום+מוסיקה+שיחות כמו באייפון.

4. ספייקר חזק וברור (בנקסוס איכות הספייקר גרועה כמו איכות שמע ברדיו AM וגרוע מכך).

אשמח לשמוע חווד דעת מבעלי אחד המכשירים שציינתי.

תודה

איזה כייף לי :)

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצילום ב-1020 מעצבן בלשון המעטה, לוקח כ-4-5 שניות לצילום (כבר כתבתי על זה איפשהו), מה גם שהמצלמה מכתיבה בליטה דיי גדולה ולא נוחה מאחור.

עבדתי על המכשיר ללא סים, ככה שלגבי הספיקר אין לי הארות עבורך, ואני גם לא ראיתי את הקופסה ואיזה אוזניות מגיעות, כן נראה שיש שקע אוזניות מתאים (עם 4 מגעים) אבל זה המראה מבחוץ זה לא בהכרח נכון

לגבי המ"ה עצמה היא נוחה, אבל בינינו בעולם הסמארטפונים, הסוד הוא באפליקציות, עד כמה יש אפליקציות למה שאתה צריך, התשובה ל-WP8 כרגע היא לא ברורה האם יש מספיק או אין.

למיטב ידיעתי אין אפילו Migration נוח מפלטפורמות קיימות (BlackBerry עשו את זה עם BB10 למעבר אפליקציות מאנדרואיד, לפחות בשביל לתת איזה נקודת זינוק נוחה למפתחים).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה שכולם צוחקים עלי אותי זה לא מעניין. לי יש את ה 920 כבר כמעט שנה ואני מאוד מרוצה ממנו. עובד חלק, בלי תקיעות ובלי בעיות. עמיד מאוד (חטף הרבה פיצוצים וביצע טיסות מגובה מטר ומעלה לריצפה בעצמה גבוהה ולא קרה לו שום דבר).

סוללה חזקה, לא הולך עם המטען כל היום כמו שקורה לרוב הטלפונים שאוכלים סוללות.

לגביי איכות תמונות - המצלמה טובה אבל לא מושלמת (תוכל לראות תמונות שאני מפרסם פה ושם בפורום).

לגביי ה 1020, לדעתי הוא יהיה טוב יותר מה 920 לפחות ע"פ ההצהרות של נוקיה.

פורסם

היי איתמר,

ראיתי את התמונות שצילמת ונראה לי שהתמונות מאוד מרשימות ביחס לנקסוס 4.

תודה למגיבים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני עדיין לא יכול להגיד כלום בנוגע ל 1020- אבל ה 920 בסדר ולא יותר.

המצלמות במכשירים האלו מצוינות, ללא ספק, למרות שתוכנת המצלמה טיפה לוקה בחסר

ומצד שני, באספקט של טלפון- הם דרעק. מי שרוצה חיבור לדואר ארגוני ימצא אותו באופן די נוח, מי שרוצה מכשיר שימושי בכל פן עם מגוון אפליקציות- זה לא זה.

מרק, אני חושב שרשמתי את זה מעל 30 פעם כבר, הבעיה היא לא אנדרואיד. הבעיה היא שאתה מתעקש לקחת מכשיר ערום ואז להתלונן שהוא ערום. אם כל מה שאתה צריך זה waze, וואטסאפ, פייסבוק ועוד 2-3 אפליקציות דואר, WP8 תענה על כל הצרכים שלך.

אם אתה רוצה כמה שיותר שימושיות- חפש מכשיר אנדרואיד שהוא לא נקסוס. אתה תקבל את כל השימושיות שאתה רוצה "מהקופסה", ולא תצטרך להתמודד עם באגים מוזרים עקב היותך בטא טסטר בשביל שאר השוק.

ככה או ככה, דעתי האישית היא שנכון לעכשיו מכשירי הלומיה הם בזבוז כסף.

פורסם

סתם לצורך העניין בדקתי וה-920 עולה כמעט 2500 שקל?

במחיר הזה הוא סוג של הצהרה אופנתית ותו לא.

820 נראה כבר קצת יותר נורמלי עם תג מחיר של בערך 1500 שקל אבל אותו לא ניסיתי, את ה-920 כן, גם ה-1020 וגם ה-810.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש לי את ה920 מזה כחודשיים (קניתי כמו חדש מיד 2) ואני מרוצה ממנו עד הגג. מערכת ההפעלה פשוט יציבה ואלגנטית(!!). אין חוסר באפליקציות ומי שמדבר על שימושיות שחסרה ב-wp כל מה שיש לי להגיד זה... Office!

המצלמה מעולה. במיוחד בצילום לילה עם הייצוב האופטי.

הנה צילום שצילמתי עם המצלמה (HDR(:

http://s13.postimg.org/clrqb0413/WP_20131024_17_48_20_ev0_Pro_1_Pro_2_Pro_tonemap.jpg

גם אני, כמוך, זרקתי את אנדרואיד לאלף עזאזל (ואני עוד מפתח לאנדרואיד).

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות.

פורסם

מרק10 -- אין כאלה.

במחיר של 2500 ש"ח אני קונה HTC ONE או ממתין להורדת מחיר G2.

לומיה 920? ממש לא במחיר כזה.

מדובר על מערכת הפעלה נחמדה שמפתחת לה, לא יודע לאן היא תגיע אבל האפליקיצות שלה לא בכמות מתקרבת לאנדרויד, וקהילת המפתחים במיוחד ב XDA לא מתקרב לאנדרויד.

מלבד זאת, המערכת הפעלה אכן עובדת מאוד טוב ב WP8 וחלקה מאוד.

Opel Adam S 2017

פורסם
אשמח עם תוכל להרחיב בנושא ההיתרונות הגלומים ב-WP לעומת אנדרואיד.

1. דואר אירגוני אם אתה צריך במיוחד חיבור לשרתי Exchange , פשוט וקל

2. תוכנת אופיס , כך שאם אתה מקבל בדואר קבצים אתה יכול לקרוא / לערוך / לתקן וכו' בטלפון ולהחזיר תשובה

3. מערכת יציבה , בלי תקלות (עובדת אצלי כבר כמעט חצי שנה ללא בעיות )

4. Live tile (אריחים חיים אם תרצה תרגום) תכונה נוחה מאוד לקבל עידכונים מאפליקציה בלי לפתוח אותה

5. תכונות שמגיעות עם הטלפון - FindMyPhone

- גיבוי אוטומטי של המידע, וכל תמונה (לפי הגדרה ) נשמרת בענן (של מיקרוסופט אלא מה ?)

- אפשרות למחוק את הטלפון מרחוק אם הולך לאיבוד

6. לתאגידים יש המון יתרונות כגון שליטה מרחוק בטלפון, התקנה של אפליקציות מ"חנות" יעודית של התאגיד , אבטחה מרוכזת ועוד

שני חסרונות עיקריים

1. חיפוש ברירת מחדל הוא בינג , שזה מנוע חיפוש ח*א

2. אין אפליקציה של גוגל ל Gmail , אם אתה צריך (יש כל מני אפליקציות של צד שלישי )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...