Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקורה אנשים?!

מקווה שזה הפורום המתאים

אחרי צביעת אופניים יש אזורים שהצבע בהם הוא בעל מרקם גבשושי (כמו קליפה של תפוז),

לא מרגישים את זה אבל בתאורות מסויימות רואים את זה (אין לי כרגע מצלמה נורמלית אז אין לי המחשה לעניין).

איזה שיטות יש כדי להעלים את התופעה? יש לציין שניסיתי שיוף בנייר מים 1500 בין השכבות וזה עדיין יצא ככה.

אם זה עוזר הצבע הוא צבע מבריק של טופ קולור (כלומר מעורב עם לכה לפי מה שהבנתי)

אשמח לעזרה בהקדם,

שגיא

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

זה לא משנה אם אתה עושה שלייף בין השכבות, אתה צריך לתת לצבע להתייבש (יש לכה ? תן לו איזה חודש) לאז לעשות שלייף ופוליש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בעיקרון לא צבעתי עם לכה, הצבע מבריק ואני לא חושב שצריך.

אז ההצעה היא לשייף ולעשות פוליש? אפשר טיפה הסבר על מה הפוליש עושה?

תודה לעוזרים,

שגיא

פורסם

אתה מרסס מקרוב מידי/בשכבות עבות מידי/עם פיה גדולה מידי.

פוליש זו משחה אוברסיבית (יש לה גרגרים שגורמים לשחיקה עדינה). כמו ניר זכוכית, רק הרבה יותר עדין.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני גם קניתי צבע מטופ קולור ובצביעה ייצא לי מרקם תפוזי...

עשיתי עם האקדח צבע שלהם שמתלבש על הספריי,לא עשיתי מקרוב בכלל,עשיתי 3 שכבות,לבסוף השתמשתי בלכה...:roll:

אולי הצבע כזה?

Scan Speak

פורסם

בעיקרון הגבשושיות לא מורגשת במגע, אלא רק נראית בזויות מסוימות של אור.

האם זה יעזור לעשות פוליש על הצבע עצמו? או לשייף בנייר מים עדין ואז לעשות פוליש? האם זה יתן משהו בכלל אם הצבע הוא בלי לכה?

עצות ותובנות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה לעוזרים,

שגיא

פורסם

זה לא ממש משנה אם זה צבע מבריק או לכה.

המרקם נוצר בגלל ההתזה של הספריי (וגם עם פיסטולט).

קח נייר שיוף מים, תרטיב אותו ואת המשטח ותתחיל לשייף.

כשתגיע למשטח חלק, תעשה פוליש ותקבל משטח חלק ומבריק.

פורסם

איפה אני יכול לקנות ציוד לפוליש? יש איזשהם דרגות לפוליש (כמו גרעין שונה בנייר זכוכית)?

תודה לעוזרים,

שגיא

פורסם
איפה אני יכול לקנות ציוד לפוליש? יש איזשהם דרגות לפוליש (כמו גרעין שונה בנייר זכוכית)?

תודה לעוזרים,

שגיא

יש עכשיו מוצר חדש שהגיע ל AutoStore ול Car Master שכנראה יתאים לך, מדובר באפליקטור מיוחד של Chemical Guys שאליו מצרפים ניירות לטש ברמות שונות, הוא יסייע לך לקבל תוצאה טובה בליטוש, ולאחר מכן תוכל לקחת את אחד מהבקבוקונים הקטנים והזולים של סדרת V (פולישים) כדי להשלים את התהליך.

לא מצליח למצוא את המוצר באתרים שלהם אבל אני מניח שאם תתקשר ותבקש הם ישמחו לעזור, שם המוצר הוא FLEX Wet Sand System

פורסם

עדכון:

קניתי נייר מים 1500 (היו כמה אזורים בהם היה צורך בגרעין אפילו יותר גס), ועברתי על כל השלדה. לשמחתי ברוב המקומות ההבדל בין לפני ואחרי השיוף לא היה כזה גדול.

לאחר מכן עברתי על הכל עם פוליש מאוטו דיפו (no7 כלשהו...). טיפה מעצבן בפינות ובחיבורים אבל שווה את המאמץ.

התוצאה יצאה טובה מאוד, הצביעה הגיע לרמה שרציתי שתהיה.

ושוב , אם היתה לי מצלמה איכותית היו תמונות "אחרי" של הצבע מקרוב. בינתיים, תמונות בכללי של האופניים

20131102_182636.jpg

20131102_182645.jpg

• תוכן חדש...