Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות מפתח אימפקט חשמלי לעבודות על הרכב, יש למישהו המלצה למפתח כזה?

אני רוצה לקנות משהו איכותי, של חברה טובה ושיהיה לו מומנט סיבוב גדול, שלא יתקע לי על ברגי פולי שיש עליהם לוק-טייט וכדו'.

בעיקרון ראיתי את המפתח של חברת DEWALT WD292, לא הבנתי את הנתונים שלו.

http://www.dewalt.com/tools/fastening-impact-wrenches-dw292.aspx

יש אותו למישהו והוא יכול לתת לי חוות דעת עליו?

כמה ניוטון-מטר המפתח הזה יספק לי? (אני בעבודה עובד עם פטיש אוויר של אינרגסול עם בערך 850 ניוטון-מטר, אני מחפש משהו זהה מבחינת כוח).

המלצה לחברה אחרת?

בעיקרון חבר שעבר לגור בארה"ב יקנה לי שם איזה מפתח כזה שאני רוצה וישלח לי לארץ.

המון תודה!

קובי

פורסם

מאיפה קנית אותו?

בדקת אותו על ברגים רציניים כמו פולי מנוע/ ברגים שנסגרו בלוק-טייט וכדו'?

אני פשוט יביא את המכשיר מארצות הברית ולפי EBAY מה שרשמת יקר יותר.

קובי

פורסם

467 ניוטון.

לדעתי זה שימושי רק לפתיחת פולי מנוע, השאלה כמה פעמים אתה פותח פולי מנוע. אני במקום זה הייתי קונה ידית מומנט טובה.

פורסם

פתחתי איתו ברגים של ציריות, אומים 30מ"מ של גלגלי שיניים של אופנוע, ופעם אחת פולי מנוע.

הוא שימושי בדיוק כמו פטיש של סיגנט 960 ניוטון שיש לי וכמעט כמו אינגרסול של 1100 ניוטון.

קניתי בארץ.

• תוכן חדש...