Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שעבר מכרתי תאוטו של אישתי לסוחר מכוניות ,האוטו עבר תאונה שהוגדרה כמכת שילדה ממש לאחר הקניה ומאז שימש אותי נאמנה למרות הידיעה שביום המכירה אני יחטוף בומבה רצינית,ותאמינו לי חטפתי.

לא מכרתי את הרכב מעל חמש שנים ולו רק מתוך הפחד מהמכה הכספית שאני אקבל בנוסף לפחת הרגיל של הרכב בגלל התאונה שעבר,אשתי לחצה שנמאס לה מהאוטו ורוצה רכב קטן יותר ולא היה לי ברירה אז מכרתי .לא הסתרתי כלום וידעתי שישחטו אותי במחיר ורוב הסיכויים שרק סוחר יקנה את הרכב ,וכך היה.

שבוע שעבר הזמנתי רכב חדש ומכרתי תאוטו לסוחר רכב במחיר שחיטה לאחר שהגיעה ממודעה ביד 2 שתיארה פחות או יותר את מצב הרכב והבחור קלט שיש פה כבש לשחיטה.

לאחר שחתם שיש לאוטו שילדה ועבר תאונה והחלפת מנוע וטורבו בחברה כמובן שעברתי שחיטה כשרה ,אבל זה רק כסף וממשיכים הלאה.

היום הסתכלתי באינטרנט ביד 2 ותראו איזה הפתעה.

פרסם מודעה הבחור לא בחלק של הסוחרים כמובן וכתב, הרכב נקי לחלוטין מתאונות ומטופל בחברה ,במצב מצויין .

חברים תזהרו מנוכלים ואל תאמינו לאף אחד .

פורסם

ככה הם עובדים - קונים עם דפקט מוכרים "בלי" ומרווחים את ההפרש...

בהחלט אי אפשר לסמוך על אף אחד בתחום הזה, תמיד צריך לצאת

מנקודת הנחה שמישהו מנסה לתחמן, ומשם להמשיך...

פורסם

תחשוב שלא אתה הוא זה שחטף את המכה כי מכרת את הרכב ועכשיו הסוחר יעשה עליו רווח טוב, אלא מי שיקנה את הרכב בלי ידיעה שהרכב עבר תאונת שלדה ויחשוב שהרכב שברשותו חדש.

אני לא יודע האם המכה רצינית או לא, אם זה משהו שיכול להשפיע על הבטיחות של הרוכש הבא של הרכב, אני מציע לך בכל זאת לפרסם את פרטי הרכב כדי להזהיר אנשים ממצבו האמיתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
תחשוב שלא אתה הוא זה שחטף את המכה כי מכרת את הרכב ועכשיו הסוחר יעשה עליו רווח טוב, אלא מי שיקנה את הרכב בלי ידיעה שהרכב עבר תאונת שלדה ויחשוב שהרכב שברשותו חדש.

אני לא יודע האם המכה רצינית או לא, אם זה משהו שיכול להשפיע על הבטיחות של הרוכש הבא של הרכב, אני מציע לך בכל זאת לפרסם את פרטי הרכב כדי להזהיר אנשים ממצבו האמיתי.

אם הסכום עבורו נמכר הרכב היה "שחיטה" בגלל המכה אז סביר להניח שזה "קצת" יותר משפשוף צבע.

בהחלט כדאי שפותח האשכול יפרסם פה פרטים או את # המודעה כדי שאחרים יוכלו להיזהר.

פורסם

למה אתה לא מפרסם פה את הרכב? לפחות שחברי הפורום ידעו להיזהר? לפחות את סוג הרכב, אם לא את מספרו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קרה לנו פעם,אבא שלי מכר רכב שנשחט ונאנס על ידינו בצורה יוצאת דופן כי הרכב עבד בתיירות. במהלך השנים הרכב עבר כמה תאונות,אמנם ללא שלדה אבל עדיין תאונות.

מכרנו את הרכב לאדם שהתחזה לסוחר ב5 אלף מתחת למחירון כי הבאנו את הרכב עם דפיקה לאורך כל הצד.

לאחר שבוע עלה הרכב ליד 2 "ללא תאונות" שמור ומטופל ע''י נהג יחיד (לאחר שעבר צביעה כללית באיזה מוסך ב 2 שקל).

אנשים הזויים הסוחרים האלה אבל אין מה לעשות זאת הפרנסה שלהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חברים אין לי רצון לפרסם תמודעה פה,יש לי רצון להגן על חברי הפורום ולכן כתבתי את הפוסט כדי שחברי הפורום הנכבד והמכובדים ישימו לב בתשומת לב מוגברת עכשיו לא רוצה להסתכסך עם אף אחד ולא לפתוח חשבון עם אף אחד ,אז בבקשה גם מי שמצליח לזהות תמודעה לא לעלות אותה ,לא זה היה מטרת הפוסט המטרה הייתה רחבה יותר מפרסום מודעה נקודתית.

פורסם
חברים אין לי רצון לפרסם תמודעה פה,יש לי רצון להגן על חברי הפורום ולכן כתבתי את הפוסט כדי שחברי הפורום הנכבד והמכובדים ישימו לב בתשומת לב מוגברת עכשיו לא רוצה להסתכסך עם אף אחד ולא לפתוח חשבון עם אף אחד ,אז בבקשה גם מי שמצליח לזהות תמודעה לא לעלות אותה ,לא זה היה מטרת הפוסט המטרה הייתה רחבה יותר מפרסום מודעה נקודתית.

אני מבין שאתה בתור בן אדם הגון לא רוצה "לשרוף" את המוכר, שהרי הוא כמוך אדם ישר והגון.

דבר אחד תזכור, אם תראה את הרכב הזה מעורב בתאונה בעוד כמה חודשים אתה תתחרט שלא הזהרת את בעל הרכב.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אולי אני היחיד שמרגיש כך אבל השרשור הזה מעצבן ופשוט מיותר. אתה כאילו בא להזהיר את הפורום שיש בחוץ נוכלים ורמאים? הרי זה ידוע בקרב יושבי הפורום, אתה לא מחדש כלום לאף אחד. אתה כותב שאתה בא "להגן" על חברי הפורום, איך בדיוק?

אם כבר פתחת את השרשור, אז מן הראוי ולדעתי אפילו חובתך המוסרית היא לפרסם פה את המודעה ואף לדווח עליה ביד 2. שלא תבין אותי לא נכון, אין לי כוונה להלום בך או משהו דומה, זוהי פשוט דעתי לגבי שרשורים כאלו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

נו, מה זה השטות הזו? באת לעזור - תפרסם את המספר. אחרת, לא עשית שום דבר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אולי אני היחיד שמרגיש כך אבל השרשור הזה מעצבן ופשוט מיותר. אתה כאילו בא להזהיר את הפורום שיש בחוץ נוכלים ורמאים? הרי זה ידוע בקרב יושבי הפורום, אתה לא מחדש כלום לאף אחד. אתה כותב שאתה בא "להגן" על חברי הפורום, איך בדיוק?

אם כבר פתחת את השרשור, אז מן הראוי ולדעתי אפילו חובתך המוסרית היא לפרסם פה את המודעה ואף לדווח עליה ביד 2. שלא תבין אותי לא נכון, אין לי כוונה להלום בך או משהו דומה, זוהי פשוט דעתי לגבי שרשורים כאלו.

לא צריך לפרסם כלום. כרגע יש לו בחותמת:

ליום יום E39 535 ידנית

לסופ"ש מרצדס 450 SL מודל 1979 .

300ZX מצטרפת חדשה .

שיוסיף: עד לא מזמן רכב דגם XX שנת YY נמכר באהבה ל GINO - CAR

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני לא מאחל לך לפתוח עיתון ולראות כתבה על תאונה עם נפגעים ואז לראות תמונה של הרכב שלך מרוסק,

באמת לא מאחל לך, ואפילו מאחל לך שלא תגיע למצב הזה.

מה שאתה עושה הוא מרגיז ואפילו דיי מזלזל כי אתה בעצם מזהיר אותנו על מה שכבר קיים,

מה גילית לנו בעצם? שיש אוטו אצל סוחר שמתחזה לפרטי שיש לו תאונת שילדה?

אז הנה- בוא אני אלך איתך באותו הראש:

גם אני רוצה להתריע על רכב X שיש לו תאונת שילדה, שנמצא את Y שמתחזה ל- Z והוא בכלל F.

ועכשיו קצת ברצינות:

אנחנו יודעים שלא חסר רמאים ושקרנים בעולם ועוד בכלל מנ**ק כמו הסוחר הזה,

אבל אתה את שלך חייב לעשות- לתת מספר אוטו, דגם ועוד פרטיי זיהוי וככה להרתיע.

לא רימית ולא פגעת באף אחד, ממה אתה פוחד מתביעת דיבה? הרי הבחור חתם שהוא יודע על זה אז

למה לרמות ולשקר?

לא מבין את הכוונות שלך ומציע לך לגלות קצת הבנה כלפי הבן אדם שאולי ייפגע בגלל הסוחר הרמאי הזה

ולא להגיע למצב שאתה תצטער על זה.

שלומי.

פורסם

כל התגובות שרשמו לפני נכונות לחלוטין.

אני הייתי מציע לפנות ליד2 ולידע אותם על העניין, אתה עוזר לסוחר לעבור על החוק, זה הופך אותך לעבריין באותה המידה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...