Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בצער רב (וגם שמחה...) המיאטה האהובה שלי נמכרה, מאוד נהניתי מהרכב, חווית נהיגה מדהימה, עלות אחזקה , רכב שבאמת גרם לי לחייך, אבל דבר אחד היה חסר לי - כוח .

שקלתי להשאיר את המיאטה ובנוסף לרכוש GTI Mk5 ליום יום, אך ירדתי מזה.

אני לא רואה את עצמי חוזר לרכב עם גג, הנעה קדמית. ומנגד אני רוצה כוח - טורבו(?)

חשבתי על מיאטה NC2 ואפילו הלכתי לראות אחת אך כרגע לא הסתדרנו על המחיר, משיחות עם אנשים יודעי דבר הבנתי שאפשר להגיע ל-200 כוח בגלגל אטמוספרי. אופציה נוספת היא ה-S2000, אבל אין שום דבר למכירה :|

אז פזלתי לכיוון הגודשות - GTI, S3, B3-Sti, מגאן RS (אם הקאפ הייתה נכנסת לתקציב לא הייתי חושב פעמיים) ואז עלתה האפשרות של קורסה OPC חדשה מהחברה, עם מעט מתיחה בתקציב.

חשוב לציין - אין לי בעיה ברכב בעל 2 מושבים, הרכב לא ישמש אותי ליום יום, עם המיאטה נסעתי כ-8K בשנה. (כמובן שאם הוא יהיה יותר פרקטי אז אני אשתמש בו יותר), אני לא עושה מסלולים / ג'ימיקאנות, אוהב לנהוג גם על הצד, איבזור מאוד מעניין אותי, ועל סיאט אני לא מוכן לשמוע (בעיקר בגלל הפנים המאכזב).

האם פספסתי רכב שיכול לעניין אותי? ובכלל האם לא אצטער שאעבור להנעה קדמית?

אני מבולבל לגמריי - אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא הבנתי מדבריך מה אתה מחפש מצד אחד אתה מציג אופציה של מיאטה nc2 מצד שני אתה מדבר עם סופר מיני חמות.

האמת כנראה נמצאת איפשהו באמצע, מהמיאטה 3 לא תקבל יותר מדי ריגוש כסטוק היא מגיעה עם 180 כס ועם מאמץ לא רב אך יקר תוכל לגרד 200 כס, וכשאמרתי האמת נמצאת איפשהו באמצע התכוונתי לabarth 500c

גג נפתח 1.4t תחושה של קארט ובתקציב היא נכנסת כמשומשת בת שנה -/+ אם אני לא טועה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני גם לא הבנתי אם אתה מחפש יותר הנעה אחורית (נסיעה על הצד..) או הוט האץ'.

בכל מקרה, ב-130, עם מעט סבלנות אני מאמין שתוכל למצוא מגאן RS CUP.

של אורון נמכרה ב-135 נדמה לי, ממש לא מזמן.

S2000 גם כשתמצא (ברוך הבא למועדון, כולם מחפשים :) ), כנראה שלא תיכנס בתקציב שלך (אם הוא קשיח).

מאחר ואמרת שאתה לא רוצה את עצמך חוזר לרכב עם גג,

עלויות אחזקה לא זולות בכלל,

אבל מה דעתך על Boxter?

פורסם

מה עם BMW Z4 עם מנוע 3 ליטר 6 ציל'.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יוני - זהו שאני רוצה גם כוח גם הנעה אחורית וגג נפתח, מבין שאין הכל בחבילה אחת, אבל מחפש את האופציה הכי טובה. אם במחיר הזה (+-) אני יכול להוציא קורסה OPC מהחברה זה באיזה מקום זה קורץ לי.

אגב, מיאטה מגיעה 160 כ"ס. אברט לא מדבר אליי, כנ"ל TT.

ה-Z4 יכולה להיות אופציה לא רעה, מבחינת אחזקה? ביטוח? במיאטה מקיף ל- 2010 נהג צעיר, ללא עבר, 4,500 ש"ח.

עוד אופציה 350Z?

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...