Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206סיסי בצבע כסף,הצבע במצב טוב יחסית, הרכב עובר פעםבחודש ווקס של טרטל, אני רוצה לעשות גם פוליש , יש לי מכונה של מקיטה אבל אני לא יודע להשתמש בה, ככה שאני מעדיף לעשות ידני בשביל לא לשרוף את הצבע למרות שיצא פחות מוצלח,

איזה פוליש ואיזה ווקס אני יכול לקנות מאוטו דיפו שיהיה איכותי?

ומה הדרך הכי טובהויעילה לעשות פוליש ווקס ידני?

אני דיי חדש ומתעניין מאוד בתחום של הדיטיילינק והחידושים.. תודה רבה לעוזרים.. 8)

פורסם

לשאלותיך, באוטו דיפו לא תמצא משהו איכותי, עדיף שתוסיף כמה שקלים ותקנה חומרים איכותיים יותר. פוליש לא הייתי ממליץ לך לעשות ידנית, זו עבודה מאוד קשה ועבודה ביד לא תצא באותה איכות כמו עבודה עם מכונה, הייתי אומר שעם מכונה אתה מוריד 80 אחוז מהסווירלים, בעבודה ידנית אתה תעבוד קשה פי 10 ותוריד 40 אחוז מהסווירלים.

הצעה שלי, תשכיר מכונת פוליש DA, עם המכונה הזו כמעט לא ניתן לעשות טעויות ולשרוף את הצבע כיוון שהיא עושה "שמיניות" ולא רק סיבובים (תוכל לקרוא על זה יותר). השכרת מכונה לסופ"ש תעלה לך 150 ש"ח, לדעתי זה שווה את המחיר.

תוכל לקרוא כאן על משהו דומה שעשיתי, זה יתן לך כיוון.

פורסם

ברוכים הבאים, ממליץ לך לבצע חיפוש ולהסתכל בפרוייקטים שאנשים העלו.

מצאתי על ידי חיפוש פרוייקט שנעשה בו פוליש ידני.

מה גם שהיה עוזר לנו לעזור לך אם היית מגדיר תקציב ומעלה תמונות על מנת לבחון את מצב הצבע (לא מבצעים פוליש סתם - אלא אם יש צורך בכך!).

לגביי מקומות, תוכל למצוא מוצרים איכותיים באוטוסטור, בקאר-מאסטרס וחנויות נוספות (כאן למשל תוכל למצוא רשימת מפיצים של מגוואריס).

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

אני גר באיזור צפון ככה שהחנויות שיש כאן מעטות, הצבע במצב טוב ואין כמעט סוורלים.. אבל הצבע לא הכי חלק, תמונות אני לא יודע איך להעלות כי אני מחובר דרך האייפון, אין לי ניסיון בכלל עם מכונה ככה שאני מפחד לעשות טעויות.. אם תוכלו להמליץ לי על חומרים מסויימים שיתנו לי ברק טוב והגנה לאוטו אני אשמח , תודה.

פורסם

חלק מהחנויות עושים משלוחים עד הבית. אם אין swirls למה אתה רוצה לעשות פוליש? אתה סתם תוריד שכבה מהצבע.

אם הצבע לא חלק פלסטלינה אמורה להוריד ממנו לכלוך עיקש.

פורסם

היום הסתכלתי על הצבע אין סוורלים אבל יש שריטות כמו סווירלים רק ישרות זה כנראה קורה מזה שאני מנגב את האוטו עם מעקרופייבר שהוא יבש ויש עליו אבק.. איתמר אם תוכל לשלוח לי את המספר פלאפון שלך בפרטי. זה יהיה מצוין אני אשלח לך בואצאפ תמונות של הצבע..

• תוכן חדש...