Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי - קניתי גרוטאה חדשה (ב.מ.וו 318IS E36)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם הייתי חכמולוג, יצאתי החוצה בשלג, הרכב עטוף כולו, השמשה מלא בקרח. הרתחתי מים בקומקום ויצאתי לשפוך על השמשה.

אחלה סדק עשיתי.

כמה שנים מאוחר יותר בחום של הוואלי בקליפורניה, הסובארו שלי חנתה בשמש, אולי 40 ומהו מעלות חום בחוץ, אני משקה את הגינה ויוצאים מים קרים מהצינור, מבסוט כולי, מכוון את הצינור לסובארו? נצנן אותה. סדק לרוחב השמשה :-)

haters will hate

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה בלאי יכול להיווצר (אם בכלל) מישיבה מקפיאה של הרכב בשלג ?

אם הרכב סתם יושב בשלג אז אין יותר מדי בעיות. הבעיה העיקרית היא בנסיעה.

1. המנוע לא עובד במיטבו בטמפ' נמוכות, ולוקח לו יותר זמן להתחמם. זה גורם לבלאי מואץ למנוע ולמערכות נלוות

2. הצטברות של שלג במקומות שונים ברכב עשויה להאיץ חלודה ותופעות נוספות (זה גם בעמידה בחנייה).

3. ברוב המקומות מפזרים מלח ותערובת של אבנים קטנות על הכביש כדי לשפר אחיזה - זה גם עשוי לגרום לבלאי מואץ לרכב ולצמיגים.

בעיקרון, אין הרבה מה לעשות מול רוב התופעות, חוץ מלשמור על סל"ד לא גבוה מדי עד שהמנוע חם, ולשטוף את הרכב לעיתים קרובות בשביל לסלק את רוב הג'יפה. וזה מזכיר לי שרציתי לקחת את הרכב לשטיפה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

הגרוטאה ישבה ללא תזוזה במשך 3 שבועות כי הייתי בארץ (ובנוסף לא היה שלג אז לא היה טעם ממילא) וכשחזרתי מצאתי אותה במצב הזה:

attachment.php?attachmentid=367363&stc=1&d=1389706181

attachment.php?attachmentid=367364&stc=1&d=1389706181

אחרי גירוד שכבת שלג ראשונית, נתקלתי במשוכה הראשונה: הדלת לא נפתחת כי הגומי קפא. הפתרון היחיד הוא: מה שלא עובד עם כוח, עובד עם יותר כוח. בסוף היא נפתחה והוצאתי את המכשיר המטופש שמנקה את שארית השלג.

מכאן ניסיון הנעה ו... אין כלום.

בסדר. מביא כבלים ורכב סיוע ו... עדיין כלום.

רכב הסיוע נאלץ לנסוע כך שלא יכולתי להמשיך בניסיונות. המשך יבוא...

רוני

2014-01-13 19.03.24_1024.jpg

2014-01-13 19.03.35_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ה370Z ישבה בחניון מקורה או שהיא באותו המצב?

ה-370 בחניון סגור ומחומם :-D

לצערי יש לי רק מקום חנייה אחד. מצד שני אני לומד מיומנויות חשובות חדשות (כמו גירוד שלג בן שבוע מהאוטו...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

החשד נפל על הכבלים ולכן היום בצהרים ביקרתי כלאחר כבוד באוטו דיפו המקומי (פה זה נקרא "עולם המכוניות") וקניתי כבלים 600AMP ב-90 שקל.

ה-318 עשתה שני כחכוחים והניעה כמו גדולה, במינוס 9 מעלות. גירוד מסיבי של שלג (החרא הזה בכל מקום) ויצאתי לסיבוב של כחצי שעה - נוסעת כמו גדולה. בקיצור - בסופ"ש נוסעים לעשות קצת שטויות בשלג :twisted:

חוזר לניסאן ומגלה... שדווקא היפנית עושה בעיות. לא, לא שום דבר קריטי - סתם השפריצר של הקסנון השמאלי נתקע בחוץ...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא הבנתי, קנית את הגורטאה הזאת... היא לא מסוגלת לעשות דריפטים עם הדרפנציאל המקורי שלה.. :\

בתור בעלים מלפני 9 שנים :)

מתגעגע לגורטאה.

bmw-slide31024.JPG

DSC00598.jpg

DSC00595.jpg

Bmw1-night.jpg

Bmw-engine.jpg

פורסם
מקפיץ!

...

המשך יבוא...

רוני

קבל טיפ חם מאחד שאחיו גר בווינה- בתקופה זו של השנה, לא משאירים רכב בלי מגבים מורמים. בתמונה המצ"ב השלג רק מתחיל, בהמשך הוא יעבור את מה שהצטבר על המכוניות שלך.

מה שנקרא, יותר עדיף. וכמו שציינו לפני, וודאי ו-וודאי שלא לשפוך מים חמים (אפילו פושרים) על השמשות.

DSC00386.JPG

פורסם

ידוע לגבי המגבים. רק שיש לי תחושה שהשלג בוינה זה כלום לעומת השלג באסטוניה :lol:

היום, אחרי שניקיתי את השלג מהאוטו רק לפני יומיים, ניקיתי עוד 10 ס"מ שלג...

הנה תמונה נוספת מניסיונות החילוץ:

attachment.php?attachmentid=367468&stc=1&d=1389824705

2014-01-14 20.34.07_1024.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

Father and son :lol:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
ידוע לגבי המגבים. רק שיש לי תחושה שהשלג בוינה זה כלום לעומת השלג באסטוניה

[

צודק...

1.JPG

פורסם
קבל טיפ חם מאחד שאחיו גר בווינה- בתקופה זו של השנה, לא משאירים רכב בלי מגבים מורמים. בתמונה המצ"ב השלג רק מתחיל, בהמשך הוא יעבור את מה שהצטבר על המכוניות שלך.

מה שנקרא, יותר עדיף. וכמו שציינו לפני, וודאי ו-וודאי שלא לשפוך מים חמים (אפילו פושרים) על השמשות.

תגיד זה רורי גלאלהר?!

• תוכן חדש...