Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופה לחם ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות למכשירים מוצלחים, כאלה שאופים לחם כמה שיותר גדול (יש להם 5 נפשות במשפחה).

הם מחפשים אמינות ומחיר שפוי, כמו גם המלצות היכן לרכוש במרכז.

אשמח גם לשמוע טריקים, שיטות והמלצות לסוגי לחם, כמו גם את ניסיונכם.

תודה!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי לאמא שלי ולחמותי אופה כזה, שרואה שימוש קבוע - שתיהן הפסיקו לקנות לחם כמעט לחלוטין.

לגבי מתכונים\טיפים, אבדוק איתן ואעדכן. עד כמה שזכור לי, חשוב מאוד להקפיד על סדר הכנסת המרכיבים, ומומלץ לנסות להוסיף דברים כמו צימוקים וכיו"ב, זה יוצא ממש טעים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

אשתי מתנגדת למכשיר, טוענת שאופי הלחם מכינים ככרות קטנות ואינם שימושיים.

כאשר היא אופה חלות מדובר בדרך כלל בשלישיה או רביעיה - לשה במיקסר (עם הוו או הגיטרה), מתפיחה בקערה (מכסה במגבת מטבח) ואופה בתנור הרגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש את האופה הזה.

הלחם יוצא טעים, יתרון גדול בתוספת שאפשר להוסיף לבד כגון גרעיני חמניות, קצח, עגבניות מיובשות ועוד.

אישית לנו בבית לא נמאס ממנו וכבר כמעט שנה שהוא בשימוש.

להערכתי למשפחה של חמש נפשות האופה אופה לחמים קטנים מידיי ותצטרכו להפעילו לפחות פעמים בשבוע אם לא יותר.

לגבי טריקים, בסך הכל לא תורה מסיני, זורקים חומרים לאופה והוא כבר לש, מתפיח, נותן לבצק לנוח אופה והכל לבד אוטמטית.

פורסם
אשתי מתנגדת למכשיר, טוענת שאופי הלחם מכינים ככרות קטנות ואינם שימושיים.

כאשר היא אופה חלות מדובר בדרך כלל בשלישיה או רביעיה - לשה במיקסר (עם הוו או הגיטרה), מתפיחה בקערה (מכסה במגבת מטבח) ואופה בתנור הרגיל.

למה ללוש בצק עם וו גיטרה ?

הרבה זמן היה לנו בבית אופה כזה, היה נחמד מאוד להתעורר בבוקר לריח של לחם טרי, הלחם היה טעים (יש חוברת מתכונים) ואמא שלי עם הזמן שכללה את המתכונים.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בד"כ עם הוו. נדמה לי שלפעמים אני מוצא גם את הגיטרה (אני מדבר על שני אמצעי לישה נפרדים), אבל אולי זה בצק נוסף. הבחורה אוהבת לאפות ואני מקבל רק את התוצאות - קודם לניקוי, אח"כ גם לזלילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מהמתנגדים הקשים (לש ביד, מגדל שאור לבד)

אבל אחותי אופה על בסיס כמעט יומי עם המכשיר, מבסוטית.

אין תלונות על גודל הכיכר, לדעתי הגודל דווקא אידיאלי. 5 נפשות? בול.

קח בחשבון שאורך החיים של היצורים האלה הוא כ-5 שנים.

טריקים? שום דבר. זורקים הכול פנימה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לי יש Morphy Richards 48319, היה אותו פעם דרך גרופון ב600 שקל

אני כן משתמש בו וחוסך לא מעט כסף על קניית לחמים במאפיות, להגיד שהלחם יוצא טעים כמו במאפיה?! ממש לא... אבל מספיק טעים

לישה ביד ואפיה בתנור רגיל - הרבה יותר טעים, אבל שאין כוח ורוצים משהו זריז שיהיה מוכן לבוקר - פתרון מעולה

פורסם

לפני כשבועיים מכרתי לחבר פורום אופה לחם מתוצרת מרפי ריצ'רדס.

למי שמחפש דרך מקוצרת ופשוטה לקבלת כיכר לחם קטנה וטריה, המכשיר מספק את הסחורה.יתרון אדיר הוא האפשרות לשים את חומרי הגלם לפני השינה ולהתעורר לריח מופלא של לחם טרי בבוקר, המתכונים ניתנים לשיפור והיום יש קמחים מוצלחים מאד ללחם (קמח לחם המכיל יותר גלוטן, קמח כפרי וכיו"ב).

ולמי שמוכן לעבוד יותר קשה ולהשקיע יותר זמן, הנה קישור לאתר מעניין, רוב המתכונים מוצלחים מאד:

http://www.baking.co.il/

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אישתי ואנוכי רכשנו לפני כמה שנים מכשיר כזה של TEFAL, השתמשנו בו בערך פעמיים עד שאישתי אמרה לי "זה לא זה, תמכור אותו".

זה גימיק נחמד עבור מי שרוצה לחם ביתי במינימום עבודה ובלי ציפיות מוגזמות.

אם אישתך אוהבת בישול\אפיה ופדנטית- היא אולי לא תתחבר למכשיר הזה.

לכאורה מדובר ב"לשים בפנים את כל המרכיבים ולקבל לחם מוכן", בפועל המכשירים האלה לא יודעים לערבב את החומרים בצורה מיטבית, הם לא לשים בצורה מיטבית כי המכשיר מרובע והם לא יכולים ללוש בפינות וכן הלאה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היה לנו אופה לחם גנרי זול כזה (מרפי ריצ'רדס ושות'), הוא היה על הפנים. הלחם היה יוצא רטוב עם מרקם מחורבן.

החלפנו לכזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734639

משמעותית יותר טוב. לא יודע אם בגלל המתכונים היותר טובים או המכונה שטובה יותר, אבל דרמטית יותר טוב.

פורסם

מחיר מופקע!!!

אם הכיכר יוצאת רטובה זאת לא אשמת המכשיר.

יש אנשים שנהנים לשפוך כסף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עם המכשיר הזול אף פעם לא יצאה כיכר מושלמת, וגם מעולם לא ראיתי מישהו עם מכשיר כזה מהפשוטים מוציא כיכר טובה, מלבד כמובן לחם לבן רגיל.

פורסם

יש לי אופה של מרפי ריצ'רדס.

לא נראה לי מהמשוכללים אבל התוצאות טובות מאוד. הלחם טעים מאוד והבעיה היחידה היא שקשה להפסיק לאכול אותו.

לא ניסיתי המון מתכונים חוץ מלחם מחיטה מלאה, לחם עם תוספות והלחם הבסיסי.

יש אופציה ל-3 גדלים של לחם וההכנה היא פשוטה מאוד.

מי שאוהב לחם טרי לארוחת ערב או לשבת בוקר, זה פתרון מצויין.

ניתן גם להכין רק את הבצק במכונה ולסדר אותו איך שבא לך בתנור.

זה מכשיר כיפי למי שאוהב לחם.

• תוכן חדש...