Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופה לחם ביתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קניתי לאמא שלי ולחמותי אופה כזה, שרואה שימוש קבוע - שתיהן הפסיקו לקנות לחם כמעט לחלוטין.

לגבי מתכונים\טיפים, אבדוק איתן ואעדכן. עד כמה שזכור לי, חשוב מאוד להקפיד על סדר הכנסת המרכיבים, ומומלץ לנסות להוסיף דברים כמו צימוקים וכיו"ב, זה יוצא ממש טעים.

אנחנו משתמשים באופה הנ"ל.

נותן אחלה תוצאות.

למישהו יש טיפ איך לשמר את הלחם לכמה ימים?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם שקית רגילה, בתנאי שאתה מוציא את האויר וקושר.

נכון גם ללחם מסחרי.

לשמירה לטווח של יותר מכמה ימים - למקפיא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך זה עובד, האופה לחם הזה?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תבנית + גוף חימום עם מערבל ללישה (מין כף כזו) בתחתית התבנית.

בהתחלה הכף מסתובבת, אחר כך מופעל גוף החימום וזהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני כשבועיים מכרתי לחבר פורום אופה לחם מתוצרת מרפי ריצ'רדס.

למי שמחפש דרך מקוצרת ופשוטה לקבלת כיכר לחם קטנה וטריה, המכשיר מספק את הסחורה.יתרון אדיר הוא האפשרות לשים את חומרי הגלם לפני השינה ולהתעורר לריח מופלא של לחם טרי בבוקר, המתכונים ניתנים לשיפור והיום יש קמחים מוצלחים מאד ללחם (קמח לחם המכיל יותר גלוטן, קמח כפרי וכיו"ב).

ולמי שמוכן לעבוד יותר קשה ולהשקיע יותר זמן, הנה קישור לאתר מעניין, רוב המתכונים מוצלחים מאד:

http://www.baking.co.il/

אני הקונה , יאמר שלא לזכותי שעוד לא הספקתי לעשות אפילו אחד .

התוכנית היא לעשות ביום שישי\שבת .

מקווה שאזכור לצלמן ולהעלות !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

איזה מכשיר הכי מומלץ היום?

אצל כמה מכם הגיע המכשיר למחסן?:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

המכשיר הכי מומלץ הוא של פנסוניק, אבל אין ייבוא סדיר לארץ. כדאי לעקוב אחר מבצעים באמזון שהופכים את המחיר שלו לשפוי.

פורסם

אני לא חובב לחמים גדול, אבל לחם ממולא בגבינה זה אחד הדברים היותר טובים.

אני גם אוהב ללוש בידיים, אבל לפעמים כן הייתי רוצה מיקסר שייקל עליי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...