Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי קשיח ל HDD חיצוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך כיסוי חיצוני , עדיף קשיח, ל HDD הניידים שיש לי בבית.

מחזיק כ 3 מהם שאין לי כמעט איפה להניח בזמן טיולים / נסיעות ואז קורה המצב שלפעמים נופלים, לפעמים נשרטים וחבל לי.

נתקלתי על הדרך בזה - מה זה בדיוק? אני צריך לפרק בעצם את הכיסוי המקורי שמגיע מהחברה של ה HDD בשביל להכניס אותו לשם?

http://www.ebay.com/itm/USB-EXTERNAL-2-5-SATA-HARD-DRIVE-KIT-Laptop-Notebook-HD-Case-US-Seller-NEW-/131019850516?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item1e81644314

איפה אפשר להשיג כיסויים נורמליים קשיחים לכוננים?

EBAY בכיף

או בארץ

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

קניתי באופיס דיפו נרתיק רך ל-HDD חיצוני, נדמה לי עלה בסביבות 29 שקלים של חברת Case Logic.

אם תרצה אני אוכל לצלם לך את הנרתיק, כמובן שלא צריך להוציא את הכונן עצמו מתוך המארז שלו בשביל להשתמש בזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אהלן,

אני מדבר בעקרון על הכיסויים הקשיחים (נפילות וכדומה) כמו שיש בלינק ב EBAY.

יש לי כאלה מבד אבל אין לי בהם שימוש כי הם לא הכי יעילים רק למצב שבו ה HDD יושב בצד.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...