Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שאין שרשור בנושא הזה אז אמרתי למה לא.

כל אחד מוזמן לשתף אותנו מהו הרכב המהיר ביותר שהוא נהג עליו בארץ ישראל, אם מתחשק לכם לספר גם את החוויה אתם מוזמנים.

אני יתחיל,

״יום חמישי בערב אני ועוד חבר מסתובבים בעיר הקטנה שלנו יבנה עם ה - b4 2.0.

הגענו לרמזור אדום פתאום קורבט 6.2 עומדת לידנו צבע שחור, כמובן שהתחלנו לצעוק להתלהב (השעה 01:00), הצענו לו פתיחות בין רמזור לרמזור, הוא זרם ואפילו הביא לנו פור, התחלף לירוק הדבקנו את הדוושה לרצפה וכמה מטרים מהרמזור הבא אנחנו שומעים את ה 6.2 צועקים :twisted: כמובן שהוא עקף אותנו, שוב פעם צעקות וחיוך שיוצא מהפנים, אמרתי לו בצחוק כמה יעלה לי לעשות סיבוב על זה והוא פשוט אמר תעצור אחרי הרמזור.

עצרנו היינו כל כך שמחים, בכל זאת נהג חדש בקושי שנה על הכביש נוהג על קורבט.

חיכינו שהכביש יתפנה החזקתי את ההגה חזק עמדתי באמצע שני הנתיבים, והוא אמר לי ׳לא משנה על מה נהגת עד עכשיו זה אחר׳

הדבקתי את הדוושה, כל התחת של האוטו זז מצד לצד ואני רואה על השמשה את המהירות קופצת ל 140 בכמה שניות בודדות.

אחרי 3 קילומטר עצרנו אמרתי לו תודה רבה, הרגליים רעדו אבל לא הפסקתי לחייך :)״

פורסם

אני לא מבין כל כך את הפואטנה של השרשור, אבל...

סובארו כלשהיא שאיני זוכר את הדגם, אבל אני בהחלט זוכר את המנוע 3.2 או 3.4 עם בערך 220 סוסים, הייתה ברשותי כמעט שבוע ובהחלט ניצלתי אותה כאשר רוב הזמן הבורר היה על מצב ספורט.

הצער הכי גדול שלי בכל ה 10 שנות ניסיון שלי על הכביש (לפני הקורס) זה שלא לקחתי קורסי נהיגה מתקדמת מוקדם יותר כדי לדעת לנצל כל רכב שעומד לרשותי טוב יותר.

פורסם

הכי טוב שנהגתי עליה אודי R8 חווית נהיגה אחרת...הרכב הזה מגיע ל170 בכמה שניות בודדות...לא מדבר על האחיזה...והרעש ...וואו הרעש.... מערכת בלימה יוצאת מן הכלל... ומבין את הרעידות ברגליים כשיצאתי מהרכב אמרו לי שאני מחייך כמו אידיוט במשך שעתיים....

ללכ ספק חוויית נהיגה של פעם בחיים

פורסם

כמובן שמעולם לא עברתי את המהירות המותרת

אבל אני די בטוח שחלמתי על 170 קמ"ש בכביש 6.

אגב עם גולף אוטו'

Peugeot  5008 2023 

פורסם
אמרתי לו בצחוק כמה יעלה לי לעשות סיבוב על זה והוא פשוט אמר תעצור אחרי הרמזור.

עצרנו היינו כל כך שמחים, בכל זאת נהג חדש בקושי שנה על הכביש נוהג על קורבט.

מה שמוכיח שלא לכל מי שיש כסף יש בהכרח שכל...

נהג הקורבט פשוט אידיוט.

פורסם
מה?! לא הבנתי...

כל הסיטואציה הזו לא היתה ולא נבראה? :shock:

לא, זה בסדר, אתה הבנת טוב.

הפירוש וההבנה הם שלי בלבד.

אם לי היה קורבט, לא הייתי נותן למשהו אפילו לשבת בפנים בטח שלא לנהוג (האם יש לי גם ביטוח לכל נהג/חדש/צעיר ? )

פורסם

לא אני נהגתי (לפני כ-7 שנים), אבל זו הייתה סובארו WRX STI משופרת מעל 500 כ"ס (היה מפחיד).

דומה לרכב הזה מבחינת צבע, ג'אנטים ותוספות:

subaru-impreza+wrx-090d9e1dc9_t.jpg

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

שום רכב לא יותר מהיר מהרכב של אמא,306 XT 1.4 ידנית,אלופת הראלי(כבישי העפר שמאחורי רעננה) וכמובן אלופת למאן (כביש כפר סבא כוכב יאיר).

ואיך שכחתי את אלפות הדריפטים (כיכרות לב הפארק שופעות המים בחודשי הקיץ).

Porsche 944 turbo

פורסם

שם הדגם: מזדה3ליסינגדלקן.

אין משהו שעבר אותי, גם לא בשטח!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...