Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שם הדגם: מזדה3ליסינגדלקן.

אין משהו שעבר אותי, גם לא בשטח!

היית צריך להדביק עליה מדבקה של אלביט, זה משפר את הביצועים, בדוק!

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הרכב הכי מהיר שעליתי עליו זה JEEP SRT-8 עושה משהו כמו 4.7 למאה.

מה שמדהים ברכב הזה זאת מערכת ההנעה שלו, הוא פשוט קופץ מהמקום, לא נשכח שזה גי'פ כן?

פורסם

שקודה פאביה.

נהגתי במכונה המדהימה הזו.

קשה לתאר את התחושה הסוחפת והמטלטלת של החוויה המדהימה הזו.

יצאתי מהנסיעה עם חיוך דבילי ל72 שעות. לא אשכח את החוויה הזו לעולם. מי יתן ואזכה בעוד חוויה כזו.

(ונהגתי על פרארי F12, על מזראטי GT, על למבורגיני אוונדטור, ואף אחת מהן לא הצליחה להעביר מעבר לפרומיל מהחוויה המדהימה שלה זכיתי בפאביה).

ממליץ לכם להתנסות. לא תתאכזבו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
טויוטה קורולה

ידנית, מהירות מירבית 200 ו0-100 10 שניות, תאמין לי מטוס אני לא צוחק איתך, כל מי שנהג מולי הפסיד, במיוחד מאזדה 3, יונדאי גטס 1.3, סוזוקי אלטו ולקינוח הצלחתי לנצח גולף GTI.:-D

האמת, אם מדברים על חלומות, החלום שלי זה לנהוג בניסאן GTR, אבל אני שחיף והבנתי שיוצאים מהאוטו הזה עם בחילות מרוב הכח G שלו.8)

פורסם
ידנית, מהירות מירבית 200 ו0-100 10 שניות, תאמין לי מטוס אני לא צוחק איתך, כל מי שנהג מולי הפסיד, במיוחד מאזדה 3, יונדאי גטס 1.3, סוזוקי אלטו ולקינוח הצלחתי לנצח גולף GTI.:-D

אני מקווה או יותר נכון מייחל לזה שאתה צוחק...

החלום שלי זה לנהוג בניסאן GTR, אבל אני שחיף והבנתי שיוצאים מהאוטו הזה עם בחילות מרוב הכח G שלו.8)

הסר דאגה מליבך.

נהגתי על GTR בלאס ווגאס - לא בחילה ולא נעליים. הכל בסדר.

פורסם

הרכב הכי מהיר שנהגתי בו (בארץ) הוא האלפא 156 שלי.

העניין הוא שמעולם לא עברתי איתה מהירויות שיצדיקו שלילה על כביש 6 אלא נהגתי בה די בעדינות.

אבל הרכב שנסעתי בו הכי מהר בארץ (יש הבדל!) זה סוזוקי יורו סוויפט אוטומט 1.2 שנת 2003, כשהוא עוד היה חדש, מהשכרה.

הסקאלה הראתה 175.

פורסם
הכי טוב שנהגתי עליה אודי R8 חווית נהיגה אחרת...הרכב הזה מגיע ל170 בכמה שניות בודדות...לא מדבר על האחיזה...והרעש ...וואו הרעש.... מערכת בלימה יוצאת מן הכלל... ומבין את הרעידות ברגליים כשיצאתי מהרכב אמרו לי שאני מחייך כמו אידיוט במשך שעתיים....

תגיע ל170 עם דייהו נובירה, ואז תדע רעש ורעידות מהם :twisted:

גם המערכת בלימה יוצאת (ובורחת בחזרה לצפון קוריאה).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מקווה או יותר נכון מייחל לזה שאתה צוחק...

הסר דאגה מליבך.

נהגתי על GTR בלאס ווגאס - לא בחילה ולא נעליים. הכל בסדר.

אני מאוד מקווה שלא הגעת (או הגעתם) למצב שההודעה הזו באמת נראית לך אמיתית...הבחור כתב טויוטה קורולה אז זרמתי איתו, עוד לא הגעתי לשפל מדרגה שכזו אל תדאג!

ועל איזה GTR נהגת באנגליה? יש כבר כמה משופרות עם יותר כח סוס והאצה ל100 ב2 שניות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...