Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. בעיה קטנה במגאן 2003 כאשרנוזל קירור ממיכל העיבוי נעלמים. אני ממלא את המיכל עד למקסימום נוסע איתו ולמחרת בודק ורואה שהמיכל ריק כמעט עד הסוף ( מתחת לקו המינימום). יש לציין שהוחלפה לפני כשנה משאבת מים חדשה עקב משאבה נוזלת. הייתי במוסך לגבי התקלה, ונאמר לי שהמצב תקין, אולי פקק המיכל לא אוטם כמו שצריך ויש להחליפו. המצב באמת תקין?

פורסם

אין סימני נזילה על המיכל מה גם יש רעש שחרור לחץ כאשר פותחים באיטיות את פקק המיכל כשהמנוע חם.אגב בוצעה בדיקת לחץ אויר לתוך המערכת ונאמר לי שאין ירידת לחץ.  

פורסם
אין סימני נזילה על המיכל מה גם יש רעש שחרור לחץ כאשר פותחים באיטיות את פקק המיכל כשהמנוע חם.אגב בוצעה בדיקת לחץ אויר לתוך המערכת ונאמר לי שאין ירידת לחץ.  

אז תחליף מיכסה וחזור לעדכן.

פורסם

אם הנוזל קירור נעלם באופן עקבי, אז קיימת נזילה.

אם אתה לא רואה סימני נזילה באיזור הפקק אז הפקק תקין וצריך לבצע בדיקה בלחץ.

• תוכן חדש...