Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה...

טוב לעניינו ברשותי פיג'ו 306 1.6 XR האוטו מטופל בצורה יסודית מאוד מאלף ועד תיו החלפתי לו אגזוז שלם מהמנוע (שלושה דודים) ועד יציאת הפלט. ארבע צמיגים חדשים קונטיננטל וגוד יאר. צלחות ברקס חדשות. (את הרכב קיבלתי מסבא שלי אים ארבעים וארבע אלף קילומטר והוא קנה אותה מהחברה בגלל זה כל ההשקעה) לאחר כל ההשקעות הללו (ותתפלאו זה ממש לא הכל) אני עדיין לא מבין את צריכת הדלק המגוחכת (לרעה כן) של הרכב הזה ברצינות!! לא ניראה לי הגיוני שלהורים שלי יש סובארו B4 2008 מנוע 2.0 150 כ"ס וצריכת הדלק שלי זהה לחלוטין לרכב שלהם ואף הרכב שלי זולל יותר אני לא זוכר שסבא שלי נתן לי מאליבו! זה 90 כ"ס עלובים. האם יש למשהו מושג או נסיון קודם אם בעיה שכזו כי באמת זה לא ניראה הגיוני (100 שקל הלוך חזור חדרה-תל-אביב. בקיצור אחרי חפירה ארוכה אם למישהו יש עצות במיטוטה מכם אנה עזרו לסטודנט עובד העצות:cry:

תודה רבה על תשומת לבכם t!peX

פורסם

יש כאן בעיה אחת והיא אצלך,אתה לא יודע כיצד לבצע בדיקת צריכת דלק ברכב, מלא את מיכל הדלק ברכב עד אשר המשאבה תקפוץ, אפס את מד הקילומטרים הקטן בלוח השעונים, סע כמות של כ-250 ק"מ ולאחר מכן חזור לתחנת הדלק שוב לתדלוק נוסף ובצע מדידה של כמות הליטרים שנכנסה לעומת מספר הקילומטרים שנסעת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

היה לי כזאת אוטומטית,הרכב היה מאד חסכוני,בעיר הוא אכל 1-11,בינעירוני 1-17.

תבדוק את הפילטר אויר,תבצע ניקוי מצערת,אם זה לא עוזר תכניס את הרכב למוסך פיגו שיתחברו לסורק תקלות של פיגו.

• תוכן חדש...