Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קליאו RXT 1.4 2002 טיימינג ומסביב


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי קליאו 2002 עם 84,000

ידוע לי שהרכב עשה טיימינג לפני יותר מ3 שנים אבל לא עברו על הרכב אפילו 30K בתקופה הזו ככה שאני מתכנן לעשות טיימינג ב90K

1. מה אמורה להיות עלות הטיפול הנ"ל ?

2. לפני שבוע הוחלפו ברכב זוג מיסבים גלגל אחוריים(אלה שבתוך התוף) וזוג משאבות בלמים אחוריות, עלות החלקים+עבודה יצאה 1350שקל, האם המחיר סביר ?

המיסבים הינם של skf לא ידוע לי מה דגם המשאבות.

המוסך עצמו עושה עבודה נהדרת.. אבל נראה לי מעט מוגזם 1400ש"ח בשביל 2 מיסבים וזוג משאבות בלמים..

 

בנוסף, לפני כמה שבועות התפרקו לי פלסטיקים שהיו מאחורי הגריל של הרדיאטור מקדימה.. כאילו "שמרו" שלא יכנס לשם כלום.. מאז יש הרגשה שהרכב פחות חלק ושבאמת נכנסת רוח מהמקום שם, כמו-כן גם צריכת הדלק עלתה מעט(11 ליטר לקילומטר משולב כשלפני זה היה באיזור ה12-12 וחצי אפילו)

×
×
  • תוכן חדש...