Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחיל ללמוד בשנה הקרובה במכללה פרטית באזור המרכז.

שירתתי בתור לוחם ואני עושה מילואים , את הלימודים אני מממן לבד (להורים אין אפשרות לעזור). מצד שני ההוריים שלי (גרושים אם זה משנה) לא נמצאים במצב "מיוחד" - הכוונה משפחה שנמצאת בטיפול סוציאלי , נכות של אחד מבני המשפחה , וכוי וכוי.

אני מתחיל להבין שאני נופל בין הכיסאות , האם יש לי סיכוי לקבל מלגה? (אין לי בעיה להוכיח שאני משלם לבד את הלימודים , וכמובן תלושים מצד ההורים , שהם לא יכולים לעזור לי).

תודה לעוזרים

פורסם

תמיד יש סיכוי.

אם היית לוחם אז יש את מלגת מפעל הפיס: http://www.pais.co.il/Scholarships/Pages/ThresholdConditions.aspx

ובטוח אם תיכנס לאתר של דיקאנט הסטודנטים במכללה בה אתה לומד תמצא מלגות נוספות, כמו פר"ח ושות'. רק שים לב שכל המלגות האלו דורשות התנדבות כלשהיא למען הקהילה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כפי שכבר אמרו לך, יש הרבה מילגות מכל מיני גורמים. רוב המלגות דורשות התנדבות בהתאם לגובה המלגה, ויש כאלה שלא.

אצלינו בחוג, בודדים שלא קיבלו מילגה כלשהי כלל במהלך השנים. וגם זה בגלל שלא רצו, או לא התאמצו מספיק.

בהצלחה בלימודים!

פורסם

בוודאי שיש סיכוי והסיכוי הוא גבוה מאוד , הרבה יותר ממה שרוב האנשים חושבים, כמו שאמרו צריך פשוט להתאמץ לשלוח לכל מלגה שקיימת .

דרך אגב אם אתה מתחיל באוקטובר הקרוב את רוב המלגות הגדולות (10000 וצפונה בשנה) פיספסת ההרשמה נסגרה לרובם.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אני לא הייתי לוחם ולא עליתי מאף אחד מהמקומות שנותנים מלגה(לוב,תימן אתיופיה ועוד המון המון),

כמו כן גם העירייה שלי לא מחלקת מלגות והורי גרושים ואני משלם לבד על הלימודים.

המלגה היחידה שביקשתי קיבלתי תשובה "לא" במילה אחת.:lol:

האפשרות הכי נפוצה זה פרח,ככה שאם יש לך זמן פנוי לחנוך ילד זה יתאים לך.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

פייס ניתנת בתמורה לתרומה לקהילה של כחמש שעות שבועיות נדמה לי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם יש מלגה ליוצאי קווקז, אז יש מלגה לכל אחד.

באמת קיימת מלגה כזאת, אני לא צוחק.

אני התעצלתי והסתפקתי במעט מילגות,

עקשנים וחרוצים ממני השיגו כל שנה שלל מלגות שונות,

לכל אורך התואר, על בסיס כל תירוץ שאתה יכול להעלות על הדעת.

מצב משפחתי בעייתי הוא בהחלט סיבה ראויה, וסביר להניח שתקבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איפה אתה לומד?

באפקה הייתה מלגה על בסיס מצב כלכלי, הגשתי הוכחות שהורי לא יכולים לעזור לי, כולל תלושים וכו' וקבלתי מילגה חלקית לשנתיים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...