Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
RK , על איזה גזענות אתה מדבר? עוד מעט תכתוב לי שהוא לא היה יהודי או שיהודי זו קללה....:shock:

אמרתי שאתה לא מבין, ובאמת לא הבנת. הגזענות היא בכך שאתה מתנה את הכבוד אליו לאחר לכתו בהיותו יהודי. האמירה גזענית כי כבוד המת מגיע לו גם אם לא היה יהודי.

אגב, יהודי היה ונשאר קללה בעיני עמים רבים ויעידו (האמת כבר לא יעידו על כלום) כל אותם דורות אבודים של משפחתי שהיו יכולים למלא את הארץ לולא היה הדבר קללה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני בשוק כל פעם מחדש. ביבי יושב אצל משפחתו של הרב עובדיה בשבעה, ומה שיש להם להגיד לו זה עד כמה הרב היה מאוכזב מהחוק שמחייב חרדים לשרת בצבא.

סחטיין על הטיימינג ועל ההתבכיינות!

למה להיות כאלה אטומים?! מה מפריע לך ללמוד תורה ולהגן על המדינה שאתה חי בה? מי לעזאזל אפשר לכם אתמול לערוך את ההלוויה הענקית הזו? מי יצא מגדרו שלא תדרסו אחד את השני למוות? גברים בשחור? לא! אלה היו צה"ל מג"ב ומשטרה.

פורסם
לדעתי דווקא דרעי לוקח את האוסקר בגדול :lol:

דרעי הזה, מדהים איך כל מילה שיוצאת לו מהפה נשמעת כמו שקר.

מצטער להיות זה שמבשר את הבשורות הרעות אבל על אפכם ועל חמתכם המדינה הזאת תהפוך להיות חרדית ולמרבה הצער זאת תהיה הנקודה בזמן בה היא תקרוס ותמוטט. בשנת 2012, רוב רובם של ילדי כיתה א היה בחינוך הממלכתי דתי. עוד 12 שנים כאשר אותם ילדים יהיו בני 18 כלומר בשנת 2024, רובם יקבלו פטור על תקן תורתם אמונתם. צה"ל לא יקבל את מכסת החיילים שלו. המצב ילך ויחמיר משנה לשנה. במידה וקצב ההתרבות של החרדים ימשיך להיות כפי שהוא היום, על אפכם ועל חמתכם בשנת 2050 הם יהפכו להיות הרוב. משכך, גם אם תרצו או לא הדבר יתבטא בכך שיהיה ראש ממשלה ונשיא חרדים. במקום "האדם שבטנק ינצח" הסיסמה תתחלף ל"תהילים נגד טילים" ו "אין לנו על מי להישען....". ישראל תלך קפוט.

אני לא בטוח שאתה צודק. כלומר - אני מקווה שאתה טועה.

אולי עקרון היד הנעלמה יעבוד גם כאן ויאזן את כוחות ה"שוק". אם כמות החרדים תמשיך לגדול, לא יישאר מספיק כסף בשביל לתת להם את כל ההטבות שהם מקבלים. המדינה תאלץ להקטין את התקציב ולהגדיל בתחומים אחרים - אם פחות אנשים מתגייסים, צריך יותר תקציב לצבא, למשל.

אותו הדבר בכלכלה - פחות כוח עבודה = צריך יותר אנשים עובדים = נלחמים על כל עובד = אנשים מרוויחים יותר כסף. ונראה לכם שאלו שלא עובדים יוכלו להחזיק מעמד? (על אחת כמה וכמה מול תאוות הבצע :wink: ). הם יהיו חייבים להפוך לאזרחים מועילים יותר בחברה.

יכול להיות שאני מפספס בענק, לא יודע. אבל נדבר עוד 10 שנים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אמרתי שאתה לא מבין, ובאמת לא הבנת. הגזענות היא בכך שאתה מתנה את הכבוד אליו לאחר לכתו בהיותו יהודי. האמירה גזענית כי כבוד המת מגיע לו גם אם לא היה יהודי.

איזה שטויות!

אתה חושב שכשהיטלר מת היהודים התנהגו בגזענות כי לא כיבדו אותו? או כשמחבל מתאבד מת?

כבוד למת נותנים למי שמגיע, וכיהודים אנחנו נותנים כבוד אחד לשני.

אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה גזענות.

פורסם

רואים לבד עד כמה הם שטחיים חסרי כבוד ורגש.

זה הבסיס זה כבוד אב וכבוד לאורחים שבאים לכבד אותך ולהשתתף בשבעה.

סליחה אבל. חבל שכל המשפחה שלו לא הלכה איתו. רואים איזה חינוך (או חוסר חינוך יש למשפחה)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
רואים לבד עד כמה הם שטחיים חסרי כבוד ורגש.

זה הבסיס זה כבוד אב וכבוד לאורחים שבאים לכבד אותך ולהשתתף בשבעה.

סליחה אבל. חבל שכל המשפחה שלו לא הלכה איתו. רואים איזה חינוך (או חוסר חינוך יש למשפחה)

תשמע, תראה, אני גם לא ממעריציו של הרב, אך אני גם לא חושב שהשנאה הקיצונית שלך היא נכונה.

אם הגעת למצב שבו אתה מייחל למותם של אנשים ורק בגללם היותם חרדים ובגלל אמונתם ודרכם, אז תבדוק את עצמך.

כי לכתוב חבל שכל המשפחה שלו לא הלכה איתו זה לא דבר נורמלי ולא הגיוני לכתוב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איזה שטויות!

אתה חושב שכשהיטלר מת היהודים התנהגו בגזענות כי לא כיבדו אותו? או כשמחבל מתאבד מת?

כבוד למת נותנים למי שמגיע, וכיהודים אנחנו נותנים כבוד אחד לשני.

אתה כנראה לא מבין את משמעות המילה גזענות.

אני חושב שלא כל אחד שלא יהודי הוא היטלר או מחבל מתאבד. שים לב שאצלך ישר זה מה שקופץ לראש. לגבי גזענות, תאמין לי שאני יודע היטב מה זה. אין לך מושג מה זה להתחיל חיים במדינה אחרת, כמו שהתחלתי פה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן זאת הייתה אמירה גזענית, אך ידוע שהעם היהודי דוגל בגזענות, מספיק לקרוא את ציטוטי הרב, ולא דברים לא הוצאו מהקשרם, יש וידאו, אפשר לראות אותו אומר דברים מאוד קשים שרק מרחיקים אדם כמוני מהדת.

הוא לקח בעלות על אלוהים, כמו רבים לפניו ורבים אחריו, בשם השם...

כבר יומיים שאני רק קורא על כבודו, על פועלו, על עמיתיו ודרכו, לא מקבל את התירוץ של הוא היה גאון בתורה, מה משמעות הדבר, הוא ידע לקרוא? היה לו זיכרון טוב? התורה כתובה בדרך מאוד פשוטה, זה שקם אדם ומחליט לפרש את הכתוב בדרכו שלו - יופי לו.

אני אתייחס לתורה שלי - עשרת הדיברות.

שזהו הבסיס, הרי התורה ניתנה לנו על הר סיני, לא זכור לי שמשה ירד עם ספר מההר, אלא עם לוחות הברית.

משמעו - עשרת הדיברות הן התורה.

ספר התורה הוא בסה"כ סיפור, התגוללות העניינים ופרשנות של כותבי הספר, מישהו היה צריך לכתוב את הספר הזה, הסיפורים לפני זה היו סיפורי מדורה, מפה לאוזן, אגדות אורבניות וכד'.

לא צריך להיות גאון בכדי להבין את הבסיס מאחורי הספר ואת ההיגיון שבכתיבתו, הרי דרך חשיבתו של האדם היא דבר פשוט מאוד.

ידע+הבנה+אינטרס=תוצאה.

אני באמת ממליץ בחום על הסרט Religulous, שמתי קישור לצפיה ישירה.

כמה ציטוטים מהסרט הנפלא הזה :

מאוד מוזר איך אלוהים הכל יכול פונה אל אנשי העולם, הרי הוא כל יכול, במקום לדבר אל כולם בבת אחת הוא תמיד מוצא איזה תמהוני ופונה אליו ביחידות, הוא אומר לו - אתה השליח שלי, זה מה שיש לי להגיד, עכשיו לך תספר לכולם, וכולם? הם צריכים להאמין לו.

הנה ציטוט יותר משמעותי :

"The irony of religion is that because of its power to divert man to destructive courses, the world could actually come to an end. The plain fact is, religion must die for mankind to live. The hour is getting very late to be able to indulge having in key decisions made by religious people, by irrationalists, by those who would steer the ship of state not by a compass, but by the equivalent of reading the entrails of a chicken. George Bush prayed a lot about Iraq, but he didn't learn a lot about it. Faith means making a virtue out of not thinking. It's nothing to brag about. And those who preach faith, and enable and elevate it are intellectual slaveholders, keeping mankind in a bondage to fantasy and nonsense that has spawned and justified so much lunacy and destruction. Religion is dangerous because it allows human beings who don't have all the answers to think that they do. Most people would think it's wonderful when someone says, "I'm willing, Lord! I'll do whatever you want me to do!" Except that since there are no gods actually talking to us, that void is filled in by people with their own corruptions and limitations and agendas. And anyone who tells you they know, they just know what happens when you die, I promise you, you don't. How can I be so sure? Because I don't know, and you do not possess mental powers that I do not. The only appropriate attitude for man to have about the big questions is not the arrogant certitude that is the hallmark of religion, but doubt. Doubt is humble, and that's what man needs to be, considering that human history is just a litany of getting shit dead wrong. This is why rational people, anti-religionists, must end their timidity and come out of the closet and assert themselves. And those who consider themselves only moderately religious really need to look in the mirror and realize that the solace and comfort that religion brings you comes at a terrible price. If you belonged to a political party or a social club that was tied to as much bigotry, misogyny, homophobia, violence, and sheer ignorance as religion is, you'd resign in protest. To do otherwise is to be an enabler, a mafia wife, for the true devils of extremism that draw their legitimacy from the billions of their fellow travelers. If the world does come to an end here, or wherever, or if it limps into the future, decimated by the effects of religion-inspired nuclear terrorism, let's remember what the real problem was. We learned how to precipitate mass death before we got past the neurological disorder of wishing for it. That's it. Grow up or die."

ובתרגום חופשי בעזרת גוגל:

"האירוניה של דת היא שבגלל יכולתה להסיט את האדם לדרכים הרסניות , העולם באמת יכול לבוא אל קיצו . העובדה הפשוטה היא, דת חייבת למות למען האנושות לחיות.

הדת היא מסוכנת משום שהיא מאפשרת לבני אדם שאין להם את כל התשובות לחשוב שהם יודעים הכל.

רוב האנשים היו חושבים שזה נפלא כאשר מישהו אומר , "אני מוכן, אלוהי! אני אעשה כל מה שאתה רוצה שאני אעשה!"

אלא שמכיוון שאין אלים אשר ממש מדברים אלינו, החלל מתמלא באנשים עם שחיתויות ומגבלות וסדר יום משלהם.

וכל אלה שאומרים לך שהם יודעים, שהם פשוט יודעים מה קורה כשמתים, אני מבטיח לך, הם לא יודעים.

איך אני יכול להיות כל כך בטוח? בגלל שאני לא יודע, ואתה לא מחזיק כוחות נפש שאני לא מחזיק.

comes at a terrible price. If you belonged to a political party or a social club that was tied to as much bigotry, misogyny, homophobia, violence, and sheer ignorance as religion is, you'd resign in protest. To do otherwise is to be an enabler, a mafia wife, for the true devils of extremism that draw their legitimacy from the billions of their fellow travelers. If the world does come to an end here, or wherever, or if it limps into the future, decimated by the effects of religion-inspired nuclear terrorism, let's remember what the real problem was. We learned how to precipitate mass death before we got past the neurological disorder of wishing for it. That's it. Grow up or die.

הגישה המתאימה היחידה לאדם לגבי השאלות הגדולות היא לא ודאות שהיא סימן ההיכר של דת , אבל ספק. ספק הוא צנוע, וזה מה שאדם צריך להיות , בהתחשב בהיסטוריה האנושית שהיא רק רשימה ארוכה של חוסר הבנה ורצף של טעויות.

זו הסיבה מדוע אנשים רציונליים , אנטי לדת, חייבים לסיים ביישנותם ולצאת מהארון ולבטא את עצמם .

ומי שרואים את עצמם דתיים באופן מתון באמת צריכים להסתכל במראה ולהבין שהנחמה והנוחות שהדת מביאה מגיעה במחיר נורא. אם אתה שייך למפלגה פוליטית או מועדון חברתי שהיה קשור לכל כך הרבה דעות קדומות, שנאת נשים , הומופוביה , אלימות ובורות מוחלטת כדת היא , היית עוזב במחאה. לא לעשות זאת פירושו לאפשר לזה לקרות, כמו אשת מאפיה, לשדים האמיתיים של קיצוניות שמציירת את הלגיטימיות שלהם ממיליארדי הנוסעים שלהם. אם העולם אינו מגיע לסיומו כאן, או בכל מקום, או אם הוא צולע אל העתיד, שם יושמד על ידי ההשפעות של דת בהשראת טרור גרעיני , הבה תזכרו מה הייתה הבעיה האמיתית.

לגדול או למות."

haters will hate

פורסם
אני בשוק כל פעם מחדש. ביבי יושב אצל משפחתו של הרב עובדיה בשבעה, ומה שיש להם להגיד לו זה עד כמה הרב היה מאוכזב מהחוק שמחייב חרדים לשרת בצבא.

לפחות היתה לעובדיה מילה. הוא אמר שאם החוק יעבור הוא יעזוב ארת הארץ והוא באמת עזב.

תמיד כשמנהיג הולך יש את היורשים שמנסים לעשות הון פוליטי ולהישאר בכותרות וכך זה גם עכשיו. אני סלדתי מהאיש בחייו ואני סולד ממנו גם אחרי שהלך לעולמו אבל אני עדיין מכבד את הציבור שכואב את מותו למרות שאני לא מסכים עם דרכו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...