Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, ג'יזס קרייסט הוא משתמש בפורום אליו פנה קליפת מוח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה, ג'יזס קרייסט גם היה בקבלת פנים? :lol:

לא הוא נמצא במדור אחר בכלל, הוא אפילו לא שמע שיש קבלת פנים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קופים פרימיטיבים מטומטמים.

פגאנים ועכו"ם!

זה מה שהם!!!

(ואני לא מדבר על דתיים באופן כללי אלא על הספציפיים שמופיעים בכתבה)

שלב התפתחותי אחד מעבר לזה:

2001a.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הסצנה הזאת תמיד מזכירה לי את חסידי אפל כשיוצא אייפון חדש.

הייתי חייב לכתוב את זה. תחזרו לדיון המקורי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
קופים פרימיטיבים מטומטמים.

פגאנים ועכו"ם!

זה מה שהם!!!

(ואני לא מדבר על דתיים באופן כללי אלא על הספציפיים שמופיעים בכתבה)

שלב התפתחותי אחד מעבר לזה:

2001a.jpg

כל השרשור המכוער הזה הוא כיסוי של שירשור שינאה והתרסה, ממליץ בחום למנהלים לנעול.

חופש הביטוי, נכון, אך כל פעם מגיע "משכיל" חדש ומוציא את כל גחמותיו הפוליטיות אישיות. פשוט מבחיל.

נ.ב.

אינני נמנה עם קהל החרדים באשר הם, ועם דעותיהם, אך, חברה, פשוט להרגיע ולהירגע.

פורסם
מאיפה הם קנו את הבורקס לקבלת הפנים?

השאלה היא לא מאיפה קנו את הבורקסים לאוהל האבלים, אלא האם הקפידו שבורקס גבינה חלבי יהיה עגול וזה הפרווה כמו תפו"א יהיה מוארך ולא עגול או משולש..

פורסם
אך כל פעם מגיע "משכיל" חדש ומוציא את כל גחמותיו הפוליטיות אישיות. פשוט מבחיל..

גחמות פוליטיות אישיות?

מאיפה הבאת את זה?

אין ביהדות חיים שאחרי המוות, אין גן עדן לאחר המוות וכל הקשקושים האלה על "כדורי לא הגיע בגן עדן לקבלת הפנים של עובדיה" היא עבודת אלילים פר אקסלנס!

זה חילול השם!

זה עבודה זרה!

ואם זה לא ברור לך, זה בכדי לצבור כח פוליטי/ השפעתי במלחמה הזו בין יורשי כדורי ליורשי עובדיה.

השאלה היא לא מאיפה קנו את הבורקסים לאוהל האבלים, אלא האם הקפידו שבורקס גבינה חלבי יהיה עגול וזה הפרווה כמו תפו"א יהיה מוארך ולא עגול או משולש..

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:

פורסם

הכותרת של השרשור היא מנהיגה הרוחני... נפטר.

מכאן ועד להכפיש את הרב הענק הזה, שאני לא מצפה שתבין את גודל חוכמתו ועומקו, הדרך ארוכה מאוד...

נאמר כאן שזה לא פורום פוליטיקה, מצטער, זה בדיוק ניראה ככה.

כל ליצן שאתמול התחיל לקרוא, כבר היום נעשה מבקר ושופט. תעשו לי טובה, תרגעו.

פורסם

בושה וחרפה לדעתי לדבר על ניפטרים וכל שכן על אדם בגילו, שההוכחה הברורה, שאחוז גדול מהעם רחשו לו כבוד ואת זה ראינו בלוויה

לא נכנס אתכם לפרטים עליו בדיוק אבל אני יודע שאדם נמדד לפי עצמו ולא לפי ציבור או מעריצים

ממליץ לנעול את השירשור מעורר הפילוג הזה

פורסם
הרב הוא מעל ביקורת?

אין אדם שהוא מעל ביקורת אבל בשביל לבקר מישהו אתה צריך להיות לפחות ברמתו, אחרת, ברובם של דברים תבקר אותו על משהו שאתה אפילו לא מבין. ואני סמוך ובטוח שאין כאן אף אדם שמסוגל להבין ולרדת לסוף דעתו של הרב.

סיפור ששמעתי אתמול, ככה בקטנה, הגיע איש מסויים לרב בבוקר וביקש לשוחח איתו בנוגע למשהו, אשתו הרבנית, אמרה וענתה שאין אפשרות כי הרב נח אחרי התפילה, כשהוא התעקש לדעת למה? היא אמרה לו, שהרב במשך כל הלילה עד הבוקר, היה עסוק בחיפוש אחר מקור הלכתי להיתר הלכתי בקשר לאישה עגונה, והוא פשוט לא הפסיק ללמוד עד שמצא את שחיפש, התפלל שחרית ולן מעט לאחר מכן.

ככה, בקטנה, סיפור אחד על אישיותו, מבין כלל עשרות אלפי הסיפורים עליו.

פורסם
הכותרת של השרשור היא מנהיגה הרוחני... נפטר.

מכאן ועד להכפיש את הרב הענק הזה, שאני לא מצפה שתבין את גודל חוכמתו ועומקו, הדרך ארוכה מאוד...

נאמר כאן שזה לא פורום פוליטיקה, מצטער, זה בדיוק ניראה ככה.

כל ליצן שאתמול התחיל לקרוא, כבר היום נעשה מבקר ושופט. תעשו לי טובה, תרגעו.

תגיד לי, אתה אמיתי? או שאתה סתם מתווכח כי זה הכיף שלך?

מי בכלל דיבר על הרב?

מדברים על הבן של כדורי שמספר מעשיות אלף ליילה וליילה על מה שמתרחש בגן עדן, משל זה היה בית מלון בטבריה ("המדור היה סגור").

אין אדם שהוא מעל ביקורת אבל בשביל לבקר מישהו אתה צריך להיות לפחות ברמתו,

אתה מכיר מבקר אומנות שהוא אומן?

מבקר מסעדות שהוא שף?

מבקר קולנוע שהוא בימאי?

בקיצור, לא דובים ולא יער.

פורסם

אני לא מדבר על אף רב ספציפי כזה או אחר, אני מדבר באופן כללי על שירשור הביזיון הזה, כל אחד, גיבור מקלדת, מעז לפתוח את הפה/קלדת שלו ולזלזל בההוא וההוא, כולכם כאן תמימים שבאמת השרשור הזה הוא אובייקטיבי ונקי???

פורסם
אין אדם שהוא מעל ביקורת אבל בשביל לבקר מישהו אתה צריך להיות לפחות ברמתו, אחרת, ברובם של דברים תבקר אותו על משהו שאתה אפילו לא מבין. ואני סמוך ובטוח שאין כאן אף אדם שמסוגל להבין ולרדת לסוף דעתו של הרב.

סיפור ששמעתי אתמול, ככה בקטנה, הגיע איש מסויים לרב בבוקר וביקש לשוחח איתו בנוגע למשהו, אשתו הרבנית, אמרה וענתה שאין אפשרות כי הרב נח אחרי התפילה, כשהוא התעקש לדעת למה? היא אמרה לו, שהרב במשך כל הלילה עד הבוקר, היה עסוק בחיפוש אחר מקור הלכתי להיתר הלכתי בקשר לאישה עגונה, והוא פשוט לא הפסיק ללמוד עד שמצא את שחיפש, התפלל שחרית ולן מעט לאחר מכן.

ככה, בקטנה, סיפור אחד על אישיותו, מבין כלל עשרות אלפי הסיפורים עליו.

הזלתי דמעה, באמת. איזו אישיות, איזה אדם! איזו דאגה לעמו! ואו, אנחנו חייבים לו כל כך הרבה ולא הבנתי את זה עד עכשיו.

תודה שהראת לי את האור.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
אני לא מדבר על אף רב ספציפי כזה או אחר, אני מדבר באופן כללי על שירשור הביזיון הזה, כל אחד, גיבור מקלדת, מעז לפתוח את הפה/קלדת שלו ולזלזל בההוא וההוא, כולכם כאן תמימים שבאמת השרשור הזה הוא אובייקטיבי ונקי???

ידידי,

אין עשן בלי אש! אדם רוכש לעצמו מבקרים וסולדים רק בזכות עצמו ובטח לא בגלל שהוא דתי/ספרדי/מסורתי או בעל בדיחות ציניות.

אף אחד לא אומר שהרב עובדיה יוסף "עבד" על כולם ולא עשה שום דבר שקשור בתורה או הקלה בדמות הלכות למי שמאמין בה.

א-ב-ל, וזה אבל גדול, אנשים רבים (אתה רואה את זה בשרשור), זוכרים ומכירים את הדברים שבעזרתם הרב התפרסם,התבסס, התפאר והציג עצמו לציבור (ולא, זה לא שאנשים רעים הכפישו אותו בכוונה, זה הוא שעמד מול מצלמות התקשורת ודיבר בגסות ובגזענות כלפי השונים ממנו).

אתם יכולים להאשים עד מחר את כותבי הדעות כאן שהם מבזים את כבוד המת (כבוד הרב במקרה שלנו)- הם התבזו ממנו מספיק שנים כדי שיוכלו שלא להתרגש מהקרנבל הזה שקורה סביב הפטירה ועוד יהיה בעתיד הקרוב סביב המפלגה הפסולה והמפלגת הזאת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...