Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את דעתי על 850 אלף האנשים שהיו אתמול בלוויה, אשמור לעצמי

אבל בוא נגיד שאם היו מפילים שם כמה פצצות זו לא הייתה אבדה גדולה למדינה. (אבל זו רק פנטזיה)

ALON

הבעיה שאצל הפינגווינים האלה אין את זה, מי שלא כמוהם יכול למות.

סליחה אבל. חבל שכל המשפחה שלו לא הלכה איתו. רואים איזה חינוך (או חוסר חינוך יש למשפחה)

לא רוצה להישמע חצוף, אבל יכול להיות שהמנהלים קצת עם יד רחבה מידי על חופש הביטוי בפורום?

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא רוצה להישמע חצוף, אבל יכול להיות שהמנהלים קצת עם יד רחבה מידי על חופש הביטוי בפורום?

בכלל לא חצוף. והציטוטים שבהודעה שלך זכו להתראה מוצדקת. לא אעבור שוב על כל השרשור אבל אם אראה מישהו כאן כותב דברים דומים, הוא יזכה לאותה המנה.

מעתה והלאה, וקצת מגוחך שאני צריך לעשות את זה, אבקשכם לא לאחל לאחרים למות. תודה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אחד מהדברים הבודדים שעשה הרב ושגורמים לי לסלוד ממנו פחות זו הקביעה כי מותר להחזיר שטחים תמורת שלום.

קביעה שאותה הוא ביטל אח"כ.

דני

פורסם

ברשותך, אפקפק קצת באמינות הקישור.

את הטענה על גישתו של הרב עובדיה בנושא שמעתי לא בתקשורת, אלא מרב אחר (שאת שמו אני לא זוכר), במהלך כנס כלשהו שלקחתי בו חלק באונ' בר אילן. לא חושב שהוא שיקר או לא הבין מספיק בנושא.

לא שזה כזה משנה. זה לא שפסיקה כזו או אחרת, של רב כלשהו בעל שם, בנושא זה באמת משפיעה על דיעות האנשים לכאן או לכאן. משום מה, בניגוד לנושאים אחרים הקשורים בדת, בתחום המדיני כל אחד מרגיש שהוא מבין יותר מכולם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

WTF, מירב מיכאלי הגיע לניחום אבלים! :shock:

זה בטוח יתן לה כמה נקודות זכות בקרב מי שהצביע עבורה.

ואם זה לא מספיק, מירי רגב הגיע בתלבושת אוטנטית!

4904940297196640360no.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברשותך, אפקפק קצת באמינות הקישור.

יש שם גם את הצילום הזה של כתב ידו של המנוח.

דני

24-VM7Yk8tBP8.jpg

פורסם

אני לא מומחה לפענוח כתב יד, ובחיים לא ראיתי את הכתב שלו בשום מקום אחר.

בכל מקרה, יהיה מה שיהיה - נראה לי שכל מה שהיה אפשר להגיד כבר נאמר. ברור שהרב היה בן אדם מבריק, ברור שהיה מומחה לעולם התורה. אלו מאיתנו שקצת יותר אדישים לעולם הדתי בוודאי יתקשו לשכוח לו את הפילוג שהוא וחסידיו מש"ס עזרו להנציח כאן בעשורים האחרונים, את ההשוואות הבלתי פוסקות של אנשים ל"עמלק" (אני אומנם לא מומחה לעולם התורני, אבל בעיניי זה כמו סוג של הסתה לרצח) וכו' וכו'.

פורסם
WTF, מירב מיכאלי הגיע לניחום אבלים! :shock:

זה בטוח יתן לה כמה נקודות זכות בקרב מי שהצביע עבורה.

ואם זה לא מספיק, מירי רגב הגיע בתלבושת אוטנטית!

4904940297196640360no.jpg

מה נסגר עם התקשורת ואיתך?

למה לך לא יצא לבקר בשבעה של אנשים שנפטרו.

לא מבין למה התקשורת צריכה לסקר את מי שמגיע.

עוד מעט הם גם ידווחו איזה תחתונים הוא לובש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא מומחה לפענוח כתב יד, ובחיים לא ראיתי את הכתב שלו בשום מקום אחר.

בכל מקרה, יהיה מה שיהיה - נראה לי שכל מה שהיה אפשר להגיד כבר נאמר. ברור שהרב היה בן אדם מבריק, ברור שהיה מומחה לעולם התורה. אלו מאיתנו שקצת יותר אדישים לעולם הדתי בוודאי יתקשו לשכוח לו את הפילוג שהוא וחסידיו מש"ס עזרו להנציח כאן בעשורים האחרונים, את ההשוואות הבלתי פוסקות של אנשים ל"עמלק" (אני אומנם לא מומחה לעולם התורני, אבל בעיניי זה כמו סוג של הסתה לרצח) וכו' וכו'.

מאיפה ברור שהיה מומחה לעולם התורה?

הוא היה עסקן טוב ואיש שיווק מבריק. הוא גילה הזדמנות עסקית (אין לדתיים הספרדים מנהיג) וידע למנף אותה. מפה הוא יכול לפסוק מה שהוא רוצה כולל להכשיר שרימפסים כי העדר הולך אצלם אחרי הרועה בעיניים עצומות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמע, אפשר לפסול ככה כמעט כל חוקר בתחום שהוא לא מדעיים מדויקים. איך אתה יודע שראש החוג לפילוסופיה או להיסטוריה באוקספורד מבין משהו מהחיים שלו ולא סתם מישהו שמינף את הקריירה שלו?

אני לא יודע לספר אם הוא הכיר ספרים שלמים בעל פה, כמו שטוענים, אבל הוא יצר ונתן פרושים לבעיות שונות בעולם התורני, שהיו מקובלות על מאות אלפי אנשים. גם אם הוא לא באמת הכיר את כל הדברים לעומק ופסק ככה סתם (ווקשה לי להאמין שזה המצב, כי פסיקה, מהמעט שאני מכיר, בדרך כלל מבוססת על משהו, כמו פסיקות בעבר וכו'), הוא הצליח לשכנע גם רבנים אחרים שהוא נותן פירוש הגיונים בעיניהם. ואני לא מאמין שכולם בעולם התורני נוכלים ואף אחד לא באמת מכיר את התורה, את הפירושים מהדורות הקודמים וכו'.

פורסם

אתה מבלבל בין כמה מושגים. אני יכול להיות מאוד בקיא בתורה אבל רחוק מאוד מלהיות מומחה. לא מספיק להכיר את החומר אלא צריך לדעת לנתח אותו ופה אין לי מושג מה היתה רמתו.

לגבי פסיקו בעולם החרדי כשהרב שלך פסק זה מחייב אותך אבל לא מחייב את חסידי הרב השני. בגלל זה האשכנזים לא אוכלים קטניות בפסח והספרדים כן (שלא לדבר על אלה שגם לא צורכים מוצרי חלב).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא חושב שאני מבלבל בין מושגים.

אתה צודק, צריך יכולות אנלטיות ולא רק דסקרפטיביות. הרב עובדיה פסק. הפסיקות שלו, עד כמה שאני מבין, היו מקובלות על מאות אלפי אנשים. זה הופך אותו למישהו בעל יכולות אנלטיות, לפחות מבחינת הציבור שלו וציבור הרבנים היו זוטרים (אם המושג מתאים כאן), שהלכו אחריו, או במילים אחרות - למומחה. לא יכול להיות שהוא קבע שטויות לא מבוססות ועדיין זכה למעמד שזכה לו. פשוט לא יכול להיות. אני לא חושב שגם אם אתה הבן אדם הכי כריזמטי בעולם, אבל לא יודע על מה אתה מדבר תצליח להפוך לשם דבר בשום תחום, חוץ מאולי פוליטיקה או שיווק נטו.

לא צריך להיות מעריצים שלו או לכבד את עולם התוכן שבו הוא עסק בשביל להכיר בזה שאם זכה למעמד לו זכה, כנראה שידע על מה הוא מדבר מבבחינת הציבור שלו ומה שמעסיק אותו.

אפשר להתווכח על האם הפירושים שלו הם נכונים מבחינת הרצון של האל שבשמיים, אבל נראה לי שאת זה אין לאיש דרך לדעת.

פורסם

לצערי אתה רואה רק את מה שנוח לך.

אתה רואה רק את השורה התחתונה. ולא קורא את כל השרשור. ולכן זה נראה לך פוגעני.

תאמין לי החרא שיצא ל עלק "מרן / רב" הזה מהפה. גרוע עשרות מונים ממה שאנחנו כותבים כאן.

והוא קילל את רבין (פולסא דנורא ) את החילונים / חיילים / ומי לא.

אז מחזירים לו. מה קרה כואב לך לשמוע את האמת? שלא כולם חסרי חוליות ועמוד שדרה. ולא חושבים ש"הוא" היה בן אדם גדול (ומר"ן וכול השטויות האלו. ). שיש אנשים בעל מוח פעיל. ויכולת לבצע החלטות לבד. וללא עזרה של עסקנים שקרנים וחורשי מזימות. ורואים את האמת. שהוא היה רב ראשי טוב. ומצא פתרונות לבעיות הלכתיות (של העולם החשוך הזה) אבל ברגע שהוא הלך להיות עסקן / פוליטקאי הוא כבר לא רב. הוא נהיה עמלק. אוכר ישראל והורס משפחות. ובעיקר יצר טפיל על המערכת הפוליטית שקוראים לו ש"ס. לדוגמא. הוא הקצין את הבעיות של ספרדים אשכנזים. שבבית ספר שלהם לא יהיה ערבוב של ספרדים / אשכנזים. ועוד כל מיני רעיון של גיזענות מתקדמת.

אז שתבין. למי שהיה חופש ביטוי גדול מדיי זה ל"עובדיה" הזה. וזה שהמשטרה / פרקליטות היו פחדנים להכנס באמאמא שלו. על הדברים האלו זה בזיון. אבל היות והוא מת. זה כבר סיפור שנגמר.

ועד עכשיו השתדלתי להגיב בעדינות בנושא הזה. אבל לצערי אני רואה שחלק מהאנשים עדיין לא יודעים לקבל ביקורת.

עריכה

1 הנקודה זה כי הפסיק לא עובד במקלדת.

2 לאחל למות- זה הלוואי שימותו. זה לאחל למות@! חבל שלא הלכו איתו - זה צער על מצב שלא קרה. לא איחלתי למות

בפומבי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקבל ביקורת זה דבר אחד, לאחל מוות לאנשים זה דבר אחר. זה לא מוסיף לדיון והדעה שלך נשמעת כשל אחרון הפנאטים: מי שלא חושב כמוני, עדיף שימות.

ומה הקטע לכתוב. בצורה כזאת. עם נקודה. אחרי כל כמה מילים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בכלל לא חצוף. והציטוטים שבהודעה שלך זכו להתראה מוצדקת. לא אעבור שוב על כל השרשור אבל אם אראה מישהו כאן כותב דברים דומים, הוא יזכה לאותה המנה.

מעתה והלאה, וקצת מגוחך שאני צריך לעשות את זה, אבקשכם לא לאחל לאחרים למות. תודה.

שתזכה לחיים ארוכים והרבה אושר ועושר :-) .

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...