Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30CW

PsyOr
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל בין השנתונים 2010-2011? [בנוסף לאבזור]

אני מתלבט אם לקנות רכב יד2 ועל איזה שנתון ללכת - על 2010 שאפשר למצוא בפחות 10,000 שקל [יד1] וקילומטרז' דווקא לא גבוה או כבר ללכת על שנתון 2011 [גם יד1 קילומטרז' לא גבוה] אבל יקר יותר?

לא מצאתי בנתוני יצרן, או שהם רשמו את זה אחרת - [מה שמצאתי היה 150 אני מניח 150 מ''מ = 15 ס"מ] , מה גובה הגחון של הרכב הנ"ל?

ובכללי - איך הרכב מבחינת אמינות\מוסך וכו'?

פורסם

לך על רכב כמה שיותר שמור ומטופל ובעל קילומטראז' נמוך כמה שאפשר.

בסה''כ רכב אמין מאוד שלא יאכזב אותך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין שום הבדל בין דגמי 2010 ל-2011 מבחינת מפרט טכני.

מתיחת פנים קלה (פגושים,פנסי ערפל וחצאיות) שווקה בארץ מאמצע 2010 (אוגוסט).

אז יוצא שרכב מאוגוסט 2010 עד סיום שיווק הדגם הוא אותו הרכב ובעל אותו מראה/אבזור.

הרכב מאוד אמין ושימושי ונהנה ממרחב פנימי נדיב ,תא מטען גדול ונוח ומנוע נמרץ.

לחובתו גיר מיושן בעל ארבעה הילוכים בלבד, רעש כביש די מורגש ותא נוסעים פלסטיקי.

צריכת דלק של 1/11.5 בממוצע ועלות טיפולים וביטוח זולים מאוד.

סה״כ קניה טובה, אני הייתי מחפש אחת מתוחת פנים ממודל 2010.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה על התשובות!

יש לך במקרה קישור לתמונה או משהו שאני אוכל לראות את ההבדלים בין רכב של לפני אוג' 2010 לעומת אחריו (במתיחת פנים)?

לא הצלחתי להבין מהמחירון של לוי יצחק איפה נמצא הדגם (הכי קרוב במפרט שם היה או מ2012 או עד 2008-9)

לפי יד2 מחירון ל2010 מתחיל מ68 אלף (לפני שקלול) ול2011 מ77 אלף. [מדובר ברכב הinspire אוטו' סטיישן 1600]

נשמע שהרכב עונה לי על הצרכים - רכב משפחתי מרווח, תא מטען גדול (5 דלתות חייב כמובן), צריכת דלק סבירה וגם קראתי שהוא קיבל 5 כוכבי בטיחות אז מעולה, ואם אתם אומרים שהוא אמין ועלות הטיפולים והביטוח זולים אז בכלל מצוין!

אגב רק לאשר - האם מרווח הגחון שלו הוא אכן 15 ס"מ או אחר?

קראתי באיזה פורום (לא בארץ) שהחלק האחורי, שבכל רכב הוא גבוה יותר (המרווח), הוא נמוך יחסית ולא מעט אנשים דפקו אותו בחנייה ברוורס מול המדרכה.... יש אמת בדברים? בד"כ גם עם רכב קומפקטי נמוך לא נתקלתי בשום בעיה בחנייה ברוורס, תמיד המרווח האחורי היה הרבה מעל (אולי חוץ מהמאזדה 3).

\\

אגב מה אתם אומרים על הסיטרואן C3 פיקאסו - בהשוואה לרכב הנ"ל?

פורסם

הC3 פיקאסו משמעותית צרה יותר אם חשוב לך להושיב 3 ילדים

זה רכב חביב ומעניין עם גירסאות ידניות שבלתי אפשרי למצוא לI30

:wink:
פורסם

אם יש חשיבות למרווח גחון אז עדיף לך הדגם שלפני מתיחת הפנים.

במתיחת הפנים הרכב קיבל פגוש קדמי נמוך מאוד עם פנסי ערפל וחצאיות בצדדים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם אני לא טועה:

לפני המתיחה.

2009-2010_Hyundai_i30cw_(FD)_SX_station_wagon_01.jpg

אחרי המתיחה.

Hyundai_i30cw_(Facelift)_%E2%80%93_Frontansicht,_27._April_2011,_Velbert.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה רבה!

אתה צודק, באמת מהתמונות ביד2 ראיתי את 2 ה'גימורים' הנ"ל...

בכל מקרה אמנם זה קצת סוטה מהנושא אבל אני עדיין קצת מתלבט בקשר לC3 PICASSO, היונדאי הבנתי לא אמור לראות מוסך (מטיפול לטיפול) וחלפים זולים ואפילו ביטוח זול...

איך זה אצל סיטרואן?

• תוכן חדש...