Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטטיסטית המנוע ישרוד, סינון השמן לא יהיה אידאלי, תיווצר יותר בוצה, עלולה להיווצר בעיית לחץ שמן בהתנעה קרה והפילטר עלול להסתם. אם קיים בו שסתום מעקף המנוע יעבוד כאילו הוא ללא פילטר שמן. אם לא קיים שסתום מעקף לא יהיה לחץ שמן והמנוע ימות מהר מהצפוי.

האם חסכון חד פעמי של 20-30 ש"ח שווה את זה? נראה לי שהתשובה ברורה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי תודה, בכל מקרה צלצלתי לאוטו דיפו לשאול את השאלה הזו אם יש להם מסנן מקורי, וענו לי שאין להם טיפולים במשך חודש כי אין להם מכונאי (סניף חיפה)

ממש מקצועי.

פורסם
וזה נורא אם שנה אחת ישב לי שם מסנן שמן לא מקורי? מדובר על מאזדה 3 2007.

למה רק שנה אחת?

שנה הבאה תרכיב מקורי?

אז למה לא עכשיו?

מה הבדל בין השנה הזו לשנה הבאה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה כבר עולה טיפול כזה באוטו דיפו לעומת מוסך מורשה משרד התחבורה? (לא יבואן)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי השנה זה טיפול קטן והחלק היחידי שיש הוא המסנן שמן, לכן שאלתי אם זה חשוב שיהיה מקורי רק לחלק הזה, בדרך כלל אני עושה טיפולים במוסכים שאיכזבו אותי, ועדיין לא מצאתי את המוסך שאני אוהב, לכן שאלתי בקשר לאודו דיפו. אבל כנראה אנסה במוסך אחר שלפי תחושת הבטן הוא מוסך טוב ואמין... ואדע אם את הטיפול הגדול הבא לעשות גם שם... מאד מקווה שהמוסך המדובר יהיה טוב, לא אכפת לי לשלם טיפה יותר העיקר שיעשו עבודה מקצועית,מהירה, ונקיה. בלי לרמות כמובן כמו שקרה לי בשאר הפעמים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא חסרות המלצות על מוסכים מקצועיים בפורום הזה. תן אזור מגורים ויפנו אותך לבעלי מקצוע רציניים ולא אוטו דיפו...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...