Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פק"ל נגב בחי"ר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי שלשום מסע סמל - באמת בלתי נשכח, הוא שבר אותי והיה רגע שירדו לי דמעות .. יש לי סעיף של מיגרנות וזה מפריע לי במסעות אז אני לא יודע אם אני אמשיך, אני אקווה לטוב.

לצערי גם אני סבלתי ממיגרנות בצעירותי וזה נתן לי פרופיל של נעלי אולסטאר:lol: אם זה באמת כמו שאתה מתאר אני לא חושב שזה בטוח שצריך להיות לוחם ביחידה קרבית בכל מחיר ואני לא רוצה לפנצ'ר אותך, אך מה יקרה אם תחטוף מיגרנה קשה בזמן אמת?

אתה יכול לשאול את וותיקי היחידה מה קרה ב 1994 כששיבצו לפלחה"ן גבעתי לוחם לא כשיר ועוד שמו אותו במוצב דלעת (בזמנו מוצב קדמי בדרום לבנון )

https://www.youtube.com/watch?v=5eLbpNe4J3s

יש מלא יחידות מעניינות ומבצעיות שבהן המצב הרפואי שלך לא יקשה עליך כל כך וברגע שתסיים אימון מתקדם יהיו לך הרבה אופציות. בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לצערי גם אני סבלתי ממיגרנות בצעירותי וזה נתן לי פרופיל של נעלי אולסטאר:lol: אם זה באמת כמו שאתה מתאר אני לא חושב שזה בטוח שצריך להיות לוחם ביחידה קרבית בכל מחיר ואני לא רוצה לפנצ'ר אותך, אך מה יקרה אם תחטוף מיגרנה קשה בזמן אמת?

אתה יכול לשאול את וותיקי היחידה מה קרה ב 1994 כששיבצו לפלחה"ן גבעתי לוחם לא כשיר ועוד שמו אותו במוצב דלעת (בזמנו מוצב קדמי בדרום לבנון )

https://www.youtube.com/watch?v=5eLbpNe4J3s

יש מלא יחידות מעניינות ומבצעיות שבהן המצב הרפואי שלך לא יקשה עליך כל כך וברגע שתסיים אימון מתקדם יהיו לך הרבה אופציות. בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה!

עד שאגיע לזמן אמת יש הרבה מסעות ותרגילים לעבור וכבר אז ניתן יהיה לראות מה מצבי, אני כן רוצה להמשיך בקרבי ורוצה להמשיך להתאמן באתלטיקה אחרי השירות, המיגרנות האלה נפלו עליי בשנתיים האחרונות סתם ככה... צירפתי תמונה של בדיקת טילט שעשיתי.

bddn.jpg

פורסם

רק אני חושב שזה ממש חזק שלממוחה מחלות לב קוראים "בר לב דוד"?

סעמק, למה לא קראו לי דניס העשיר.

אגב, בא"ח גבעתי המיתולוגי ושאר שלוחותיו בארץ עוברים למחנה סמוך שהוקם במקור לטובת המסתננים, סופו של עידן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

האמת שאין לי ממש חשק להזכר או לדבר על הצבא..

אבל אם כבר מזכירים את "הנגב" - זה עוזר להעלות חיוך.

אני קבלתי את הנגב לידי במהלך המסלול ב-97(19).

בגולני עשינו לו קצת יותר כבודדד (עם נס קר מקרטון של חלב עמיד 1ל').

למיטב זכרוני הוא הגיע אלינו בגרסא הראשונה שלו עם כל הבעיות שהיו לו -

משרוקית גזים מתפייחת אחרי צרור ארוך במצב-1 וכמובן מעצורים בלי סוף ברגע שהשרשיר לא מושלם!

אבל מה.. גולנצי'ק בהתקף של רצון לשחרר משקל מהגב במהלך תרג"ד/תרח"ט של 4 ימים לא חושב יותר מדי.

ברגע שמגיעים ליעדים הראשונים המשרוקית על מצב-3.

ואז הדבר הזה ירה כמו בן ז@#ה -אין דברים כאלו.

נשק קל שמשחרר כמות אדירה של אש.

בסוף קורס מכים ב-450 בשיא הקיץ המסריח נשארה מלא תחמושת.

(מאחר והצהרתי שאני רגם כדי לקבל מקוצר (לא קבלתי) - לא נגעתי בנגב).

לא פספסי בסוף הקורס הזדמנות לצאת לתרגיל שקר כלשהו כדי לפרק כמות אדירה של תחמושת עם הדבר הזה.

הקטע שהיה אינטרס לכולם שהנשק יירה גם אם יש לו מעצור - כולם נחו (ישנו) כמו כוסיות בעמדות שלהם

עד שהנגב סיים את העבודה שלו.

ולגבי ירי תוך כדי הסתערות - אין דברים כאלה!

בערך כמו היצירה של וואגנר.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

לא עשיתי מסלול עם נגב, אבל הוא היה הפק"ל שלי חלק מהשירות.

כלי נפלא אם יודעים להשתמש בו ולשמור עליו.

החדשים אפילו עובדים לא רע בכלל.

המסעות יהיו לך קשים בטירוף, אבל לכולם זה ככה, רק שאתה תהייה זה שסיים אותו עם נגב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

A3, מה שנתן גם לי לשחרר צרורות מדי פעם בגלל המעצורים של הנגביסט :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

-עדכון קטן-

סיימנו את שבוע ההסמכות. למדנו הרבה על הנשק, יבשים, תרגיל פרט רטוב, ירי ל 300, הסתערות, ירי נותבים בלילה (נפצעתי מתרמיל :( ) בסוף היה מסע קטן עם השח"ע עלינו. אה וכמובן הזחילה המפורסמת ל 300 מטר... זחלתי בזמן לא טוב, מלא קוצים אבנים עליות ירידות וחול ים... ואתמול היה מסע מ"מ 13+3. מסע הבא זה השבעה :)

פורסם
נפצעתי מתרמיל :(

אל תהיה כוסית, קיבלתי פעם באמצע תרגיל 3 תרמילים לתוך החולצה. התוצאה - 3 כוויות, אמא שלי חשבה שמתעללים בנו שם :lol:

ובהצלחה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...