Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 6-7 מקומות ב40000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

המשפחה מתרחבת מ4 ל6 נפשות אז צריך לקנות רכב ראשון ולכן חשוב להתייעץ.

ממה שבדקתי וקראתי גם בפורום אופציה רצינית היא רנו לוגאן 2009 ידנית.

בדקת גם אופציה של מולטיפלה 2006-7 אבל יש מעט מאוד.

לא יותר מ40000 ש"ח ושיהיה חסכוני ושלא אצטרך לשלם הרבה טיפולים לפחות בשנים הראשונות.

השאלות העיקריות:

1- מה אתם אומרים על האופציות והאם יש רכבים אחרים?

2- כמה כדאי לקנות מחברה ואז יש אחריות לשנה(לא צריך מימון - קונה במזומן) - הבעיה יש שם כמעט רק אוטומטיות וקילמטרז גבוה בהרבה?

3- כאחד שלא מבין ברכבים מה בדיוק מסבירים לך במכון בדיקה והאם חובה לעבור בדיקה לפי קניה?

אודה להתייחסותכם.

פורסם

פיג'ו 307 SW יכולה להיות אופציה גם כן. חוץ מזה אם יש לך ילד מספיק גדול כדי להושיב במושב אמצעי (9 ומעלה) אז אתה יכול גם לחשוב בכיוון של שברולט אימפלה עם מערכת גז. אמנם מדובר ברכב לא חסכוני, אבל הוא זול מאוד לרכישה היום (אבא שלי קנה אתמול בעקבותיי ובעקבות אחי, 2005 שמורה מאוד, ב 21K), יש לו 6 מקומות (הרוב 6 מקומות) ועם מערכת גז הוא גם ייצא חסכוני.

כתבתי סקירה על הרכב שלי כאן אם זה מעניין אותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=500461

בהצלחה והמון מזל טוב! :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה לכם. הרכבים שהזכרתם הרבה פחות חסכוניים וזה משמעותי לי.

יוני הסקירה שלך ממש מפורטת ומעניינת. 4 ילדים עד גיל 4 (2 בדרך תכף)אז לא רלוונטי.

הגרנד סניק לאותו מחיר מחייב משנים קודמות יותר וגם פחות חסכוני.

• תוכן חדש...