Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 208

TAL-S
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

ברצוני לרכוש פיג'ו 208 חדשה מהיבואן, דגם ACTIVE ידני 1.2 85 כ"ס (מחיר- 84,000 ש"ח).

התנאים שלי:

* כ15-20 קילומטר בשנה.

* נסיעות כמעט אך ורק בין עירוניות.

* רמת אבזור גבוהה ככל האפשר

* רכב עם "אופי", שהכביש לא מוצף בו (כמו I20...)

בחרתי בפיג'ו הזו בגלל:

1. צריכת דלק

2. רמת אבזור ונוחות (צרפתייה... וקרוז קונטרול, מסך מולטימדיה וכו' וכו').

3. כל עוד היא חדשה (3 שנים ראשונות), אין את ה"סבל" של הצרפתיות (בלאי, תקלות וכו')

מה אתם אומרים?

האם יש רכב שעונה טוב יותר על התנאים שלי בקטגוריה?

פורסם

ה-208 היא מכונית חביבה מאוד ואפילו די חסכונית. אבל היא ממש לא מאובזרת, במיוחד הדגם הידני הפשוט שהוא אפילו קצת מעליב במונחי שנת 2013.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ה-208 היא מכונית חביבה מאוד ואפילו די חסכונית. אבל היא ממש לא מאובזרת, במיוחד הדגם הידני הפשוט שהוא אפילו קצת מעליב במונחי שנת 2013.

אבל הוא דיבר על דגם active, היקר יותר, שהוא דווקא מאובזר למדי.

טל - ממליץ לך לשקול גם את הקליאו 09-טורבו, שתהיה מאובזרת לא פחות, חזקה יותר ובקרוב במבצע 'חבר' תהיה ככל הנראה גם זולה יותר.

פורסם

מצטרף להמלצה על הקליאו,היא תהיה יותר חזקה,לדעתי המושב שם יותר נוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום הלכתי לראות את ה208 אחרי שהזמנתי את הקליאו. וחוץ מעיצוב פנים קורץ יותר - הקליאו מתעלה עליה כמעט בכל הפרמטרים. בנוגע לצריכת דלק, קשה לומר כיוון שרוב המבחנים די "קרעו" את הרכב ( ומנועי טורבו צורכים יותר במאמץ ).

בנוגע לשיכוך המתלים - למען האמת לא שמתי לב להבדל מהותי.

הקליאו מרגישה יותר זריזה ( 90 % מהמומנט כבר ב 1900 סל"ד )

מה שכן, המושבים ב208 נוחים יותר.

לסיכום, עכשיו עם מבצע "חבר" הקליאו משתלמת יותר ( ה 208 לא מגיעה עם ניווט מקורי )

פורסם

אני הייתי לוקח את ה208,היא משמעותית יותר נוחה,מהנה יותר לנהיגה,והתחושה בתא נוסעים יותר איכותית.

תעשה נסיעת מבחן,אתה תרגיש מיד את השילדה העדיפה של ה208.

פורסם
היום הלכתי לראות את ה208 אחרי שהזמנתי את הקליאו. וחוץ מעיצוב פנים קורץ יותר - הקליאו מתעלה עליה כמעט בכל הפרמטרים. בנוגע לצריכת דלק, קשה לומר כיוון שרוב המבחנים די "קרעו" את הרכב ( ומנועי טורבו צורכים יותר במאמץ ).

בנוגע לשיכוך המתלים - למען האמת לא שמתי לב להבדל מהותי.

הקליאו מרגישה יותר זריזה ( 90 % מהמומנט כבר ב 1900 סל"ד )

מה שכן, המושבים ב208 נוחים יותר.

לסיכום, עכשיו עם מבצע "חבר" הקליאו משתלמת יותר ( ה 208 לא מגיעה עם ניווט מקורי )

עשית נסיעת מבחן?

בתור מי שקנה קליאו לפני הוזלת המחיר של ה208, מעניין אותי מה באמת ההבדלים.

אמנם לקליאו יש טורבו ויותר כ״ס, אבל היא גם שוקלת יותר (1084 ק״ג לעומת 975 ק״ג).

המומנט ב208 גם מתקבל יחסית בסל״ד נמוך. בכל זאת הרגשת יתרון לקליאו?

מה שאר הפרמטרים שהרגשת שהקליאו מתעלה בהם?

בנוגע לאבזור - עד כמה שאני זוכר, ב208 אין חיישני אורות וגשם, כניסה והנעה ללא מפתח, hill hold, stop&start, משענת יד.

מצד שני, ב208 יש 6 כריות אוויר ולא 4, צבע מטאלי כלול (בקליאו תוספת 1000 שקלים) והיא מגיעה עם חישוקי מגנזיום 15״.

בקליאו חישוקים 16״, אבל מגנזיום רק בקולקשיין ואז גם מקבלים בקרת אקלים ועיצוב פנימי וחיצוני מעט משודרג.

יש הבדלים נוספים באבזור?

פורסם

סיכמת טוב את ההבדל באבזור, פרט לחלונות מושחרים מקוריים מאחור בפיג'ו.

בנוגע לצבעים, גם ככה הצבע היחידי שהייתי לוקח את 208 הוא לבן. כרגע יש במלאי מיידי ורוד ( לא תודה ). צבע נוסף שיש הוא שחור. לא הייתי לוקח שחור כי זה יותר מדי טיפול.

בנוגע למנוע, אומנם ה208 לא מרגישה עגלה, אבל יש לשמור אותה בשביל זה על 3000 ומעלה ( אחרת אין כל כך עם מי לדבר ), ואז העסק נהיה רועש ופחות נעים מבקליאו ( שנשארת בסל"ד נמוך יותר ). דבר נוסף שהפריע לי קצת זה מהלך ארוך מדי של ידית ההילוכים. בקליאו לעומת זאת היא מרגישה קצרה ומהירה יותר.

מאוד אהבתי את העיצוב הפנימי של ה208, אבל זה לא דיל ברייקר לקליאו.

פורסם

שלום

באתר icar ובאתר auto רשום שלגרסאת הACTIVE 1.2 של ה208 יש הגה בציפוי עור,

אך בפועל זה אינו המקרה. ובסוכנות אומרים שיש את זה רק בגרסאת GTI..

יש למישהו ניסיון בנושא? יכול להיות שהורידו את זה בגלל ההוזלת מחירים, או שזה לא היה מלכתחילה?

• תוכן חדש...