Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוצאה באמת טובה!

יש אפשרות ללינק לפלסטלינה?

המצב של הטאסות לא מי יודע מה, יש אחת קצת שבורה, יש אחת שהתקלפה קצת..צילמתי אקראית אחת מהן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
נראה טוב מאד.אני בטוח שלא צריך להיות חובב דיטיילינג בשביל לראות את ההבדלים,יותר נעים לנהוג ברכב נקי.

מה המצב מבחינת פנים הרכב?טיפלת גם בפנים?

תודה רבה.

בפנים הרכב לא נגעתי, כמו שאמרתי, הזמן היה מוגבל....

פורסם
מסכן הבחור ביקש לינק לפלסטלינה קיבל הסברים על הטאסות :lol:

נכון :oops: שניה.....

elielipp, פלסטלינה:

http://www.ebay.com/itm/Blue-180g-gram-Magic-Car-Clean-Clay-Bar-Auto-Detailing-Cleaner-/111099455770?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19de0b291a

180 גרם, 14 ש"ח.

פורסם
נראה מדהים! עבודה יפה.

האם הכפפה הפשוטה מספיקה לשטיפת הרכב? מהבחינה שלא צריך כפפה נוספת איכותית יותר?

הכפפה בסדר....העלות שלה פשוט מצחיקה, 3.5 שקל ליחידה, משלוח חינם.

http://www.ebay.com/itm/Super-Mitt-Microfiber-Household-Car-Wash-Washing-Cleaning-Glove-Anti-Scratch-GE-/121170550656?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c3653df80

קשה לי להשוות אותה לכפפות והספוגים שאני משתמש איתם של KENT, CG וקארפלן, הם כבר נראות מעט יותר רציניות, אבל בשורה תחתונה הכפפה עמדה יפה במשימה ושוב, העלות פשוט מצחיקה!

פורסם

אני חושף את עצמי...:)אני רוצה לנצל את הבמה בכדי להודות לsharki על הכול.מזה שהוא בא אלי אחרי משמרת לילה ישר לפרוייקט למרות העייפות.על המענה לכל השאלות,על הטיפים,סבלנות,הסבר מפורט של כל שלב ושלב ומעבר לכך.פתחת בפני עולם חדש בתחום.אתה בדרך להיות דיטיילר מספר אחת!

תודה תודה תודה.

נ.ב יום יבוא וכל הנקודות הלבנות ירדו

• תוכן חדש...