Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו לא מגיב ולא נדלק וגם הצג של השעון

ניסיתי להחליף את הפיוז שלו לפי הספר והוא נראה תקין (פיוז 15A)

יכול להיות שהוא פעל לשניה כי הדיסק שהיה בפנים יצא...

ומאז לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
הרדיו לא מגיב ולא נדלק וגם הצג של השעון

ניסיתי להחליף את הפיוז שלו לפי הספר והוא נראה תקין (פיוז 15A)

יכול להיות שהוא פעל לשניה כי הדיסק שהיה בפנים יצא...

ומאז לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה?

איזה שנה הרכב ? רדיו מקורי ?

פורסם

זה אותו רדיו שרץ בהרבה רכבים של החברה {SUZUKI} . תחפש בפירוקיות , רכבים כמו SPLASH או SWIFT בעלי רדיו דומה

ותרכיב במקום הלא תקין . הוא לא יקר כלל . תבקש מהמוכר שיחבר לך אותו למצבר ותראה שהוא דולק . האופציה השנייה היא

לאחר שתפרק אותו מן הרכב , יש עליו עוד פיוז , שווה לבדוק גם אותו .

פורסם
תנצל את ההזדמנות ותחליף לרדיו לא מקורי שיהיה בו גם חיבור לUSB

אתה צודק . במקום הבחור הייתי מרכיב רדיו-דיסק 2-DIN עם USB זול אפילו של CLARION ללא מסך מגע . יש לו צליל פנטסטי וגם סוגר לו את כל המקום שהישן תפס . אני מקווה שישקיע קצת כסף ויעשה את זה

פורסם

הייתי מוציא קודם כל את הרדיו הישן לבדיקה (תברר רק קודם אם ניתוק מוחלט שלו מהרכב, מחייבת הכנסת קוד. יש רכבים שכן. ייתכן גם שאם תחליף אותו בזהה מפירוק - תצטרך קוד הפעלה).

אם המכשיר אינו תקין - שקול החלפה במשהו "יותר נורמלי" אלא אם כן אתה נעול על מקוריות.

alfa 156 2.5.

פורסם
אתה צודק . במקום הבחור הייתי מרכיב רדיו-דיסק 2-DIN עם USB זול אפילו של CLARION ללא מסך מגע . יש לו צליל פנטסטי וגם סוגר לו את כל המקום שהישן תפס . אני מקווה שישקיע קצת כסף ויעשה את זה

הדגם שהתכוונתי נקרא CX-201 CLARION

פורסם

נראה רדיו איכותי של קלריון אבל אמזון לא משלחים לארץ את זה, אולי בebay.

בכול אופן צריך לקחת אותו לחשמלאי או מוסך סוזוקי כדי שיפרקו את הרדיו המקורי לראות אם זה עוד פיוז או עדיף כבר להחליף לרדיו לא מקורי

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מבדיקה שעשה טכנאי זה היה עניין של פיוז בקופסה שלו מתחת להגה שסידר אותו. וללא עלות

מוסך סוזוקי צ'ק פוסט חיפה

• תוכן חדש...