Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב של 40K-60K לצעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב בתקציב של 40K-60K לצעיר

הדרישות שלי:

רכב חזק

עדיפות לידני ואם לא אז לפחות טריפטוניק

שיהיה כמה שאפשר חסכוני

חשבתי על HONDA ACCORD 2008

רכב יפה חזק וטריפטוניק

ושאלה אם הוא אמין?

פורסם

אמין, אבל אני בספק אם תמצא אקזמפלר טוב ב60 אלף ש"ח ממודל 2008.

מעבר לעובדה שהוא לא ידני והוא לא ממש חסכוני, ושאני לא מבין למה נהג צעיר צריך רכב מנהלים. :roll:

תחפש i20 ידנית או ספלאש ידנית או משהו בסגנון הזה. רכבי סופר מיני חסכוניים, אמינים, בטיחותיים יחסית (הi20 יותר בטיחותית) ומודרניים. יש גם סקודה סיטיגו או סיאט מיי חדשות במחיר הזה, או בחריגה קטנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תביא בחשבון שרכישת רכב היא רק תחילת ההוצאות. רכב יותר "חזק" כלשונך יגרור הוצאות שוטפות יותר גדולות. מעבר לכך - חלק גדול הרכבים שצדו את עינך התגלגלו בידיים לא עדינות במיוחד ועלולים להיות שחוקים ולגרור הרבה תיקונים.

אני בהחלט מסכים עם דור. אתה חדש בפורום - אבל דור מסתכל במבט של בחור צעיר (חייל) שחושב שני צעדים קדימה, וחושב על עלויות ועל בטיחות. נהג חדש שמחפש רכב "חזק" מחפש בעיקר את הפוזה, וצר לי לאכזב אותך - תעשה רושם בעיקר על עצמך. רכב פוזה חבוט לא יעשה רושם על אף אחד חוץ מאשר על המוסכניק שיתפרנס מהטיפול בו ועל השוטרים שיעצרו אותך כל שני וחמישי לביקורות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תביא בחשבון שרכישת רכב היא רק תחילת ההוצאות. רכב יותר "חזק" כלשונך יגרור הוצאות שוטפות יותר גדולות. מעבר לכך - חלק גדול הרכבים שצדו את עינך התגלגלו בידיים לא עדינות במיוחד ועלולים להיות שחוקים ולגרור הרבה תיקונים.

אני בהחלט מסכים עם דור. אתה חדש בפורום - אבל דור מסתכל במבט של בחור צעיר (חייל) שחושב שני צעדים קדימה, וחושב על עלויות ועל בטיחות. נהג חדש שמחפש רכב "חזק" מחפש בעיקר את הפוזה, וצר לי לאכזב אותך - תעשה רושם בעיקר על עצמך. רכב פוזה חבוט לא יעשה רושם על אף אחד חוץ מאשר על המוסכניק שיתפרנס מהטיפול בו ועל השוטרים שיעצרו אותך כל שני וחמישי לביקורות.

אין שום קשר לפוזה פשוט בגלל שלהורים שלי יש רכב חזק עם מנוע 2000(TOYOTA AVENSIS)

וביגללם "היתמכרתי" לזה שלרכב יש כוח והוא לא נחנק כשאתה לוחץ קצת על הגז

וחשוב לי גם שזה רכבים טובים כמו הונדה,טויוטה,סובארו ולא יונדאי,וכאלה

אז על מה אתה ממליץ לי?

פורסם

לא ממליץ לך על רככב ספציפי. פשוט לא להדבק לסטיגמות. תתפלא - אבל גם סוזוקי אלטו לא יחנק כשאתה לוחץ קת על הגז (וד"א - סוזוקי מיצרים דגמים אמינים מאד).

כמוכן - מעולם לא נהגתי באבנסיס, אבל תביא בחשבון שיש הרבה גורמים שמשפיעים על יכולותיו של הרכב. מנוע 2 ליטר בגוף כבד יהיה חלש ממנוע ליטר בגוף קל. ואם הפרוטה אינה מצויה בכיסך עדיף לך רכב זול לאחזקה מדגם יותר חדיש שלא יזקק ליותר מדי ביקורים במוסך. תאמין לי שהמעבר מאבנסיס לרנו קליו או פיז'ו 107 יהיה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני חייב שיתנו לי אופציות כדי שאני ידע מה לחפש

אם מישהו יכול לתת לי אופציות, זה יעזור לי מאוד..

לא המליצו לך על רכבים ספציפיים, כי נראה שאתה לא ממש סגור על מה אתה רוצה. אמרת שאתה מחפש רכב חסכוני, ואז הבאת שתי דוגמאות לרכבים שרחוקים שמיים וארץ מלהיות חסכוניים, גם בכל הקשור לצריכת דלק, וגם לעלות טיפולים צפויה. חיסכון וכוח זה לא דברים שהולכים ביחד בכל מה שנוגע לרכבים.

זה יכול להישמע קצת מתנשא, אבל אנשים מנסים להגן עליך מעצמך.

אם בכל זאת אתה לא רוצה לשמוע ומחפש רק דוגמאות לרכבים חזקים הנה כמה:

סוברו אימפרזה טורבו שנת 2000

אודי TT שנת 2000

גולף GTI 2002-2003

• תוכן חדש...