Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 30000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מחפש רכב קטן (האצ'בק) בתקציב של עד 30000 ש"ח

חשוב לי שהרכב יהיה אמין וזול יחסית לתחזוק, שהביטוח לא יהיה יקר מדיי (אני מעל גיל 24)

חשוב לי שצריכת הדלק לא תהיה גבוהה.

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות של 4 פעמים בשבוע למכללה (מהרצליה לדרום ת"א)

בינתיים ראיתי בעיקר פיג'ו 206 שנים 2006-2007, פיאט פונטו גרנדה שנתון 2007 בעיקר...

אשמח להמלצות ובנוסף לחוות דעת על הפיג'ו 206 כי מאוד אהבתי את הנראות של האוטו הזה...

תודה מראש לכל מי שישקיע מזמנו ויעזור לי!

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי הבנתי עדיף ידני כי במקרה של תקלה, עלות התיקון זולה יותר משמעותית, וגם יותר חסכוני בדלק.

בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות לשתי האופציות

פורסם

אם אתה יכול ידני אז עדיף,אמין יותר וחסכוני יותר.

הפיגו רכב נוח,המנוע ה1.4 וותיק ואמין,חשוב לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,זה יכול לפתח חור בבלוק מנוע,לבדוק ידית איתות לפעמים יש איתה בעיה.

הגרנדה עם מנוע 1.4 בטיחותית יותר וחסכונית יותר,מבחינת זריזות שניהם בערך דומים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה יכול ידני אז עדיף,אמין יותר וחסכוני יותר.

הפיגו רכב נוח,המנוע ה1.4 וותיק ואמין,חשוב לבדוק שאין מים במקום נוזל קירור,זה יכול לפתח חור בבלוק מנוע,לבדוק ידית איתות לפעמים יש איתה בעיה.

הגרנדה עם מנוע 1.4 בטיחותית יותר וחסכונית יותר,מבחינת זריזות שניהם בערך דומים.

תודה רבה על התגובה הזריזה!

ראיתי היום ביד 2 פיג'ו 206 שנת 2007 מנוע 1.6 אוטומט...

הרכב מאוד מצא חן בעיני מפני שהוא יד שנייה ויש לו רק 75 אלף קילומטר...

מה אתה חושב?

פורסם

הגיר נקודת החולשה,למרות שבשנה הזאת בערך הוא עבר עידכון,אם הרכב שמור ומטופל לא הייתי מוותר עליו רק בגלל זה,גיר אוטומט זה משהו שצריך הרבה מזל,פשוט אם יש טיפולים לגיר כמו החלפת שמן,תוודא שזה באמת בוצע.

פורסם

מי שרוצה צריכת דלק לא גבוהה, לא קונה רכב 1600 אוטומט.

רכבים קטנים עם מנוע משפחתי זה אמנם מפתה, כי הם מהירים מאוד וחזקים מאוד, אבל הצריכה היא כמו של כל רכב משפחתי וההנאה היחידה שלך מהרכב תהייה הצורה היפה שלו והחניות הקלות יותר בעיר. זה הכל.

רוצה חסכוני? תקנה ידני עם מנוע קטן. בתקציב שלך יש גרנדה פונטו 1200 ידנית משנתונים 2009 בערך.

פורסם
מי שרוצה צריכת דלק לא גבוהה, לא קונה רכב 1600 אוטומט.

רכבים קטנים עם מנוע משפחתי זה אמנם מפתה, כי הם מהירים מאוד וחזקים מאוד, אבל הצריכה היא כמו של כל רכב משפחתי וההנאה היחידה שלך מהרכב תהייה הצורה היפה שלו והחניות הקלות יותר בעיר. זה הכל.

רוצה חסכוני? תקנה ידני עם מנוע קטן. בתקציב שלך יש גרנדה פונטו 1200 ידנית משנתונים 2009 בערך.

חשבתי על זה גם... פשוט אני בחיפושים כבר כמעט שבועיים בלי למצוא משהו מעניין ושמור... כמו כן תחילת שנת הלימודים מתקרבת ואני חייב למצוא רכב...

בנוגע לפונטו.. הבנתי שהיא לא סוחבת והיא מרגישה כבדה מאוד על הכביש... זה נכון?

פורסם

יצא לי לנהוג על גרסת ה1.4הרובוטית של הגרנדה פונטו.

בתוך העיר היא בסדר גמור. מחוץ לעיר מרגישים את החולשה של המנוע בצורה משמעותית. מצד שני הרכב מאוד חסכוני.

באופן כללי הייתי מעדיף את גירסת ה1.4 על פני ה1.2 כיוון שיש הבדל משמעותי באבזור הבטיחות.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...