Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנא תעזרו לי! לאן לטוס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, אני מתלבט כבר כמה ימים לאן לטוס.

יש לי שבועיים חופשיים בין ה-3-17.10.

התקציב הוא 10-12K, טיסה לבד (אין פרטנר כרגע).

בהתחלה ישר קפץ לי תאילנד, וכנראה שזה יהיה הכיוון, אבל הייתי שם לפני שנתיים והייתי שמח לגוון.

לאיזה מקום אפשר לטוס לבד ולהינות שבועיים?

יש אירוע מעניין? אטרקציה מטורפת? קורס אקסטרים?

תעזרו לי!!

:-D

172

פורסם

אם אתה בעניין של איזה קורס נהיגה מתקדם או לנהוג על מכונית פורמולה יכול להיות שזה יתאים לתקציב, אך יהיה קצר יותר משבועיים

אפשר לחשוב גם בכיוון של אפריקה לספארי מעניין ( מומלץ לקחת מצלמה רצינית )

חוץ מזה אתה תמיד יכול לטוס גם למזרח אירופה ולחיות כמעט כמו אוליגרך לשבוע וחצי

פורסם

לגבי קורס נהיגה, ביררתי ויומיים ב-BMW יעלו בערך 12K לא כולל טיסה. וזה רק יומיים.

יש אולי אופציה של משהו קצת יותר ארוך ויותר זול? :)

לגבי שאר המקומות, חשוב שזה יהיה מקום שכיף לטייל בו לבד...

172

פורסם

יש לך תקציב יפה לתאילנד, אבל אין לך הרבה זמן וגם אתה מטייל לבד.

בתקציב כזה הייתי הולך על מקסיקו (בייחוד קנקון).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

במקסיקו הייתי בדיוק לפני שנה. בתאילנד הרבה יותר נהניתי.

בקנקון- אין יותר מדי מה לעשות (הקוקו-בונגו - נדיר!).

172

פורסם

מה לגבי נורבגיה..?

(להבנתי המועטה, מדובר בסקאלת מחיר אחרת מאשר שאר ארצות מערב אירופה; יקר מאוד, בקיצור).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

ברלין-וינה-בודפשט או אירלנד לפי עניות דעתי.

בראשון יש אווירה אורבנית מטריפה ובשני יש נופים מדהימים. יש גם חבר פורום העונה לשם גלעד אאל"ט אני בטוח שהוא יוכל לשפוך אור על הנושא.

תהנה לפני ה20.10 :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

איסלנד מדהימה ושבועיים שם לא יהיו זולים אך שווים את זה.

טנזניה לשבועיים, טיפוס על הקילימנג'רו וספארי טיול שאני חולם על לעשות בסוף השנה.

אירלנד/סקוטלנד ולבקשר כמובן בין היתר במזקקות.

השאלה מה אתה מחפש לעשות בטיול?

בטן גב או כיתות רגליים? מסיבות כל היום או חוויות והכרת אנשים?

פורסם

אתיופיה מקום מדהים! ירוק, מים, שינה בתוך ג'יפ (אם אתה רוצה) ואז אתה מתעורר בין בבונים... בקיצור טיול מדהים בנוף שלו.

בוינה לא נהנתי כלכך. פראג מקום נהדר. בעצם כל מדינת מזרח אירופה יתנו לך המון בתקציב הזה (אולי אפילו ישאר עודף. תלוי כמה תבזבז).

פורסם

אירלנד מדהימה, אבל אחרי שבוע אולי יתחיל להיות קצת מונוטוני שם. הבעיה עם אירופה זה שבאוקטובר כבר קר.

כשהייתי בבלגיה לפני כמה שנים באוקטובר, הסתובבתי עם משהו כמו 4 שכבות של בגדים, ועדיין היה לי קפוא כמעט כל הזמן.

אם זה לא מפריע לך - אתה יכול לעשות road trip נחמד מנניח גרמניה, ועד לבלגיה \ הולנד.

הבעיה עם מקומות כמו איסלנד זה שצריך גם תקציב נפרד לביגוד מתאים, לא?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
חברים יקרים, אני מתלבט כבר כמה ימים לאן לטוס.

יש לי שבועיים חופשיים בין ה-3-17.10.

התקציב הוא 10-12K, טיסה לבד (אין פרטנר כרגע).

בהתחלה ישר קפץ לי תאילנד, וכנראה שזה יהיה הכיוון, אבל הייתי שם לפני שנתיים והייתי שמח לגוון.

לאיזה מקום אפשר לטוס לבד ולהינות שבועיים?

יש אירוע מעניין? אטרקציה מטורפת? קורס אקסטרים?

תעזרו לי!!

:-D

הבעיה היא שאתה מאחר בחודשיים בערך לשיא עונת הפסטיבלים באירופה. יש אחלה דברים, וזה בילוי זול למדי, אבל אני חושב שאין כלום באוקטובר.

אתה טיפוס של לקחת אוטו ולסוע, או להתיישב בעיר ספציפית ולעבור על כל המוסדות המקומיים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אקפולקו. אני חוזר, יש לנו אקפולקו.

פורסם

תוכל לתפוס את ה3 ימים האחרונים של פסטיבל האוקטובר פסט בגרמניה אם אתה חובב בירות נקניקיות ובלונדינית.

שאר הימים תוכל להמשיך לטייל באזור.......

פורסם

אתמול בערב בין כל הזבל שרץ בטלוויזיה פתאום נתקלתי במסע עולמי עם אייל פלד (כבר לא עושים תכניות כאלו היום).

הוא היה בגרמניה והוא הראה את הערים הגרמניות (נירנברג, מינכן, שטוטגרט, פרנקפורט, קלן, המבורג ועוד...), לא יודע מה איתך, באותו רגע ממש התחשק לי לעשות טיול אוטוסטרדות בין הערים, הנקניקיות, הבירה ומוזאוני הרכב עם רכב ספורטיבי שכור.

אני לא יודע אם התקציב מתאים, אבל אני מניח שאם תלון במלונות שנמצאים מחוץ לגרעין של הערים הגדולות זה יהיה בסדר.

• תוכן חדש...