Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר רכשתי איביזה 2010 ידנית, בבדיקה אמרו לי שצריך לבצע כיוון פרונט, יום למחרת נסעתי לעשות כיוון פרונט והבחור שם טוען ( ומראה לי ) שאי אפשר לכוון כיוון שזרוע הגה שמאל עקומה.

התקשרתי למכון לבדוק איך מפספסים זרוע ( שגלויה לעין ) עקומה והמכון טען שהם כתבו שצריך לבדוק זוויות היגוי במוסך מורשה.

השאלה היא האם מה שהם כתבו מסיר מעליהם את האחריות על זה שלא נכתב בבדיקה על הזרוע העקומה??

תודה

פורסם

מה העלות?

להערכתי הם לא כסתחו עצמם מספיק, ומכתב עו"ד/תביעה קטנה יפתרו זאת. תדאג רק לצלם זאת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני לא חושב שהעלות היא גבוהה, בוא נגיד שיותר זול לי להחליף זרוע מאשר להפעיל עורך הדין.

השאלה היא אם מה שהם אומרים הוא נכון או שיש צורך להתעקש איתם. בשביל 150₪ +- אני לא מתכוון ללכת למשפט.

פשוט נראה לי מוזר שמפספסים דבר כזה כי לך תדע מה עוד פספסו בבדיקה.

פורסם

מישהו? אני מחר רוצה להגיע אליהם השאלה אם יש השביל מה, לבקש פיצוי על העלות ( 250₪ ) או לבקש החזר על הבדיקה?? מה לעשות?

עזרה הבקשנ

פורסם

בדוק עלות תיקון. מניח שלא מדובר ב300 שקל.

גם אם יש סכום גבוה לתיקון, אתה בכל מקרה תצטרך לתקן..

מערכת היגוי זה לא מצבר ולא אלטרנטור, במידה והמכון לא שם לב זה יכול לסכן מאוד את בעל הרכב.

לאחר שתיקנת, ואם באמת המחיר היה גבוה, שלח למכון בדיקה מכתב דרך עורך דין עם העתק הקבלה של

התיקון והעתק של הבדיקה שלהם+ הבדיקה של כיוון הפרונט + צילום שמעיד על העיקום בפועל.

(אם אין כסף לעורך דין, תנסה לשלוח קודם כל מכתב בעצמך או מישהו שיכול לנסח מכתב חריף)

מקווה שתיענה בהקדם.

פורסם

הם אמורים לעלות על זה שיש זרוע עקומה אבל יתכן שיש להם איזה סעיף כסתח ולכן לא יקחו אחריות

קודם תיגש למכון עם הצעת מחיר של התיקון ואז נראה לאין נושבת הרוח

• תוכן חדש...