Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק חבל שההצעה היתה לפני שנתיים .....

אוקיי אבל זה פחות או יותר המחיר שלה גם היום, אני בטוח שאם תציע פה 450 ואפילו פחות גם תיקח אותה.

http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7743392

עריכה: מוזר הרגע ההצעת מחיר הייתה תקפה.

טוב לא ניראה לי שיצא משהו מהדיון הזה חבל, אולי אני יזמין את ה 100 בר או שניראה אולי אחי השתתף איתו ונזמין את הזאת עם ה 120 בר.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר, ישלי מכונה של black & decker בעלת 110 בר, והיא מאוד חזקה.

מה זה משנה כמה מידע יש באינטרנט? כולה מכונת לחץ שמוציאה מים, זה לא איזה סמארטפון.

תקנה מכונה במחיר שיתאים תדאג שיש אחריות וזה הכל.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

במידה ויהיה מחיר טוב על מכונה טובה אני 90% בתוך העסקה.

חשוב לי שלמכונה תהיה אפשרות (גם אם זה בלרכוש אביזר נוסף, אך לא במחירים מופקעים) להוציא קצף די סמיך שניתן לכסות בעזרתו את הרכב

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
אני לא יודע על מה אתה מדבר, ישלי מכונה של black & decker בעלת 110 בר, והיא מאוד חזקה.

מה זה משנה כמה מידע יש באינטרנט? כולה מכונת לחץ שמוציאה מים, זה לא איזה סמארטפון.

תקנה מכונה במחיר שיתאים תדאג שיש אחריות וזה הכל.

טוב זה ממש שטויות מה שאתה אומר, אחריות כולם מספקות שנה בדרך כלל, מה אחריזה?

אם אני אקנה מכונה שאיכות החומרים שלה ירודה, ויהרס לי אחרי שנה מה אז? נקנה חדשה?

אני מעדיף ללכת על משהו איכותי, ומוכר שידוע כמוצר אמין וטוב, מאשר ללכת על מוצרים זולים, שבטח איכות הבניה או היכולות שלה פחות טובים.

פורסם
גם 550 לא זוכה במכרז הזה , ניסיתי...

עריכה : חזרו אלי מP1000 ומוכנים למכור ב 580

אל תתפתה, אני אומר חכה קצת עם ההצעה הזאת, אני לא מאמין שאנשים הציעו מחיר בכלל, הם כל שעה עושים מכרז.

באיביי הצעתי הצעה של דולר אחד יותר וזכיתי.

פורסם
גם 550 לא זוכה במכרז הזה , ניסיתי...

עריכה : חזרו אלי מP1000 ומוכנים למכור ב 580

חפש קצת תמצא

http://www.polack.co.il/item-3522/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%97%D7%A5-100-%D7%91%D7%A8-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-%D7%92%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94

פורסם

אני מעוניין צור קשר איתי

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם
עוד לא סיכמנו שום דבר

חשבתי אתה מעוניין בקנייה קבוצתית..

מיצובישי לנסר מנוע 1.6 ליטר נמכרה.

וולוו s80 מנוע 3.0 ליטר טורבו TWINS של אבא לכיףף 8)

מאזדה 3 ספיריט האצ'באק מנוע 2.0 ליטר בבעלותי :onfire:

פורסם
חשבתי אתה מעוניין בקנייה קבוצתית..

מעוניינים אבל עוד לא פנינו לאף גורם ועוד לא קיבלנו הצעת מחיר.

פורסם

הונדה בדקתי על הדגם של קרשר ב120 באר זה דגם שכבר סביר שלא יהיה יותר דיברתי עם היבואן והמחיר דרך היבואן אפילו לא דומה להצעה שהייתה לפני שנה וחצי ב1100 שח דרך היבואן המחיר שלה היה משהוא כמו 1400 שח,בכל מיקרה אין את הדגם הזה.

שיפוצים..

פורסם

אני כל שבת רואה בעיתון בשלל מקומות את המכונה של ה120 באר (הצהובה שהרבה פה קונה לא זוכר את החברה) ב400 שקלים, אם הייתה לי דירת קרקע לא הייתי חושב בכלל וקונה אחת, גם בלי דירת קרקע אני חושב על לקנות אחת אבל זה כנראה לא יצא לפועל...

אם תגיעו למחיר של 300 שקל למכונת 120 באר אני בפנים

פורסם

לא של קרצ'ר ייש מלא מכונות שטיפה 120 באר בחצי מהמחיר של קרצ'ר אבל האיכות והאמינות בהתאם אגב לא בטוח שה120 באר הם 120 באר אמיתיים בכל הסיניות למינהם.

שיפוצים..

• תוכן חדש...