Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

firebirdrc - משהו קצר אלייך, היום דיברתי עם דן שלדן, בקשר למכונה שלי, רציתי לברר אם יש לה יכולת לשאוב מים מדלי/מיכל מים ולא רק מברז, נאמר לי מפורשות על ידם שרק סדרה K4 יכולה, כלומר מה שיש לך.

אז קודם כול קח את זה כחומר שימושי אם לא ידעת במקרה :wink:

דבר שני, אני אשמח לדעת אם זה נכון 8)

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן שחקרתי על המכונה לפני שקניתי ראיתי שייש לה את האופציה הזו, אבל אפילו לא התעמקתי איך בדיוק זה עובד ואם צריך לעשות משהו מיוחד כי אצלי היא מחוברת לצינור

פורסם
כן שחקרתי על המכונה לפני שקניתי ראיתי שייש לה את האופציה הזו, אבל אפילו לא התעמקתי איך בדיוק זה עובד ואם צריך לעשות משהו מיוחד כי אצלי היא מחוברת לצינור

דווקא זה יכולה להיות אופציה מעניינת עבורי לפחות, כי החניה שלי היא על הכביש של הרחוב, אני צריך להעביר כבל מאריך של 40 מטר, ועוד צינור מים באורך 40 מטר, ורק אז לחבר למכונה ולחשמל.

אם זה יהיה ישירות מדלי מים, אז אני יצתרך רק להעביר את החשמל, ואז יהיה אפשר לראות כמה זה באמת חסכוני במים, וכמה מים צריכים בשביל שטיפה של רכב.

אני חושב שאני ילך על 120 בר ומעלה, חבל סתם להתבאס על 100 בר שכניראה לא ינצל את ההקצפה כמו שצריך.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

באחד הקישורים שהיו פה בוודאות היה סימן קטן בצד ימין למעלה אני חושב שהמכונה יכולה לשאוב מים מדלי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
באחד הקישורים שהיו פה בוודאות היה סימן קטן בצד ימין למעלה אני חושב שהמכונה יכולה לשאוב מים מדלי.

הK2 בוודאות לא שואבת מדלי, בדקתי את זה בעצמי וגם היום השירות לקוחות ענה את התשובה הזו, רק הk4 יכולה לשאול מדלי.

פורסם
שמע אתה מדבר שטויות בקצב,הוא לא משתמש בשמפו להקצפה!

בנוסף הוא משתמש באקדח קצף המקורי של קרשר שהוא לא מוציא קצף סמיך מאוד כי הוא לא מערבב גם אוויר בהתליך ההקצפה.

אני ניסיתי את האקדח המקורי של קרשר עם חומרים של קרשר ויצא לי קצף סמיך מאוד,עם MR PINK לא יצא הכי סמיך,הזמנתי foam lance ונראה איך זה יצא.

בקיצור הסרטון הזה חרטא ולא משקף בכלל את היכולות של המכונה.

תפנים שבשביל לשטוף רכב לא צריך לחץ גבוה,אתה כל הזמן מחפש מכונה עם לחץ גבוה שאין לך צורך בכך.

כמו שחבר פורום כאן אמר הוא העדיף ללכת על 130 בר בשביל לחץ מספיק חזק בשביל שיהיה לו הקצפה מעולה.

אז גם אני חושב כמוהו, לא רוצה לקנות משהו ואחרכך להתבאס עליו, 100 בר זה המינימום, לא בא לי ללכת על מינימום.

הוא בעצמו רשם שהוא עשה סקר גדול ליפני ובסוף החליט ללכת על בטוח.

אתה כל הזמן מנסה לשכנע שלא צריך יותר, לא יודע מזה נותן לך, אני אישית מעדיף לקנות כבר משהו טוב וחזק שאני בטוח יהיה מרוצה מימנו ולא שאני התבאס מימנו.

פורסם

אתה רוצה לשים פי 3-4 מהמחיר בשביל עוד 30 באר ועוד כמה אביזרים שספק שתשתמש בהם? שיהיה לך לבריאות.

זה כמו שתגיד לי אני רוצה פרארי מוגבלת ל50 קמ"ש אתה לא מנצל את המכונה,אתה רוצה מכונה 130 באר רק כדי להגיד שיש לך 130 באר?

אני רואה לחץ נמוך יותר כיתרון לעבודה עם רכב ,פחות סביר שיהיה נזק לצבע.

אני אקבל את הfoam lance שרכשתי ואני יראה לכולם פה שגם מכונה עם 100 באר מיצרת קצף סמיך.

יש מרססים ידניים שמייצרים קצף סמיך מאוד,נראה לך שהלחץ שהם מחזיקים הוא יותר מ100 באר? אולי חצי מזה.

100 באר זה ממש לא מינימום ולדעתי זה המקסימום לרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה רוצה לשים פי 3-4 מהמחיר בשביל עוד 30 באר ועוד כמה אביזרים שספק שתשתמש בהם? שיהיה לך לבריאות.

זה כמו שתגיד לי אני רוצה פרארי מוגבלת ל50 קמ"ש אתה לא מנצל את המכונה,אתה רוצה מכונה 130 באר רק כדי להגיד שיש לך 130 באר?

אני אקבל את הfoam lance שרכשתי ואני יראה לכולם פה שגם מכונה עם 100 באר מיצרת קצף סמיך.

יש מרססים ידניים שמייצרים קצף סמיך מאוד,נראה לך שהלחץ שהם מחזיקים הוא יותר מ100 באר? אולי חצי מזה.

מרסס ידני זה מקסימום 3 באר ואפשר לייצר הקצפה טובה גם עם מרסס של 30 שח.

רק לידע כללי, הלחץ בצנרת שלך בבית או בגינה הוא 5 באר בערך. בגלל זה אתה צודק בכך שאפשר לייצר אחלה קצף עם 100 באר, צריך רק ראש הקצפה טוב שמערבב גם אויר

פורסם

אני כבר הרבה זמן חורש את איביי, וחיפשתי באיביי מכונות עם 100 בר עם אקדח מקציף ובכל הסרטונים של המכונות עם ה100 בר עוד לא ראיתי סרטון אחד שמגיע להקצפה מושלמת שהקצף ממש נדבק ולא מחליק לזמן רב.

את האמת גם לא אכפט לי שיחליק או לא, אבל אני פשוט משווה מכונות עם לחץ יותר חזק בסרטונים, ואני רואה שעם קצף במכונות של 100 בר הלחץ לא מספיק חזק.

ואני מעדיף שאם כבר הוא מרסס את הרכב בקצף אז שיהיה גם לחץ מספיק חזק, שינקה בלחץ עם הקצף ולא רק ילטף את הרכב.

אני יודע שאני מאוד מגזים ומרגיז, וגם 100 בר יספיקו לאחלה של שטיפה וגם קצף סמיך מאוד אבל עדיין לא מושלם, ולא הכי חזק.

בקיצור אני לא אומר ש 100 בר זה לא טוב, אני מעדיף טיפה יותר חזק, אבל אולי אני ישנה עוד את דעתי כי כל 10 בר מקפיץ את המחיר ב 500 שקל.

פורסם

אתה נעול בדעה שלך, וזה בסדר.

אין שום קשר לכמות הלחץ להקצפה.

את באמת חושב שתרגיש הבדל לדוגמא מ110 ל120?

אם כן תקנה ותהנה.

לשטיפת רכב ממוצעת כל 100-110 באר יספיקו בהחלט.

ואני לט מדבר משיטוטים באינטרנט, ישלי מכונה בעלת 110 באר והיא עושה מעל ומעבר.

בשטיפה שהייתי שוטף את הרכב הבחור היה מחזיק 2 מכונות של 130 באר, אין הבדל גדול.

לא ששווה עוד 1000 שקל בכל אופן.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
אתה נעול בדעה שלך, וזה בסדר.

אין שום קשר לכמות הלחץ להקצפה.

את באמת חושב שתרגיש הבדל לדוגמא מ110 ל120?

אם כן תקנה ותהנה.

לשטיפת רכב ממוצעת כל 100-110 באר יספיקו בהחלט.

ואני לט מדבר משיטוטים באינטרנט, ישלי מכונה בעלת 110 באר והיא עושה מעל ומעבר.

בשטיפה שהייתי שוטף את הרכב הבחור היה מחזיק 2 מכונות של 130 באר, אין הבדל גדול.

לא ששווה עוד 1000 שקל בכל אופן.

אז למה יש לך 110 בר ולא 100 בר? הרי אתה אומר שבין 110 בר לבין 120 בר אין כמעט הבדל, אז זה משתווה גם ל 100 מול 110.

פורסם

ישלי 110 כי זה מה שמצאתי אצלי למכירה באיזור.

אם מעניין אותך, רכשתי ב600 ש״ח.

אם היה 100 הייתי קונה גם 100.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
ישלי 110 כי זה מה שמצאתי אצלי למכירה באיזור.

אם מעניין אותך, רכשתי ב600 ש״ח.

אם היה 100 הייתי קונה גם 100.

הבנתי, טוב ניראה אם לא יהיה משהו משתלם בזמן הקרוב על 120 בר אולי אני אקנה 100 בר, כי ההפרשים במחיר באמת גבוהים.

dudi d יש חדש? מה היבואן אמר לך לגבי המכונות? הוא נתן לך מחיר מסויים למכונה ספציפית?

פורסם

היום הייתי בחנות polack אמרתי אני הולך לקנות את המכונה של ה 100 בר,

הגעתי לחנות וביררתי על המכונה שמופיע באתר ב 500 שקל, הם לא דיברו איתי על המכונה של ה 500 אבל הציעו לי אחת ב 650 כולל שני זרנוקים, רובה, וצינור 4 מטר

שאלתי למה המכונה הזאת עולה 650 100 בר ובאתר יש מכונה ב 500 ש''ח גם 100 בר?

הם אמרו שזה הכל בגלל האבזור שמגיע המכונה, והם גם היו מוכנים לעשות לי הנחה על המכונה שעולה 650 ב 550.

כל הקטע שאתם רואים מצבע קרצ'ר ב 400 שקל, זה בגלל שהמכונה מגיע בלי חלקים נלווים, אלה סטנדרט עם רובה וזרנוק אחד.

זרנוק נוסף עולה 150 שקל וזה המשחק של המחיר הזול.

הוא אמר לי שהוא יכול לעשות לי ב450 אבל אני יקבל רק זרנוק אחד וצינור של 3 מטר ולא 4 מטר כמו בדגם של ה 650 ש''ח, והזרנוק עם הלחץ שמסתובב, שאלתי למה דווקא את הזרנוק הזה ולא את הזרנוק השני? הוא אמר כי זה מגיע ככה איתו, אמרתי למה אני לא יכול במקום את הרגיל? אז הוא אמר אתה יודע מה אני יכול לתת לך במקום את הרגיל (:?)

שאלתי על ה 100 בר האם זה מספיק גם לניקוי חומות ריצפות חצרים?, הוא אמר לי בפרוש ש 100 בר זה מספיק רק לרכב! בשביל לנקות קירות וחצרות ברמה כזו שזה יסיר לכלוך כמו שצריך, צריך לפחות 130 בר, אמר ש100 בר זה רק לרכב או אופנוע, כמובן שזה יכול להתאים גם לטריסים או לריצפה חלקה, אבל לא חומות, ולא סלעים, בצורה כזאת שזה ממש ינקה אותם.

בקיצור עמדתי שם וחשבתי אם כדי לי לקחת את ה 100 בר עם שני הזרנוקים וצינור 4 מטר ב 550, במקום ההוא ב ב 500 שהציע לי אותו ב 450 שקל עם צינור 3 מטר, וזרנוק אחד.

נישמע לי משתלם, וממש הוצאתי את הארנק כדי להביא לו כסף, ואז הכנסתי את הכסף חזרה , כי הרגשתי שאני לא שלם עם הבחירה של ה 100 בר, אומנם זה מספיק לרכב, אבל רציתי גם ביצועים טובים מאוד גם לגינה, בגלל שיש לנו חצר, אומנם זה גם היה דיי מספיק אבל לא כמו 120 - 130 בר.

גם שאלתי את המוכר לגבי מכונות לבור, הוא אמר שהוא גם מוכר אותם, אבל אם אני רוצה איכות בלי בעיות אז לא כדי לי ללכת על החברה הזאת כי היא פחות איכותית ופחות מומלצת.

אם לא היה לי גינה וחצר, הייתי הולך על ה 100 בר, ולא ניראה לי שהמוכר יגיד סתם, כי הוא רוצה למכור שאני יקנה ואם הוא היה אומר ש100 בר מספיק להכל אז גם הייתי קונה.

• תוכן חדש...