Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע כנראה תקול מהמפעל או משהו.

אעדכן אותך ברגע שיגיע איך העבודה איתו,כל יום אני פותח תעיניים ורץ לתיבת דואר לבדוק אם הגיע,אמור להגיע עד ה12 לחודש

m7kj.jpg
  • תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ד''א היום יצא לי להשתמש פעם ראשונה במגבת Uber ולא הייתי מרוצה כל כך, ממש לא כמו בסרטון, אומנם היא סופגת מעולה, אבל מצאתי את עצמי מנגב את האוטו עם סימני מים, בגלל שהיא לא מספיקה לכל האוטו בכלל.

אז כל מי שאמר לי מה אני צריך שני מגבות טעה בגדול כי אחת ממש לא מספיקה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הזמנתי את האגדח שלג, מאתר aliexpress , מישהו הזמין כבר מהאתר הזה? כמה זמן עד שמגיע המוצר בערך?

פורסם
אני הזמנתי דרך אליקספרס את האקדח קצף,עדיין לא הגיע,בעוד שלושה ימים יעבור חודש מאז ההזמנה,המוצר עדיין לא הגיע אליי..

וואי כל כך הרבה זמן וכלום? בדקת מעקב אחרי החבילה? (אם יש אפשרות) תשלח אולי מייל לאתר או משהו לראות מה קורה עם זה.

זה מה שאני לא אוהב באתרים כאלה שהם לא עובדים עם פייפאל ואז אם קורה משהו צריך לשבור איתם את הראש ולהוכיח שלא קיבלתה את המוצר.

פורסם
וואי כל כך הרבה זמן וכלום? בדקת מעקב אחרי החבילה? (אם יש אפשרות) תשלח אולי מייל לאתר או משהו לראות מה קורה עם זה.

זה מה שאני לא אוהב באתרים כאלה שהם לא עובדים עם פייפאל ואז אם קורה משהו צריך לשבור איתם את הראש ולהוכיח שלא קיבלתה את המוצר.

This is a snapshot of the product taken when the order was placed at Sun Sep 29 06:04:58 PDT 2013 .

זה מה שרשום לי באתר,המשלוח הוא עד 34 ימים,ב12 לחודש יהיה 34 ימים,מקווה שזה יגיע עד אז

m7kj.jpg
פורסם
This is a snapshot of the product taken when the order was placed at Sun Sep 29 06:04:58 PDT 2013 .

זה מה שרשום לי באתר,המשלוח הוא עד 34 ימים,ב12 לחודש יהיה 34 ימים,מקווה שזה יגיע עד אז

טוב לפחות את הזמן הארוך הזה כבר עברתה מקווה שיגיע בעוד כמה ימים, ותעלה תמונות או איזה סרטון שלו עם המכונה.

בנתיים אף אחד לא הראה ביצועים של האקדח שלג הזה בארץ, רק סרטונים של חול יש ביוטיוב.

פורסם

חברה אני חייב עזרה איך מחברים נכון את הכבל לגלגלת עצמה? אתמול ישבתי על זההמלא זמן ולא הצלחתי להבין איך אני מחבר את הכבל לגלגת בצורה כזאת שאני יהיה יכול למשוךךאותוו לולגלגל חברה עם הגלגלת עצמה

בבקשה עזררה או איזה סרטון או מדריך או סתם הסבר

פורסם
טוב לפחות את הזמן הארוך הזה כבר עברתה מקווה שיגיע בעוד כמה ימים, ותעלה תמונות או איזה סרטון שלו עם המכונה.

בנתיים אף אחד לא הראה ביצועים של האקדח שלג הזה בארץ, רק סרטונים של חול יש ביוטיוב.

מובטח סרטון ברגע שתיתבצע השטיפה הראשונה עם האקדח

m7kj.jpg
פורסם

קבל אחד מהארץ

גרניק קרשר עם אקדח מקציף לא מקורי,מתוך אחד הנושאים שנפתחו פה,אחלה הקצפה.

m7kj.jpg
פורסם
קבל אחד מהארץ

גרניק קרשר עם אקדח מקציף לא מקורי,מתוך אחד הנושאים שנפתחו פה,אחלה הקצפה.

הסרטון לא עובד, לא יודע למה נחסם

• תוכן חדש...