Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האם ישנם בפורום בעלי קורולה החדשה אשר יכולים לחוות עליה דעה מתוך נסיונם האישי (לא מבחני רכב באינטרנט)?

דגשים:

צריכת הדלק

כח בתאוצות ובכבישים הרריים

נוחות המושבים

איכות מערכת הסטריאו

תודה!

פורסם

בקרוב אפרסם סקירה על הרכב , בגדול - משפחתית ממוצעת , מה שכן הרשים אותי לטובה היא מערכת הסטריאו והמרחב ברכב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אמנם קצת באיחור אבל אנחנו קיבלנו את הקורולה 2014 רמת גימור GLI ביום רביעי האחרון ב15/1 .

סה''כ מדובר במכונית ממש ממש טובה . זה מתבטא במרחב הגדול מאחור ( אמנם היא קצת צרה אבל מבחינת מרווח רגליים ממש מרווחת ברמה של רכב מנהלים ). לגבי ביצועים היא מהירה והתיבה רציפה מעבירה בזמן הילוכים ולא עושה בעיות , יש כוח מנוע חזק והיא יושבת טוב על הכביש . היא מגהצת מהמורות בלי בעיה בזכות מתלים רכים שהתקינו לה :) .

תא מטען בנפח 452 ליטר גדול , ונראה לי גם בין הגדולים בקטגוריה .

לגבי המערכת מולטימדיה : סה''כ מדובר במערכת בסיסית ונעימה לשימוש וגם קלה . בגדול אני מאוכזב מדבר אחד שלי ולאבא שלי יש גלקסי מיני 3 ואנחנו לא יכולים לחבר אותו למערכת עם כבל USB מכיוון שזה תומך אך ורק בגלקסי 3 ו NOTE 2 איזה בעסה ... :\

עיצוב פנימי נעים ואיכות הרכבה טובה ( לא מקרקשת כמו בדגם היוצא ) והקונסולה לא עמוסה בכפתורים , אווירה רגועה כזו וזה מה שאני אוהב .

לגבי העיצוב חיצוני : ממש ממש ממש יפה אני אהבתי וגם אבא שלי :)

אגב הרכב שלנו בצבע כסף .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• תוכן חדש...