Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו יכול להסביר מה ההבדל המהותי בין פנסים בתקינה אמריקאית לפנסים בתקינה אירופאית?

ולמה מה שטוב בארה"ב לא טוב בארץ הקודש?

שאלה מצוינת ! לך תלמד הנדסה ואח"כ תוכל להסביר לכולנו :-D

פורסם
שאלה מצוינת ! לך תלמד הנדסה ואח"כ תוכל להסביר לכולנו :-D

לא ממש. מהנדס (וגם "סתם" פיזיקאי) יוכל להסביר למה מבחינה פיזיקלית פנס X עובד בצורה כזאת ופנס Y עובד בצורה אחרת, וזה לא מה ששאלתי.

פורסם
לא ממש. מהנדס (וגם "סתם" פיזיקאי) יוכל להסביר למה מבחינה פיזיקלית פנס X עובד בצורה כזאת ופנס Y עובד בצורה אחרת, וזה לא מה ששאלתי.

עניין התקינה של הפנסים זה משהו שהו פשוט בדיחה. אין מצב שמשהו שטוב בארה״ב לא יהיה טוב בארץ. בולשיט אחד גדול.

פורסם

זה לא עניין של תקינה, זה עניין של פיזור אלומת אור.

בארה"ב מרבית הכבישים בעלי מספר נתיבים גדול, עם גדר/שטח הפרדה רחב/ה. לכן החליטו שאין מניעה מפנסים שיפזרו הלומה חזקה בכיוון ישר.

במדינות אירופה מרבית הנסועה היא בתוך ערים עם כבישים צרים, בעלי נתיב או שניים ולרוב ללא שטח הפרדה. לכן החליטו שההולמה תיטה כלפי ימין, על מנת לא לסנוור את הנהג שבא ממול.

מדינת ישראל, בהתאם לסוג הכבישים, מתאימה עצמה לתקן האירופאי.

פורסם
עניין התקינה של הפנסים זה משהו שהו פשוט בדיחה. אין מצב שמשהו שטוב בארה״ב לא יהיה טוב בארץ. בולשיט אחד גדול.

סליחה, אנחנו בארץ הרבה יותר חכמים והתקינה של האמריקאים לא מספיק טובה בשבילנו. כאן בעולם השלישי צריך תקן יותר טוב.

פורסם

כדאי לעשות סיכום של הסיפור הזה ולשלוח ישירות לשר התחבורה,לא לוותר עד שתתקבל תגובה.הגאון הבטיח שיפור-שיסביר את הנושא.

פורסם

קודם כל, מרתיח לקרוא את הסיפור שלך. תהיה חזק.

אני מעריך שיש לך שתי אפשרויות מעשיות, אני לא יודע מי מהן טובה יותר:

1. למצוא איזה מעאכר מקושר, לשלם לו, ופתאום באופן פלא הכל יסתדר ותקבל את הניירת.

2. להתחיל לעשות רעש ובלאגן, לנסות להגיע לדרגים הגבוהים באמת, לצאת עם הסיפור לעיתונות, וכל מה שאפשר כדי לעורר ביקורת ציבורית. בסוף זה יחלחל מלמעלה למטה על הראש של איזה קאקר במשרד התחבורה, אנואר, הבוס שלו או אולי הבוס שלו, והוא פשוט יזרוק מילה לסגור לך את הסיפור כדי שיהיה לו שקט. ופתאום באופן פלא הכל יסתדר ותקבל את הניירת.

שנה טובה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אני לא יודע מה נסגר עם אנשים פה, אבל רוב הבעיות שאנשים במדינת ישראל 2013 מתמודדים איתן הן הרבה יותר גדולות מהמקרה הנ"ל.

אני, באופן אישי, הייתי מת להיות בנעליו של פותח האשכול ולהתמודד עם בירוקרטיה של ייבוא רכב יוקרה בשווי של חצי מליון שקל. לכן אין שום סיבה לפנות ל-YNET וכדומה כי זה פשוט יהיה מעשה פלצני כמו כל האשכול הזה כאן וחלק מהמגיבים בו

אגב, בכל מה שנוגע לייבוא תמיד יוצרים קשר עם מתווך\חברה חיצונית ולא עושים את זה לבד

פורסם
אני לא יודע מה נסגר עם אנשים פה, אבל רוב הבעיות שאנשים במדינת ישראל 2013 מתמודדים איתן הן הרבה יותר גדולות מהמקרה הנ"ל.

אני, באופן אישי, הייתי מת להיות בנעליו של פותח האשכול ולהתמודד עם בירוקרטיה של ייבוא רכב יוקרה בשווי של חצי מליון שקל. לכן אין שום סיבה לפנות ל-YNET וכדומה כי זה פשוט יהיה מעשה פלצני כמו כל האשכול הזה כאן וחלק מהמגיבים בו

אגב, בכל מה שנוגע לייבוא תמיד יוצרים קשר עם מתווך\חברה חיצונית ולא עושים את זה לבד

אדוני הנכבד, אם אין לך משהו יותר טוב לכתוב, עדיף שלא תכתוב. אני עובד קשה בשביל הכסף שאני עושה ולא קוטף אותו על העצים. יש לי זכות לעשות איתו מה שאני רוצה. מה שאני עובר במשרד התחבורה כל בנאדם יכול לעבור, בין אם יש לו כסף או לא. שתהיה לך שנה טובה

פורסם

Could you be more צר עין?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

פלצני? למה כי אתה לא יכול להרשות לעצמך רכב כזה?

זכותו לקבל שרות הוגן בלי קשר לכמות הכסף שיש לו בבנק והוא גם לא צריך להתנצל בפניך או בפני אף אחד על רכב היוקרה שלו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

חצוף.

פורסם

אתה יודע, זה בסדר שתהיה צר עין, אבל לפחות תכיר לו תודה על זה שהוא הולך לשים 250K במיסים למדינה, במקום שיצטרכו לקחת לך אותם במס הכנסה.

מעבר לזה, שגם הוא אזרח שווה זכויות שמגיע לו טיפול הוגן מהרשויות. זה שיש לו כסף לא אומר שצריך להתנכל לו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...