Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול לפיז'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שמן 10-40 אמרו לי שמומלץ לפג'ו 306 , איזה פלגים ? ופילטר שמן רק מקורי נכון ? ופילטר אוויר כל כך חיוני ? ועוד שאלה מאז ששמתי מי ברז הרכב אוכל מים עד ליפני שבוע הייתי שם פריסטון ירוקים לחזור לפריסטון והרכב לא יזלול יותר מים ? או שנוצרה בעיה ? אם כן איפה , תודה

Tuning:lol:

פורסם

שמן בצמיגות הנכונה פשוט בדוק טלפונית מול המורשה. פילטר שמן אך ורק מקורי. פילטר אויר בהחלט מומלץ להחליף בין טיפול לטיפול ויש לזה משמעות. מה גם שזה גרושים. לגבי המיים..תחזור לנוזל קירור איכותי מדוע עברת למיים? זה סתם ייצור נזק עתידי..

פורסם

בשום פנים לא לשים מים מהברז!.. מה הקטע אם אתה כבר חוסך תקנה נוזל קירור ב15 שקל אבל לא מים..

בחנויות שמוכרים את הציוד יביאו לך כבר סט של טיפול להכל, פילטר אוויר מאוד חיוני..

אני ממליץ לך לרוקן את המים מהרדיאטור.. לפי מה שאני יודע מים לא עושים נזק מיידי.. פשוט הם לא עושים את העבודה שצריך לעשות נוזל קירור, וגם זה יוצר חלודה... לפני שקניתי את הרכב הנוכחי שלי, בדקתי אאודי A6 עם מנוע 2800, כמה התפלאתי לגלות שהוא שם מים רגילים מהברז... גם ליצנים כאלה יש..

פורסם

בדיוק עשיתי טיפול ל406 שלי וההבדל בין הפילטרים היה 20 -סיני 40 -גרמני (מאן) 60- מקורי

הסיני מן הסתם יורד מהפרק אז הבדל של 20 ש"ח שווה ללכת על מקורי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

רכב תקין לא "אוכל מים", מערכת הקירור היא מערכת סגורה.

יש להשתמש בנוזל קירור ולא במים.

איבוד של מים יכול להיגרם אם מכסה הרדיאטור לא תקין, או שהצינורות הגמישים פגומים, או דליפה של המשאבה או בית הטרמוסטט, ובמקרה גרוע יותר אם אטם הראש נפרץ או שיש חור בבלוק המנוע.

אם אתה ממלא נוזל קירור ברדיאטור עד לקצה העליון של פתח המילוי ברדיאטור, פני הנוזל ירדו לאחר שהמנוע מתחמם ועודף המים יפלט דרך הצינורית.

גובה פני הנוזל צריכים להיות 4-5 סנטימטר מתחת לגובה הפתח כשהמנוע קר.

פורסם

בפיזו אם זכור לי נכון קיים פתח ניקוז מצד ימין למעלה ברדיאטור אם אתה עם הפנים מול המנוע שהמיכסה פתוח. נקודת ניקוז שנייה על בית הטרמוסטט אם אינני טועה.

פורסם
בפיזו אם זכור לי נכון קיים פתח ניקוז מצד ימין למעלה ברדיאטור אם אתה עם הפנים מול המנוע שהמיכסה פתוח. נקודת ניקוז שנייה על בית הטרמוסטט אם אינני טועה.

אחורי הניקוי רדיאטור ?

Tuning:lol:

• תוכן חדש...