Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C2 VTS.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק, טעות. התכוונתי למנוע של הליאנה.

דני, בדקתי בלוחות, יש 206 אחת מ- 2006 והיא לא ההיא אתה מדבר עליה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
קפץ לי עוד אוטו לראש - איגניס ספורט. מצועצעת, צעקנית, נדירה ואין לי מושג איך היא מתפקדת. החקירה לגביה על אחריותך :wink:

היא די נחמדה, יש כזאת לחבר שלי. דומה מאוד בתחושות ליאריס TS, אבל ספרטנית בצורה עלובה ביותר. באמת שמרגישה כמו סובארו ליאונה זריזה.

מניסיון של מר שדווקא נהג מעולה, הרכב ממש נחמד לחובב הגה. לא חורך אספלט, כן גורם לחיוכים. אם תרצו, הפרשנות היפנית ל-106 ראלי, בשינויים המתחייבים. מה שכן - נדירה ביותר כמו שאמרו כאן. אם נופלת אחת כזאת לידיים, לא הייתי פוסל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

spire, בC4 VTR ישנו מנוע 1.6 הרגיל של הקונצרן בעל 110 כ"ס. עוד אתמול הייתה אחת ביד2 ידנית שנת 07' עם נתונים מבטיחים ב 32K. כנראה שכבר נמכרה, אני לא הייתי פוסל את הדגם הזה על סף. היה פה בחור בפורום שקנה כזאת אוטומתית ופרסם חות דעת, תריץ חיפוש.

לגבי ה206XS, היום עשיתי גיחה קטנה לנס הרים, ושוב פעם נזכרתי למה אני אוהב כל כך את הרכב הזה :-D

דבר נוסף, אם אתה יודע שאתה הולך למכור את הרכב תוך שנה+ למה שלא תרד בשנתון על מנת לספוג פחות ירידת ערך?

פורסם
spire, בC4 VTS ישנו מנוע 1.6 הרגיל של הקונצרן בעל 110 כ"ס. עוד אתמול הייתה אחת בלוחות שנת 07' עם נתונים מבטיחים ב 32K. כנראה שכבר נמכרה, אני לא הייתי פוסל את הדגם הזה על סף.

לגבי ה206XS, היום עשיתי גיחה קטנה לנס הרים, ושוב פעם נזכרתי למה אני אוהב כל כך את הרכב הזה :-D

דבר נוסף, אם אתה יודע שאתה הולך למכור את הרכב תוך שנה+ למה שלא תרד בשנתון על מנת לספוג פחות ירידת ערך?

אתה טועה.

ב C4 VTS יש מנוע 2.0 עם 180 כ"ס. אותו מנוע שהגיע גם ב 206RC שלא הגיעה לארץ. אתה מדבר על ה C4 VTR.

מגאן 265

פורסם
איגניס ספורט זה יאריס TS מתחת לכל הפח,

אין קשר בין מנוע האיגניס למנוע היאריס.

וליתר דיוק אין שום קשר בין האיגניס ליאריס למעט מוצאן מאותה היבשת.

לא הייתי פוסל על הסף את ה C2. לא כל אחד מחפש את ההגה המתקשר, השלדה המופתית או ביצועים חורכי אספלט. ה C2 היא עוף מוזר (ויפה) אשר יתן בוצועים טובים ביחס לרוב הרכבים בשוק. רכב קטן, גיר ידני, משקל נוצה ומנוע בעל הספק נאה הם מתכון מנצח לרכב מעניין, על אחת כמה שמקבלים שנתון גבוה ביחס למחיר הנמוך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אילוחחחה - אני מכיר את ה- VTR, היא גדולה מידיי לטעמי, מה גם שמדובר על אותו מנוע כמו ב- C2 רק פחות חזק, על גוף יותר גדול. לא נראה לי רעיון טוב.

איתמר - אני כן רוצה הגה מתקשר, אני מניח שזה משהו שאני אצטרך לבחון בעצמי. בגדול אני באותה גישה כמוך, מנוע יחסית חזק על רכב קטן וקל, מראה נחמד מאוד, ייחודיות. לא יכול להיות משעמם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...