Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C2 VTS.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהיאריס היא בשנתון נמוך יותר, היא מזדקנת ממש טוב.

כבר ראיתי יאריס ספורט עם למעלה מ-200 אלף קילומטר, שבחיים לא תחשוב שהרכב עבר קילומטראג' כזה. הוא אפילו מרגיש יותר טוב מהפיז'ו 307 של אבא שלי שעברה 130 אלף.

לא מכיר את ה-C2, אבל מציע לך לעשות נסיעת מבחן, כי הסופר מיני ה"ספורטיביות" מתהדרות בתאוצה יפה על הנייר, אבל בפועל לא מרגישות חזקות בהרבה ממשפחתיות סטנדרטיות.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם למישהו יש רעיונות לעוד אפשרויות

מצטער על חזרה על משהו שכבר ענית עליו, אבל יאריס TS. ההתנהגות שלה מספיק חביבה בשביל כיף מזדמן והאמינות שלה טובה מאד. אחזקה של טויוטה היא בד"כ לא סיפור יקר ולדעתי אם לא תפקשש באיתור, לא תיפול. נכון שהיא יקרה ביחס לשנתון, אבל חוץ משנתון אני לא רואה יתרון ל-C2.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דייב - עם כל הכבוד לעניות שלי, אני מעדיף לקנות רכב שלא עבר 200 אלף ק"מ ולא כזה ש"מזדקן בכבוד". אם הייתי רוצה רכב שמזדקן בכבוד הייתי קונה מרצדס e קלאס מתחילת שנות ה200.

רומן - בבדיקה ביד2 מצאתי שהיאריסים הכי זולות סובבות סביב 35 אלף לשנתון 2003. ואם להסתמך על היאריס הרגילה אז הגיוני שהם גם יקבלו את המחיר הזה. לא מתאים לי.

אילוחחחה - את ה206 פסלתי כי היא האופציה הברורה למי שרוצה "ספורטיבית" זולה, קרי אחוז גדול מהילדים שזה הרכב הראשון שלהם ואין להם באמת מושג איך לטפל ברכב. אני מעדיף לא לנקות את הבלאגן שהם עשו. זה כמו לקנות איביזה 3 דלתות ידנית, לא בדיוק הרכב האופטימלי אם אתה רוצה שקט נפשי יחסי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

SPIRE, בתור מישהו שחלק את אותה דילמה לפני חצי שנה, בדיוק באותו התקציב- כל כך רציתי שיהיה כל מקום שבו בדקתי רק פסל את הC2 ואת הסיבות כבר נתת לבד- גיר קצר ככה שגם בבינעירוני יהיה לך קשה להוציא נתונים יפים, הגה חשמלי ומת לחלוטין, נוקשה יחסית וחלקי פח שלא תמצא בארץ במידה ותצטרך.

הפיתרון שלי היה די פשוט וכבר הציעו לך אותו- 206 XS. למה? כי הרכב נותן תמורה ספורטיבית גבוהה יותר כמקורי, הגה ה-ר-ב-ה יותר אינפורמטיבי מהC2, מבחינת פער הביצועים (110 כ"ס לעומת 125) הפער הזה נשאר על הנייר כי הסיטרואן מרגישה הרבה יותר מסורסת מאיך שהנתונים מדברים. מבחינת צריכת דלק- הגיר ארוך יחסית, 120 קמ"ש 3400 סל"ד+-, אני משיג עם רגל מאוד כבדה על הגז בצריכה משולבת 1-12. וחלקים כמובן יש בשפע בין אם זה מנוע ובין אם זה חלקי פח.

במצב השוק של היום אתה יכול למצוא אקזמפלרים שמורים ממודלים גבוהים (לילדים לרוב אין כסף- קונים 2001-2003- וגם כאלה יש שמורות) שהיו אצל אנשים רגילים לחלוטין, ועוד ישאר לך הרבה עודף. אני בדקתי 4 רכבים שחוטים ובסוף הגעתי לבחור יקה שהראה לי ספר טיפולים מסודר ואוטו מלוקק, ככה שיש בסוף תמורה לאגרה למי שמתאמץ.

שיהיה לך בהצלחה בכל אופן עם ההחלטה ושנה טובה !

306T

פורסם
דייב - עם כל הכבוד לעניות שלי, אני מעדיף לקנות רכב שלא עבר 200 אלף ק"מ ולא כזה ש"מזדקן בכבוד". אם הייתי רוצה רכב שמזדקן בכבוד הייתי קונה מרצדס e קלאס מתחילת שנות ה200.

רומן - בבדיקה ביד2 מצאתי שהיאריסים הכי זולות סובבות סביב 35 אלף לשנתון 2003. ואם להסתמך על היאריס הרגילה אז הגיוני שהם גם יקבלו את המחיר הזה. לא מתאים לי.

אילוחחחה - את ה206 פסלתי כי היא האופציה הברורה למי שרוצה "ספורטיבית" זולה, קרי אחוז גדול מהילדים שזה הרכב הראשון שלהם ואין להם באמת מושג איך לטפל ברכב. אני מעדיף לא לנקות את הבלאגן שהם עשו. זה כמו לקנות איביזה 3 דלתות ידנית, לא בדיוק הרכב האופטימלי אם אתה רוצה שקט נפשי יחסי.

לא אמרתי לך לקנות רכב עם 200K. אמרתי לך שיחסית לרכבים אחרים, הוא במצב מעולה בקילומטראג' כזה, מה שמראה על האיכויות והבניה של הרכב.

ודבר שני, זה מאוד שטחי להסתכל על מחיר קניה בלבד של הרכב. בהנחה שאתה מחליף רכב כול 2-3 שנים, אתה צריך לאמוד את שווי הרכב על מחיר קניה לעומת מחיר מכירה עתידי. לקורולה יש שוק טוב, שוק מעולה אפילו.

לפני כמה חודשים רציתי לקנות את ה-TS ואחד מהרכבים שהתעניינתי בו היה עם 205 אלף, ונמכר ב-3 אלף מתחת למחירון משוקלל. בכמה ניראה לך תימכר 206XS עם 205 אלף ? שקל וחצי? או שבכלל לא תימכר?

הנקודה שלי, שלמרות שהטויוטה יקרה יותר כביכול, היא גם נמכרת ותימכר במחיר יקר מאוד, ככה שלא רק שבסופו של דבר ההפסד שלך יהיה זהה, אלא גם אולי אפילו תפסיד פחות מאשר ברכבים אחרים.

פורסם

חבל שאתה מכניס לעצמך דברים לראש רק על סמך ה"נדמה לי". אני את שלי קניתי מחבר פורום (שהוא לא ילד), במצב מדהים, ועוד במחיר מעולה. לפסול דגם שלם, שיש המון יחידות ממנו בשוק (בטח ובטח יחסית לרכבים המדוברים בשרשור) רק כי ראית איזה ילד או שניים ברכב הזה זה שטות.

אגב, רכב נוסף שאולי כדאי לך לבדוק - C4 VTS.

פורסם

אז ככה , הרכב מבחינת נתונים יבשים סביר מנוע 1.6 125 כ"ס ,היגוי חשמלי אל תצפה לריגושים מעבר לכך הרכב אינו רכב ספורטיבי בטח לא הוולקן שהייתה לך בעבר,בכל מקרה הוא מגיע עם המון פיצ'רים נחמדים חיישני תאורה גשם בקרת שיוט גימור VTS חישוקי 16'' .

צריכת דלק סבירה ,למרות כל הכותבים לפניי יש לא מעט כאלה שמסתובבות להם בארץ יש גם אחת למכירה כאן ופורום PSI .

ה VTS כאן הוא בעיקר עבור הפוזה אבל איש איש עם יכולות הנהיגה שלו יכול להביא כל רכב לקצה עם ידע נכון אז אני לא שופט.

אם אין לך ילדים ואתה מעוניים ברכב קטן זריז עם יומרות ספורטיביות במחיר שפוי! לך על זה.

אם מעניין אותך צריכת דלק בלבד טויוטה קורולה אחלה רכב ,אבל י..... אתה כבר יודע את התשובה

תרצה עזרה דבר איתי בפרטי

גילוי נאות אני בעל C4 VTS .

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אם תוכל להתאמץ בעוד 5K תוכל לרכוש קליאו ספורט דור 2 מלוקקת, חזקה משמעותית ומפנקת משמעותית מהC2, מעבר לכך ולC2 ספק אם תמצא באמת רכב שעומד בדרישת השנתון אולי XS 206 אבל גם זה בספק, בכדי לקבל קצת ריגוש ושנתון גבוהה תצטרך לעלות לא מעט בתקציב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

דייב- אני מבין את הנקודה שלך. ברור לי שהיאריס שאני אקנה היום ב- 40k תימכר במחיר גבוה יותר מה- c2 שאקנה ב- 30k. יש כאן שתי בעיות: הראשונה היא שאין לי את ה- 40k לשים על יאריס והשנייה היא שאני מסתכל על מחיר גם ביחס לשנתון ולאמינות היחסית של הרכב. תסובב את זה איך שתרצה. רכב בן 5-6 שנים שנמצא אצל הבעלים השני שלו, יש הרבה פחות סיכוי שיסבול מקלקולים משמעותיים מרכב בן 11 שנמצא אצל הבעלים הרביעי. אז עם כל זה שהיאריס עולה על ה- c2 בכל פרמטר של ביצועים וניהוג ואיכות חומרים, עדיין, אני מעדיף לקנות את הרכב היותר חדש.

אווז- אני מבין שהתג vts לא מעיד על היותה של ה- c2 חיית מסלול ושהוא שם בעיקר כדי לסמן סוג של רמת גימור ולהגיד "יש לי את המנוע הגדול", וזה באמת בסדר מבחינתי. מה גם שהיא נראית חמודה בצורה לא נורמלית. עם הגלגלים הגדולים והעיצוב הייחודי של החלון האחורי. לגבי כישורי נהיגה, אני רוצה לקוות שלא חסרים לי כדי להוציא ממנה את המקסימום. השאלה העיקרית היא למי ייגמרו היכולות מוקדם יותר, לי או לה. וזה משהו שאני מניח שרק נסיעת מבחן תוכל לענות עליו.

אילוחחחה - אתה מתחיל לשכנע אותי, זה לא טוב :lol: אני מניח שאצטרך להתעמק מעט יותר בכל מה שקורה בשוק של ה- 206xs ואז אוכל להחליט החלטה יותר מושכלת. כרגע אתה צודק, האמירות שלי מבוססות על נדמה לי.

C4 vts גדולה מידיי, ייקרה מידיי, ועם מנוע גדול מידיי. היא בערך 2-3 רמות מעל מה שאני רוצה.

יוני - אני יודע שאני יכול להתאמץ קצת ולקנות קליאו. אני לא רוצה לקנות קליאו.

אני לא רוצה לקנות רכב ספורטיבי כרגע. לצערי אין לי את ההכנסה המתאימה לכך. כבר הייתי שם פעם אחת. לא מעוניין לחזור. כמו שכבר אמרתי, אני מחפש רכב שיספק קצת חיוכים תוך מינימום כאב ראש ושיעמוד בתקציב שהקצבתי. אם אני אוסיף 10k על הרכב זה יבוא על חשבון משהו אחר. לגבי השנתון, אני לא משער, אני מדבר על אקזמפלרים ספציפיים שעומדים כרגע למכירה. ישנם משנת 2007 ו- 2008.

פאשה - תוכל להסביר את המשפט "כל כך רציתי שיהיה כל מקום שבו בדקתי רק פסל את הC2"? אני לא חושב שהבנתי אותך. תודה על האיחולים. ולגבי ה- 206, כמו שאמרתי לאילוחחחה, כרגע כל הידע שלי מתבסס על 'נדמה לי' ועל דברים שקראתי בפורום לפני שנים, בזמן שה- 206xs הייתה המלצה פופולארית. אני אצטרך לבדוק את מצב השוק לפני שאני מחליט.

חברים, כמו תמיד, תודה רבה על התגובות. אשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

קפץ לי עוד אוטו לראש - איגניס ספורט. מצועצעת, צעקנית, נדירה ואין לי מושג איך היא מתפקדת. החקירה לגביה על אחריותך :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

איגניס ספורט זה יאריס TS מתחת לכל הפח, תהיה בטוח שלהשיג לאחת כזו חלקי פח יהיה קשה.

206 זה רכב נחמד, אבל כשאני חיפשתי כזו כולם היו שבורות, והשמורות היו במחירים הזויים.

בכל מקרה, פישפשתי קצת, וכנראה שהרכב הבא שלי יהיה 307xsi, מנוע 2.0 עם 140 כ"ס, אומנם רכב לא רזה או חורך אספלט, אבל בהחלט לא עגלה, 3 דלתות וממה שהבנתי יחסית מרווח (גם נראה כזה חיצונית), לא בעיה למצוא חלקים וחלפים, הרכב מאוד מאובזר, סאנרוף מקורי, חיישני גשם תאורה, ריפודים חצי עור ספורטייבים, בקרת אקלים, רכב מאוד מודרני גם ביחס לרכבים 2013.

בכל מקרה, למצוא כזו ידנית זה מעט קשה, המודלים של 01-02 נסחרים באיזור ה20+, וה2005 סביבות ה30+

אני מציע לך לשקול את הרכב הזה.

פורסם

על ה- 307 גם חשבתי, אבל שוב, היא גדולה מידיי ואני לא צריך מנוע 2 ליטר.

חיפוש קצר ביד2 העלה ש- 206 יש רק סביב 2003-4. וזה מעט ישן מידיי לטעמי.

איגניס ספורט כרגע יש אחת ביד2, מה שהופך אותה לעוד יותר נדירה מה- C2 ובעקבות כך מציגה את אותן בעיות בקושי להשיג חלקים קוסמטיים או מכאניים שיחודיים להן. חלקי מנוע בשתיהן כאמור לא תהיה יותר מידי בעיה להשיג מאחר והן חולקות מנועים עם היאריס TS והסקסו (ואם אני לא טועה גם C3 ,106 ו- 206) בהתאמה.

• תוכן חדש...