Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלילות הפייסבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש ילדים שחייבים שמספר החברים שלהם בפרצוף-ספר יהיה משהו שניתן להשוויץ בו.

ככה היא בעצם ניתקה איתך את הקשר אבל אתה עדיין כלול במונה ה"חברים" שלה. אתה יכול למחוק אותה בעצמך, ככה לא תהיה חלק מהמחדל הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש אנשים שרואים את הפייסבוק בתור משהו קצת יותר אישי, כאלה שמעדיפים לשמור על טיפה פרטיות ושלא כל העולם ואשתו יראו תמונות שלהם/ מידע עליהם.

גם אני עושה רענון ומידי פעם מוחקת אנשים מרשימת החברים בפייסבוק. חלילה לא מכוונה רעה אלא פשוט אני לא מוצאת לנכון להשאיר אנשים בחברים שלי שאני לא מדברת איתם על בסיס קבוע.

עניין האיגנור באמת לא ברור לי כי מספיק פשוט למחוק מהרשימת חברים, לא צריך להגזים ולעשות איגנור, אלא אם כן עשית לה משהו רע אבל אני מאמינה שזה לא המצב.

הבנות שהזכרת בשרשור - יש מצב שזה אותן סוג בנות שמשתייכות ל"בנות גרועות ויבשות" (קבוצה בפייסבוק קורעת מצחוק, אגב) ? :lol:

פורסם
יש אנשים שרואים את הפייסבוק בתור משהו קצת יותר אישי, כאלה שמעדיפים לשמור על טיפה פרטיות ושלא כל העולם ואשתו יראו תמונות שלהם/ מידע עליהם.

גם אני עושה רענון ומידי פעם מוחקת אנשים מרשימת החברים בפייסבוק. חלילה לא מכוונה רעה אלא פשוט אני לא מוצאת לנכון להשאיר אנשים בחברים שלי שאני לא מדברת איתם על בסיס קבוע.

עניין האיגנור באמת לא ברור לי כי מספיק פשוט למחוק מהרשימת חברים, לא צריך להגזים ולעשות איגנור, אלא אם כן עשית לה משהו רע אבל אני מאמינה שזה לא המצב.

הבנות שהזכרת בשרשור - יש מצב שזה אותן סוג בנות שמשתייכות ל"בנות גרועות ויבשות" (קבוצה בפייסבוק קורעת מצחוק, אגב) ? :lol:

בדיוק. סבב המחיקה שלי הוא לגבי אנשים שאני מחליף איתם מילה פעם באף פעם.

אני מכיר רק אחת מתוך השלוש מקרים שהזכרתי. אז לא יודע להעיד על הכלל. מישהו הזכיר באחת ההודעות שכאשר מוחקים מישהו מקבלים הודעה אם להכניס אותו לאיגנור. כנראה שזה יותר נוח ללחוץ ישר על אישור . כרגע מחקתי מישהו ,לצורך העניין את אחותי והוא פשוט מחק בלי עניינים מיותרים. נפלאות הפייסבוק :x

דרך אגב , רואים אותך בתאילנד ? :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
שמע, אתה גדול!. אני שוקל לקחת לחתימה :lol:.

6 שנים בצה"ל עם פוצים מנופחים גרמו לי לפתח אוצר ביטויים =]

פעם שמעתי ברדיו איזה פרופסור אומר שאם יש לכם יותר מ-350 אנשים בחברים אז... תשלימו לבד

יש לי בערך 1000 חברים, מכיר בערך 99% אישית. מה זה אומר עליי?

כנ"ל בלינקד אין, מאשר מי שמבקש

הבנות שהזכרת בשרשור - יש מצב שזה אותן סוג בנות שמשתייכות ל"בנות גרועות ויבשות" (קבוצה בפייסבוק קורעת מצחוק, אגב) ?

יש קבוצה כזאת? לא מצאתי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הזכרת לי...

http://www.youtube.com/watch?v=YssMT0qXYOw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

LOL!!!

פעם ראשונה שאני רואה את זה אבל זאת המחשה מעולה להצעה שלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
יש דרך לראות אם מישהו איגנר אותך?

לצערי נהייתי מומחה. יש כמה דרכים. נסה לחפש אותו בתור התחלה אם לא מצאת כנראה שאתה חסום. אתה יכול ללכת לחשבון של חבר או משפחה ולנסות למצוא אותו. אם כן מצאת אתה חסום אצלו.

אם יש לך הודעות ששלחת והם שמורות עדיין , תכנס להודעות עם אותו בן אדם. אם מופיע השם שלו אתה לא באיגנור,אם מופיע facebook user ואין תמונה , ברוך הבא למועדון :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
6 =]

יש לי בערך 1000 חברים, מכיר בערך 99% אישית. מה זה אומר עליי?

יש לך 1000 אנשים ברשימה, לא חברים :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תיאוריות סוציולוגיות בניתוח רשתות חברתיות טוענות שבן אדם יכול לשמור על קשר "תקין" עם מקסימום 150 איש.

יותר מזה כבר הופך אותו למנוכר או אדם שיש לו יחסים שטחיים מאוד עם רוב האנשים.

מן הסתם קשר בפייסבוק הוא לא קשר "תקין" כי אני בטוח שלכולנו יש אנשים שאנחנו לא מדברים איתם יותר מפעם בחודש, ואולי אפילו פעם בעשור.

• תוכן חדש...