Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בחלודה - גולף MK1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מכניס את הרכב לפחח רציתי לטפל בעצמי בעיקר בנקודות בהם החלודה שטחית, בעיקר בתא המנוע.

מה השלבים שעלי לעשות? אילו חומרים לקנות?

אני מניח שצריך מברשת ברזל, חומר נגד חלודה ולאחר מכן צבע שמונע חלודה עתידית, אני טועה?

תודה רבה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אם אתה מכניס את הרכב לפחח תן לו לעשות הכל. הוא יסיר את זה בזמן קצר בהרבה ממה שיקח לך לעשות את זה עם מברשת ברזל. חבל על הזיעה והמאמץ.

ד"א האוטו נראה מעולה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לדעתי אם אתה מכניס את הרכב לפחח תן לו לעשות הכל. הוא יסיר את זה בזמן קצר בהרבה ממה שיקח לך לעשות את זה עם מברשת ברזל. חבל על הזיעה והמאמץ.

ד"א האוטו נראה מעולה.

מסכים ותומך בתגובה מעליי, אם הפרק זמן מעכשיו ועד לכניסת הרכב לפחחות רצינית הוא של כשנה או חצי שנה +- אז לדעתי חבל על המאמץ, העבודה בלי לפרק את המנוע מתא המנוע לא תהיה יסודית ככל הנראה ובהחלט חבל על המאמץ אם אתה מתכנן להשקיע על פחחות וצבע טובים, תכסוך את המאמץ ואת הכסף שתוציא לעבודה הרצינית על הרכב ולתשלום לפחח.

אצלי ברכב הנק' חלודה הרציניות הם מתחת לשמשה ובקצה הפח העליון מעל ללוחית רישוי האחורית, מתחת למכסה מנוע דווקא לא הבחנתי בחלודות רציניות או רקבונות.

שגעון VW MK1 בפורום :)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ממליץ לעשות לבד.

פחחים מן השורה "אין להם זמן ".

בעיקר מתרכזים חיצונית.

אין הרבה שטחים בתא המנוע אפשר לעשות לאט וביסודיות, תוך כדי פירוק דברים והחזרתם. לבד.

הייתי ממליץ גם לפרק כנפיים עצמאית ולטפל לבד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סכם איתו מראש על העבודה והמחיר, תבוא כל יום או יומיים לראות איך מתקדם והוא יעשה כמו שאתה רוצה.

זה לא שהאוטו מפוצץ חלודה ויש הרבה עבודת פחחות (לפחות מהתמונה).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ד"א האוטו נראה מעולה.

1+

במידה שהחלודה תופיע שוב במקום הזה, האחריות תהיה על הפחח ולא עליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
ממליץ לעשות לבד.

פחחים מן השורה "אין להם זמן ".

בעיקר מתרכזים חיצונית.

אין הרבה שטחים בתא המנוע אפשר לעשות לאט וביסודיות, תוך כדי פירוק דברים והחזרתם. לבד.

הייתי ממליץ גם לפרק כנפיים עצמאית ולטפל לבד.

ברכב אספנות שרצונך לשפץ היטב רצוי לעשות תיאום ציפיות עם הפחח ולצאת מנקודת הנחה שזה יעלה יותר מפחחות שגרתית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש מספר חומרים מובילים להסרת חלודה כמו Naval Jeli וOspho יש מצבים שבהם נחמד להיעזר בהם.

בכללי בגלל שאין לך רקע בתחום והחומרים האלה הם חומצות ואם לא מנטרלים אותם הם עושים יותר נזק ההיתי ממליץ על ניקוי מכני.

מברשות ברזל למשחזת ולמקדחה ניירות שיוף 80 וכול כלי אחר שניתן לגייס למלחמה בחלודה.

לאחר שהאזור נקי לשייף עם נייר 80 על מנת ליצור שיניים וחיבור מכני טוב, ניקיון עם מסיר שומנים של פחחים ופריימר אפוקסי דו רכיבי.

בהצלחה!

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

• תוכן חדש...